2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046488 بازدید | 684517 پست
آنا جان من ۲۱ بهمن آخرین پریودیم بود ۵ اسفند هم انتقال دادم دیروز که سونو رفتم ۶ هفته و ۶ روزم بوددی ...

عزیزم متاسفم.... 

انشالله به زودی خدا به بهترین شکل ممکن برات جبران میکنه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خب منم هماتوم دارم یعنی آسپرین نخورم

اگه هماتوم باشه احتمالا اگه دوباره شروع کنی به خونریزی بیفتی.... 

باز با دکترت مشورت کن احتمالا تا رفع کاملش شروع نکنه.... 

فقط مایعات زیاد بخور.... 

استراحت کن تا به مرور هماتومت دفع یا جذب بشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جان میگم من ۱۵ اسفند انتقال دادم اگه بخوام ۱۸ فروردین برم سونو فقط ساک رو میبینند یا صدای قلب رو ...

عزیزم والا من سی انتقال سونو کردم قلبم تشکیل شده بود اما خوب بودن کسایی که دیرتر تشکیل شده بود.... 

من سونوهارو مطب رفتم ببین اگه مطب دکتری که شهرستان میزی شونوش خوب باشه همونجا برو نه مه مرکزی چیزی ولی سعی کن خودت زیاد اونجا نباشی مثلا بگو همسرت بره وقت بگیره و نزدیک نوبتت برو.... 

عزیزم منم شرایط شمارو دارم به خاطر این اوضاع نمیتونم برم پیش دکتر خودم، مجبورم برم دکتر شهرستان، بعد ...

عزیزم تلفنی دکترا مشاوره شاید بدن به خاطر این شرایط.... 

حالا بذار زمان بگذره به هر حال راهشو پیدا میکنین.... 

خدا بزرگه عزیزم.... 

چیکارکنم افتادم خونریزی خدایا کمکم کن 

عزیزم نگران نبلش.... 

خیلیامون خونریزی داشتیم اما الان بچه هامون دارن از سر و کولمون بالا میرن.... 

اشتراحت کن انشالله به مرور قطع میشه.... 

تنها کاری که میتونی بکنی استراحت و پروژسترنه....

سلام، ببخشید مصرف آسپرین و انوکسا برای جلوگیری از سقط الزامیه؟؟؟

اگه مشکل انعقادی و لخته شدن خون داشته باشیم بله حتی برا جون خودمونم مهمه.... 

رها‌جون حالت چطوره بهتری؟ لکه بینی ها کم شد؟ تهوعت بهتر شد یا ادامه داره؟؟

سلام عزیزدلم ، لکه بینی هر دو دفعه خیلی کم بود ،یعنی همون دفعه که میدیدم دیگه بعدش قطع میشد ، تهوعم بهتره خداروشکر ، وقتی مراعات کنم آب و مایعات و سردی کمتر بخورم خوبم ،ممنونم عزیزم از احوالپرسیت😘😘

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

سلام خوبین بچه ها ؟ 

میگم من تصمیم داشتم بعد عید دوباره درمانو شروع کنم 

با این وضعیت باید چیکار کنیم ؟ 

واقعا شرایط سختیه 

انشاءلله بزودی همه چی رو به راه شه 

خداجونم شکرت       
عزیزم حق داری به خدا کاملا حق داری، این همه میگن قرنطینه، اون وقت یع عده.... نمیفهمن عزیزم آمپولا ر ...

وای زینب جون همسر منم کادر درمان و واقعا میگه نمیدونم چرا یه عده نمیفهمن

واقعا بیچاره ها دارن جونشونو میزارن

میدونی با چه استرسی میرن سرکار بنده خدا همسرم بچشم بوس نمیکنه 

واقعا درک نمیکنن یه عده اما به نظرم حق الناس دیگه 

انشالله زودتر رفع شه🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
@زینبی_بابا    خانومی به نظرت من برای این آزمایشم آنتی بیوتیک بخورم? به دکترم دسترسی ندار ...

نه گلم آنتی بیوتیک برای چی؟ همون تعداد کم باکتری؟ 

این میزان فلور طبیعی مجاری ادراری هست و تا وقتی علائم عفونت ادراری مثل سوزش و تکرر ادرار و خون در ادرار نداریم، نیاز به آنتی بیوتیک نیست گلم خیالت راحت

اگر خدای نکرده عفونت ادراری باشه باید کشت ادرار انجام بشه برای آنتی بیوتیک تراپی

سلام عشق مهربون  گل پسرت چطوره  دلم واست تنگ شده بود ,♥️♥️♥️ خواستم بگم جنسیت بچم مشخص ...

سلام عزیزم خدا رو شکر ما خوبیم

خیلیییییییی مبارکت باشه عزیزم 😍 😍 😍 😍 

خودت خوبی‌؟ نی نی خوبه؟ 

ان شاالله که به سلامتی بغلش کنی عزیزم😘😘😘😘

ممنون به یادم هستی

دمت گرم عزیزم خوب و کامل توضیح دادی انصافا مدیریت این چیزا خصوصا سر بچه اول خیلی سخته....  ادم ...

به خدا این قدر که سر این چیزا بعد از زایمان اذیت شدم نمیخوام برای بقیه اتفاق بیفته

این حق بچه های ماست که مادرهای آگاه و با اطلاعات درست و به روز داشته باشن

فدات بشم عزیزم....  سال نوی شمام مبارکت عزیزم....  من دستمو حالت کاسه میکردم میزدم همچین ...

ای جااااااانم 😍 😍 😍 😍 

وروجک من بسیار سماجت داره رو آروغ نزدن الان 20 دقیقه شده رو شونه ام گذاشتم خبری نیست 😁😁😁😁