2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046037 بازدید | 684498 پست

پنوموکوک یکی از مهمترین باکتری‌های بیماری‌زا در انسان است. این باکتری عامل اصلی بیماری پنومونی (سینه پهلو) می‌باشد. این باکتری می‌تواند عفونت‌های دیگری مانند درگیری مغز به صورت مننژیت، آبسه‌های مغزی، باکتریمی تب دار، عفونت گوش میانی، اوتیت مدیا ، سینوزیت ، پنومونی ، آمپیم ، کونژنکتیویت ندرتا ، سلولیت پری اوربیت ، آندوکاردیت ، استئومیلیت پریکاردیت ، پریتونیت ، آرتریت چرکی ، عفونت های بافت نرم ، سپتی سمی نوزادان ایجاد کند.

میکروب پنوموکوک قبل از این که استفاده از واکسن کونژوگه پنوموکوک (پره ونار)PCV7 Prevenar رایج شود، مهم ترین عامل عفونت های مهاجم باکتریال در کودکان محسوب می شد. 

طبق آمار سازمان بهداشت جهانی پنومونی مهمترین عامل مرگ ومیر کودکان زیر 5 سال در سراسر جهان می باشد. این در حالی است که امکان پیشگیری از این مرگ کودکان با واکسیناسیون وجود دارد.

سه نوع واکسن پنوموکوک وجود دارد :

- واکسن های پلی ساکاریدی (pneumovax ( PPSV23 

علیه 23 تا از آنتی ژن های پلی ساکاریدی می باشد. و برای 23 تا از این سروتایپ ها می تواند ایمنی ایجاد کند. البته واکسن پلی ساکاریدی در کودکان زیر ۲ سال مؤثر نیست. ایمنی زایی این واکسن، طولانی نیست و هر ۵ یا ۶ سال نیاز به واکسن یادآور دارد. این نوع واکسن، ایمنی مخاطی را تحریک نمی‌کند. بنابراین بر میزان ناقلین باکتری تأثیری ندارد.

- واکسن کونژوگه Prevnar PCV7 (پره ونار)

علیه 7 گونه از سروتایپ ها می تواند ایجاد آنتی بادی کند.. واکسن کونژوگه (پره ونار) مشکلات واکسن پلی ساکاریدی را ندارد.

واکسن پره ونار برای تمامی کودکان زیر 2 سال معمولاً در2، 4 ، 6 و 15 ماهگی می توان به کار برد . همچنین کودکان 24 ماه تا 59 ماهه ایی که واکسن پره ونار را دریافت نکرده اند و در معرض ابتلا هستند (مثلاً کودکانی که به مهدکودک می روند) توصیه می شود.

هم اکنون بیش از 100 کشور جهان از واکسن کونژوگه Prevenar (پره ونار) استفاده می کنند ودر 41 کشور جزء واکسیناسیون ملی انجام می گیرد.

- واکسن کونژوگه prevnar یا PCV13 (پره ونار 13)

واکسن کونژوگه (پره ونار 13) جدید است و علیه 13 گونه پنوموکوک ایجاد آنتی بادی می کند. این واکسن معمولاً برای سالمندان بالای 65 سال توصیه می شود.

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه یه واکسن اضافس، سه دوره داره واسه تقویت سیستم ایمنی و اینجور چیزا، آهان پس نزدید، منم نمیدونم بزن ...

بله الان متوجه شدم... 

والا من اخیرا حتی واکسن 18 ماهگیم جرات نمیکردم ببرم بزنم.... 

کلا تا جایی که تونستم سعی کردم نه خودم نه بچه هام از خونه بیرون نریم.... 

نمیدونم این شرایط تا کی قراره ادامه پیدا کنه اما خوب احتیاط شرط عقله لااقل تا مجبور نشیم خصوصا مراکز درمانی و جاهایی که ریسک ابتلا بالا باشه نریم... 

چند روز پیش که با کلی احتیاط رفتیم واکسنشو زدیم اما همش میگفتم کاش انقدر تب نکنه کارمون به بیمارستان بکشه چون معمولا سر واکسناشون تب زیاد میکردن.... 

خلاصه به خیر گذشت.... 

شکر خدا... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من از این سایت هم خرید کردم. https://www.avent-store.com

از اول باید همه سر شیشه ها رو بخریم یا فقط نوزدای ؟فکر کنم یه تومن سرشیشه میخوان خخخخخ

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
از اول باید همه سر شیشه ها رو بخریم یا فقط نوزدای ؟فکر کنم یه تومن سرشیشه میخوان خخخخخ

آدم واقعاً گیج میشه! من سرشیشه تا 3 ماهش رو خریدم. شیشه هم ۳ سایز خریدم.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
نه عزیزم نگران نباش....  من دو تا زایمان داشتم هر دو هم بی برنامه بودن....  وگرنه قرار ب ...

ازدکترم سوال کردم گفت نخور .مرسی 

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
سلام عزیزم  ما به مریض هامون میگیم از 24 ساعت قبل از عمل قطع کنن، چون رقیق کننده خون هست که سر ...

مرسی دوستم ازدکترم سوال کردم گفت دیگه مصرف نکن الان ۹ ماه رومی خورم خسته شدم دیگه

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
من این ماه باید ال دی واسپرین ورویال ژلی وفولیک اسید وسفکسیم بخورم ایشالا برای ماه بعدش انتقال بدم ا ...

اين داروها رو دکتر براتون تجويز کرده نکنه من بخوام ماه بعد برم يه ماهم بخاطر اين داروها انتقالم عقب بيفته.

بعدشم واقعا بيماراي کرونايي پذيرش داشتن استرس گرفتم که برم خدايا خودت رحم کن.

خدایا شکرت
ببین عزیزم.....  من بعد دو تا منفی تونستم با میکردی سوم برا اولین بار مامان بشم.....  کل ...

چقدر قشنگ توصیف کردی عزیزم...خوشحالم که این مراحلو طی کردی و بچه هاتو به سلامتی بغل گرفتی♥️

انشالله دیگه هیچوقت مشکلات جلو راهتون سبز نشه

ممنونم که امید دادی..من به خاطر بارداری یه مقدار هورمونام بهم ریخته.ولی بازم ممنون 🌹🌹

چی بگم اصلا نمیشناخت گفتم امروز برم ی جای دیگه بپرسم شما گفتی طبع بدنت گرمه ولی رحمت سرد بوده اره؟ ...

عزیزم ببخش دیر شد ، ازش پرسیدم اسم پودر ،سرداشت، یه مواد تقویتی واسه سر و رشد موها ، گفت بجاش میتونید سدر استفاده کنید

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
مرجان جون دکترم‌طرازی بود ولی خودش نبود ماما برام نوشته بود، یعنی گفته اضافه زدی؟ مشکلی برا جنین ندا ...

والا مشکلش رو نمیدونم.فعلا ک بچه هام خوبن.

منم دکتر طرازی بهم داده بود.دو هفته یکبار یه خارجیشو میزدم.

اومدم شهرستان رکتر دیگه ، ک برای نازایی بود.اونم‌نگفت نزن.

ولی وقتی نایاب شد گفت نبود شیاف رو ادامه بده.

ولی پیش پرینالوژیست رفتم گفت تو نه خونریزی داری نه درد نه .... وضعیتت خیلی اوکیه.چرا باید بزنی ؟

شیاف رو گفت کلا قطع کن. آمپول رو گفت چون زدی تا حالا نمیشه قطع کرد ، دچار زایمان زودرس شاید بشی.دیگه اونو ادامه دادم.

کلا  فوق تخصص های مادر و جنین ، گویا زیاد اعتقادی ب دارو ی اضافی ندارن.

قرص ایزوپرین رو هم طرازی داده لود، این گفت تو دنیا استفاده ازش منسوخ شده.اصلا نخور.

البته من شاید هفته ای یکی دو تا اگر درد داشتم میخوردم ک دیگه اونم نخوردم

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
اين داروها رو دکتر براتون تجويز کرده نکنه من بخوام ماه بعد برم يه ماهم بخاطر اين داروها انتقالم عقب ...

دکتر من به همه این داروهارو میده به نظرم به شماهم باید بدن آسپرین وفولیک اسید که صد درصد باید بخورین رویال ژلی هم که خوبه مکمله من فرتیل سی ام هم میخورم برای امادگی رحم ...ولی ال دی نمیدونم به شماهم بدن یا نه سفکسیم هم میده که عفونت نداشته باشیم من یه ماه اینارو میخورم ماه بعدی هم استرادیولو شروع کنم 

اين داروها رو دکتر براتون تجويز کرده نکنه من بخوام ماه بعد برم يه ماهم بخاطر اين داروها انتقالم عقب ...

اره دقیقا من  قرار بود ۱۷اسفند انتقال بدم کنسل کردن برام تا هفتمین روز پریودم هم استرادیول خورده بودم بهم گفتن بخش ای وی اف تا ۱۵اسفند هست یعنی بخاطر دوروز منو کنسل کردن انجام ندادن گفتن خطرناک شده دکترمم گفت فک نکنی بهمن خصوصیه بیمار کرونایی نداره گفت اینقد شلوغه کلی بیمار فوت شدن ارزش نداره خودتو به خطر بندازی منم قبول کردم دیگه