2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
عززززیزم ،هنوز تهوع داری، فکر کردم خوب شدی و تا الان حسابی شکمو شدی😀 ان شا الله به سلامتی فارغ بشی ...

مرسی عزیزدلم.ممنون از دعای خیرت 😘😘

خدا حفظش کنه.وای ترش کردن خیلی بده‌.بیشتر تهوع من الان واسه همین ترش کردنه.ان شاء الله زود خوب بشه.

والا پورمطرود از اواسط بهمن که کرونا اومد تعطیل کرد مطبشو.منم مجبور شدم باز دکترمو عوض کنم.الان هم تو صارم پرونده دارم هم نیکان.حالا ببینم کدوم قسمتم میشه برم 😁

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
امروز با یه دکتر دیگه ویزیت شدم، گفت پرولوتون‌رو‌نباید قبل ۱۷ هفته تزریق میکردی، رو‌جنین‌اثر بد میذا ...

عزیزم من بخاطر کم شدن طول سرویکس هفته‌های ۱۶، ۱۷ و ۱۸ پرولوتون زدم. بعدش دوباره هفته ۲۹ یکی زدم. نگران نباش، کوچولوت رو بسپر به همونی که بهت داده، خودش هواشو داره. انشاالله صحیح و سالم بدنیا میاد.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم اونت گرفتم خیلی خوبه، خدا رو شکر سینه ی منم ول نکرد، فقط میشه بگین از کدوم سایت سرشیشه سفارش مید ...

من از این سایت هم خرید کردم.

https://www.avent-store.com

عزیزم فکر کنم میخواد سیکل انتقال رو برات شروع کنه گلم اگر پیدا نکردی دکاپپتیل هم عینا همین دارو هست ...

ممنون عزیزم..

یعنی ربطی به دفع بقایای جنین نداره؟؟چون گفت هفدمین روز مصرف قرص ال دی آمپول رو بزن و روز ۵ پریودی بیا سونو..

این دکتری که اومدم تو شهرستانه و دکتر مورد تایید دکترم تو تهرانه..

ممنون عزيزم همچنين شما من که امروز فردا پريود ميشم لازم که نيست تا پريود بعدي کاري کنم الکي فقط وقت ...

من این ماه باید ال دی واسپرین ورویال ژلی وفولیک اسید وسفکسیم بخورم ایشالا برای ماه بعدش انتقال بدم اگه شروع کنن ...چون بهمن بیمارستانه بیمارای کرونایی پذیرش کردن آلوده اس میگن احتمال اینکه آزمایشگاه الوده باشه وبه جنین ها میکروب برسه زیاده واسه همین ریسک نمیکنن ...

عزیزم فکر کنم میخواد سیکل انتقال رو برات شروع کنه گلم اگر پیدا نکردی دکاپپتیل هم عینا همین دارو هست ...

عزیزم من آمپول  واریوپپتیل زدم احتمال داره بخاطر اون پریودم عقب بیوفته .؟

دکتر قبلیت کی بود؟ من دکتر طرازی بهم داده بود. بعدها رفتم پرینالوژیست ، گفت لزومی نداشته بزنی.شیاف ...

مرجان جون دکترم‌طرازی بود ولی خودش نبود ماما برام نوشته بود، یعنی گفته اضافه زدی؟ مشکلی برا جنین نداره یعنی؟ به نظرت منم شیافمو کم کنم؟ 

عزیزم من بخاطر کم شدن طول سرویکس هفته‌های ۱۶، ۱۷ و ۱۸ پرولوتون زدم. بعدش دوباره هفته ۲۹ یکی زدم ...

عزیزم سرویکست چند بود بعد چند شد؟ خب به نظرت من دیگه طبق همون روال بزنم یا قطعش کنم ، دیگه الان هفته ۱۵ هستم

چه جالب کلا ادامه ی بارداریت مثل بارداریه عادی بود؟

اوایل که استرادیول و پروژسترون داشتم، بعدش که اونا قطع شد، بله، مثل بارداری عادی.