2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046156 بازدید | 684501 پست
فدات عزیزم انشاالله که باردار بشی ❤❤❤❤

چه جوریه میشه یکی که زیاد تخمک دارن دو سه تاش هم به شما بدن یا قانون خاصی داره؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
همه باید قبل از زایمان برن بیمارستان تشکیل پرونده بدن سارا جون؟

نه عزیزم .من همون پرونده ای که پیش دکتر امیری دارمو میگم پرونده نیکان 🙈 نامه بستریمو نوشته البته.واسه ۲۰ خرداد ان شاء الله.میشم ۳۸ هفته و ۴ روز .

تاریخ زایمان نداده بهت دکترت؟

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه جوریه میشه یکی که زیاد تخمک دارن دو سه تاش هم به شما بدن یا قانون خاصی داره؟؟

باید یه کسی رو معرفی کنم مرکز رویان از اون خانم بگیرن بزارن تو بانک تخمک به اندازه تخمکی که اون خانم داده به من از بانک تخمک بدند .. بعد عمل هم بهش هزینشو بده مرکز وگرنه اگه کسی پیدا نکنم باید سه سال تو نوبت بمونم 

مطبشو تعطیل کرده هنوزم باز نکرده؟ چه بد... ان شا الله هر کدوم بهتره قسمتت بشه، ولی صارم واقعا خوب بو ...

تا اوایل اردیبهشت که بسته بود

فدات گلی.ممنون 😘😘😘

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
مرسی عزیزم‌ممنون همچنین برای شما اگه دکترتون همین ماه انتقال داد ازمن جلوتر میوفتین میام میخونم بی خ ...

اين ماه خودم فکر نميکنم برم انتقال ان شاءالله بعد ماه رمضون ميفته اخراي خرداد فکر کنم

خدایا شکرت
حح زینب جان میوه و سبزی نمیگم خیلی زیاد ولی تا حدی مصرف میکنیم.تمام موارد دیگه رو هم که گفتی رعایت ...

عزیزم خیلی عالیه رعایت میکنین

خنک نگه داشتن هم یعنی همون با آب سرد شستن، کمپرس یخ عوارض داره اصلا و دکتر هم پیشنهاد نمیکنه انجامش رو

همون ویتامین ای مکمل کافیه اضافی نیاز نیست، نهایت ویتامین سی 250 بهشون بده