2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045846 بازدید | 684485 پست
بله تهرانم مركز ابن سينا شما الان بارداري ؟ انتقالاي منفي داشتي بعد dfi دادي

ابن سینا  که جنتی   معمولا دی اف ای میفرسته ازمایش  .دکتر شوهرم  همونه   ولی  ابنسینا  زیاد خوب نیست واسه میکرو   قبلن خوب بود   دیگه ۴ بار نشد  برو جای دیگه .من دکتر اقاحسینی بودم  ۴ سال پیش یبار کردم  سقط شد   بعدم   رفتم عارفی ازمایشات  سقط نوشت واسم    میکرو نکردم   باهاش ولی  .. 

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
عزيزم طبع شما هم سرده ؟ منم ٤ بار انتقال منفي داشتم به نظرت چون طبعم سرد prp كنم كه خونرساني بيشتر ب ...

منم دست و پاهام  زیر شکمم  سرده  سیاهدونه  بمال   بخور  .

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم طبع شما هم سرده ؟ منم ٤ بار انتقال منفي داشتم به نظرت چون طبعم سرد prp كنم كه خونرساني بيشتر ب ...

۴ بار  تخمکشی  کردی یعنی😢

کسي ميدونه رويان کي باز ميکنه 

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
سلام زینبی جون خوبی؟گل پسرت خوبه؟ میگم من دیروز رفتم سونو.دورشکم نی نی ده روز کمتر بود نسبت به بقی ...

خانمی ببخشید که جواب میدم تو همه جدولای گوگل که نگا کنی بهترین وزنه حالا برای ۳۰ هفته تو جدول زده ۱۳۰۰

بچه کسی بوده ضخامتش  بالا بوده  باشه  چه کار کرده  

خانمی که با میکرو باردار شدین وزایمان کردین ماها میتونیم طبیعی زایمان کنیم؟اخه اینهمه شیاف و امپول ا ...

آره چرا نشه.

بستگی ب دکترت داره ،من دکتر تهران و شهرستانم هردو میگفتن سز.

اما دکترم رو عوض کردم که طبیعی انجام بدن.

‌توی بارداری های عادی هم خیلیا ، آمپول میزنن و شیاف میذارن.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
يدي جون منم همين سوال رو دارم شنيدم آمپول پروژسترون براي جنين پسر خوب نيس اما شياف مشكلي نداره نميد ...

استروژسترون‌ک یک هورمون زنانس برای جنین پسر خوب نیست.

پروژسترون گویا یک بخشیش تو بدن ب هورمون زنانه و بخشیش ب مردانه تبدیل میشه‌ ک زیاد نیست.و جای نگرانی نیست.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
من نگران اینم خدای نکرده الان شیاف رو قطع کنم یوقت زود زایمان کنم این موضوعی که شما میگین رو هم شنی ...

خب يدي جون اونو كه ميتوني از دكترت بپرسي

در مورد نگراني منم خداكنه حقيقت نداشته باشه

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
استروژسترون‌ک یک هورمون زنانس برای جنین پسر خوب نیست. پروژسترون گویا یک بخشیش تو بدن ب هورمون زنانه ...

خداكنه مرجانو جون ، اين موضوع رفته تو مخم 

آخه دكترم رو عوض كردم اون بهم گفت تزريق اينهمه آمپول غيرعلميه تاوقتي شياف هست چرا آمپول

اما خب همه مراكز ناباروري آمپول ميدن ديگه توكل بر خدا

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
عزیزم پی‌ار‌پی رو حتماً انجام بده. من انتقال چهارمم با پی‌ار‌پی مثبت شد. مشکل ضخامت هم نداشتم توی او ...

خداروشکرعزیزم،ممنون ازراهنماییت💜

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
رزاقی کدوم مرکزه

من مطبشون میرفتم،تودزاشیب،بعدش رفتن کانادا،اماچن وقت پیش اومده بودن ایران تومرکزابن سینافک کنم فعالیت میکردن حالابچه هابیشتردرجریانن

ما یعنی ۵ بار ای وی اف کردین  همه منفی؟    .پیش رزاقیم تاحالا میکرو کردی ؟  

۶بارانتقال جنین داشتم منفی شدبابتای صفرویک،دفعه اخررفتوامدمیکردم به تهران پیش دکتررزاقی ایشون داروومکمل واینارومیدادن بهم هربارسونومیشدم ضخامت اندوچک میشدرسیدبه ۸وخورده ای که بعداومدم رشت انتقال دادم،بتام۱۷شدافت کرد،بعدگفتن دوتادلیل میتونه داشته باشه خونرسانی ب رحمت کم باشه ک حتماپی ارپی کن دفعه بعدیااسپرم شوهرت ضعیف باشه که بعدتومرکزناباروری ازمایش داددیدم اره اسپرمش مشکل داره مورفوصفرودی اف۲۶

۶بارانتقال جنین داشتم منفی شدبابتای صفرویک،دفعه اخررفتوامدمیکردم به تهران پیش دکتررزاقی ایشون دارووم ...

اره  همینه  دیگه  مرد  مرد   اخ مرد  سالم نباشا  😭😭من این ماه عقب زدم ۲۲ روز  پروژسترون خوردم  الان  مثل چی خونریزی دارم   تیکه تیکه   خسته شدم   دیگه  به خدا  😭😭😭