2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045861 بازدید | 684486 پست
اره  همینه  دیگه  مرد  مرد   اخ مرد  سالم نباشا  😭😭من این ماه ع ...

عزیزم مگر قبلا مورفولوژی چند میزد براشون؟یعنی قبل از میکرو ازمایش اسپرم رو مرکز ناباروری نداده بودید؟خودت هم مشکل داری؟من هم مورفو یک و دی اف ای 27هست...یبار بهم پیشنهاداهدایی دادن دیگه دکتر نرفتم ...دکتر جدید که میرید نظرشون چیه؟بخاطر مورفو پیشنهاد اهدایی دادن یا دی اف ای؟مال من بخاطر دی اف ای....

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها یه سوال موقع رابطه من دو سه ساعت دراز میکشم یا شب تاصبح میخوابم باز صبح که بیدار میشم اسپرم ...

عزیزم من قبل از اقدام تو عمرم سابقه عفونت نداشتم ....چاپ میشدم رحمم تمیز تمیز بود....بعد ازاقدام همین کارو کردم تا صب میخوابیدم عفونت شدیییییییید گرفتم دهانه رحمم زخم شد فریز کردم دوماه قبل...بعدش بازم عفونتم خوب نشد الانم بشدتتت عفونت دارم ...ببخشیدا الان بعد از رابطه کلااا ترشحات زیااااد وزرد دارم ...دلم برا قبلا که ترشحات تخمکگذاری تمیز داشتم تنگ شده ...اصصصصصصصلا بیشتر از نیم ساعت نخواب ...تاپیکهام رو ببین همش شده زخم وعفونت ...منی که هیچ مشکلی نداشتم باهمین کار رحمم نابود شد

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

دوستان یکی از دوستام یک سال قبل پانکچر شد بهمن میخاست انتقال بده استرادیول اینا خورد انوکسا میزد و بعد انتقالش کنسل شد این ماه 5روز از پریودش گذشته میتونه تاثیر استرادیول باشه؟سابقه تاخیر نداشته ومعمولا سیکلاش 28روزست

عزیزم مگر قبلا مورفولوژی چند میزد براشون؟یعنی قبل از میکرو ازمایش اسپرم رو مرکز ناباروری نداده بودید ...

مه بانو جون   واقعا   نه  اصلان  نگفتن اهدایی  دی اف ای میا  پایینبا دارو  .دکتر شوهرت کیبود یادم  رفت

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
عزیزم من قبل از اقدام تو عمرم سابقه عفونت نداشتم ....چاپ میشدم رحمم تمیز تمیز بود....بعد ازاقدام همی ...

فریز چرا کردی  واسه زخم

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
مه بانو جون   واقعا   نه  اصلان  نگفتن اهدایی  دی اف ای میا  پایینبا د ...

دکتر رستمی شیراز ....تا دید 36 هست گفت خاااانم فقطططط اهداییی ....تمام..هنوزم حرفش برام کابوس 

دکتر رستمی شیراز ....تا دید 36 هست گفت خاااانم فقطططط اهداییی ....تمام..هنوزم حرفش برام کابوس 

۳۶  بود  شد ۲۷

مه بانو  با اب سرد بگو خودشو بشوره فقط  حسم میگه  دی اف ای یه چیز چرت که هر دفعه متغیر  یبارم  چهارشنبه  تخلیه کنه شنبه بره ازمایش

فریز چرا کردی  واسه زخم

والا من رفتم چکاپ...تا من درد دستگاه معاینه رو کشیدم اون فریز کرد بعد گفت 100تومن شد هزینه...گفتم هزینه چی ...گفت فریز کردم ...من اصلا متوحه نشدم بحساب دکتر خوبی هم بود..روزای اول همش ذهنم سمت بچه بود اما الان بقول شما ایقد زخم وعفونتم خوب نمیشه فکر بچه از سرم پریده اول سلامتی خودم برام مهمه

مه بانو  با اب سرد بگو خودشو بشوره فقط  حسم میگه  دی اف ای یه چیز چرت که هر دفعه متغی ...

با رعایت یکماهه بدون دارو شد 27..دیگه خوردیم به کرونا

والا من رفتم چکاپ...تا من درد دستگاه معاینه رو کشیدم اون فریز کرد بعد گفت 100تومن شد هزینه...گفتم هز ...

عجب بیشعوری  بودا  باید بهت میگفت  

با رعایت یکماهه بدون دارو شد 27..دیگه خوردیم به کرونا

🤣🤣  بدون دارو   ببین  پس چرته   و پرته ای خدا 😃😃  شوهرم کلی دارو خورد  از ۲۷ شد ۱۷  

🤣🤣  بدون دارو   ببین  پس چرته   و پرته ای خدا 😃😃  شوهرم کلی د ...

اره بدون دارو.....زیاد سبزیجات ومیوه دادم خورد وکمپرس یخ.....بعد از بیست روز شد 27...حالا نمیدونم خطای ازمایشگاه هست یا امود پایین....اصلا باید خدا بخاد فقط .....دوستم با مورفو صفر مطلق سر دوماه طبیعی باردارشد

اره بدون دارو.....زیاد سبزیجات ومیوه دادم خورد وکمپرس یخ.....بعد از بیست روز شد 27...حالا نمیدونم خط ...

والا منم موندم  مشکوکم  به تین دی اف ای   ممکنه ادم بره توسیکل  یه دفعه بالا بیاد .اسپرم‌و میشه فریز کرد؟