2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
سلام دوستان میشه اگه کسی میدونه به سوالام جواب بده؟ اول اینکه انتقال انجام میدن یا نه؟دوم اینکه با ...

سلام بله انتقال انجام میدن..کدوم مرکزمیری؟

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
سلام دوستان میشه اگه کسی میدونه به سوالام جواب بده؟ اول اینکه انتقال انجام میدن یا نه؟دوم اینکه با ...

اگه رویان میری زنگ بزن برمیدارم البته من رویان نمیرم اطلاع ندارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازش پرسیدی سداب واسه چیه؟ یه پودریه که برای تقویت میذارن رو سر ، شاید همون باشه اونجا میگن سداب

چی بگم اصلا نمیشناخت گفتم امروز برم ی جای دیگه بپرسم

شما گفتی طبع بدنت گرمه ولی رحمت سرد بوده اره؟

عزیزم میشه بگی رژیمت قبل و بععد انتقال چی بود؟

گلم‌‌‌منظورم‌واشتباه‌‌فهمیدی کلا‌دکترمن‌خیلی‌کارش‌دقیقه پاپ‌اسمیر آزمایش‌‌‌خودم‌وهمسرم‌‌ عکس‌رنگی& ...

من فیبر‌وکیستیک ام سونو روبردم پیش جراح عمومی گفت مشکل نداره ولی خوب بهتره این داروها رواستفاده نکنی ....

ولی خوب بچه مهمه چاره نداریم....

آره گلم همونه فقط دیگه لازم نیست هر روز بزنی، هفته ایی یکبار یا ده روز یکبار هست

پس اوضاع بهتر میشه..واقعا از این امپولا خسته شدم👍

شما میدونید چرا میگن احتمال سقط در افرادی که ivf کردن بیشتره؟؟من الان ۲۷ سالمه با وجود اینکه من pco هستم مشکل بیشتر از ضعیف بودن همسرم بود.الان که سه ماهه اول تموم شد بازم احتمال سقط هست؟بعضی وقتا افکار منفی میاد سراغم.آدم حس میکنه طبیعی نیست چون ivf کرده🤦‍♂️🤦‍♂️

سلام بله انتقال انجام میدن..کدوم مرکزمیری؟

رویان میرم عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اگه رویان میری زنگ بزن برمیدارم البته من رویان نمیرم اطلاع ندارم

ممنون عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من از هرکی اطرافیام میپرسم براشون عجیبه!!خیلی ها انگار متوجه نمیشن  به نظر خودم هم سکسه باشه.. ...

خیالت راحت گلم حالشون خوبه😍😍😍بلاخره هر بچه ایی فرق داره 

منم سکسکه هاش رو خوب حس میکردم، حتی همسرم بیشتر سکسکه هاش رو می تونست ببینه تا تکون هاش

احتمال میدن علت این تکون ها تمرین عضلات برای تنفس در آینده باشه

پس اوضاع بهتر میشه..واقعا از این امپولا خسته شدم👍 شما میدونید چرا میگن احتمال سقط در افرادی که ivf ...

عزیزم چون ivf حاملگی طبیعی نیست ولی بعید میدونم خیلی تفاوت داشته باشه در حد یکی دو درصد یادم میاد گلم، در حد تحقیقات هست نه اون قدری که به چشم بیاد

اما کلا بعد از هفته 12 احتمال سقط به زیر یک درصد میرسه هم تو بارداری طبیعی هم ivf، واسه همین اغلب بعد از سه ماهگی بارداری رو اعلام میکنن رسمی 

عزیزم چون ivf حاملگی طبیعی نیست ولی بعید میدونم خیلی تفاوت داشته باشه در حد یکی دو درصد یادم میاد گل ...

ممنونم از جوابتون..♥️

من که از هفته ششم برای هر سونوگرافیم استرس داشتم جنینم نباشه😑😑بعد میرفتم صدای قلبشو میشنیدم آروم میشدم.کلا بعد از هر سونوگرافی دو روز آرومم که هستش🤦‍♂

چی بگم اصلا نمیشناخت گفتم امروز برم ی جای دیگه بپرسم شما گفتی طبع بدنت گرمه ولی رحمت سرد بوده اره؟ ...

اره عزیزم طبع خودم گرمه ولی رحمم سرد ، رژیم نداشتم همون غذاهای همیشه ، قبل انتقال سعی کردم سردی و گرمی رو رعایت کنم ولی نمیشد چون طبعم گرمه اذیت میشدم ، همه چی مثل قبل بود فقط یکماه باشگاه رفتم و وزنمو کم کردم و این معجون رو بستم ، حالا من امروز از اون دوستی که اینو بهم گفته بود دقیق میپرسم چیه بهتون میگم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
سلام عزیزم، من همیشه درد تخمک گذاری داشتم و پلی کیستیک بودم

برا من چند روز طول میکشه و واقعا آزار دهنده ست یهدرد خفیف نیست که فقط متوجه بشم که خوب داره تخمکگذاری انجام میشهو یه چیز دیگه اینکه من قبلا اصلا مشکلی نداشتم اصلا حتی پریودیهاممدردناک نبود قبلا. کم کم پریودیهام دردناک شد. پلی کیستیکم از بعد از پانکچرها بروز پیدا کرد و این دردها هم از بعد از سقط. دیگه توان ندارم.