2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
چیکارکنم افتادم خونریزی خدایا کمکم کن 

عزیزم تو رو خدا به اعصابت مسلط باش، هر اتفاقی میوفته خودتو بزن به بیخیالی،،،  مرکز ما گفته بودن اگه خونریزی داشتید سه تا آمپول پروژسترون رو تو یه سرنگ تزریق کنید و شیافو قطع کنید، ان شالله که چیزی نیست فقط خواهشا بیخیال باش،، ببخشیدا اینطوری میگم جلوت سر هم بریدن عین خیالت نباشه بخدا حیفه، الان هم آروم باش با آمپول خونریزی قطع میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت عزیزم، موفق باشی

سلام عزیزم من همچنااااااان پری نشدم و علاعمی هم ندارم کی بی بی بزنم دقیق در بیاد😉😉این برج انگار قصد اومدن نداره برعکس ماه پیش که اناقال داده بودم و از درد داشتم میمردم

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
کسی نیست دارم دق میکنم اخرش این مهمونای ناخونده کار دادن دستم داشتم زندگیمو میکردم انقد حرص خوردم. ت ...

ان شاالله که طوری نیست عزیزم، با پرژسترون و استراحت خوب میشی عزیزم، نگران نباش

سلام عزیزم من همچنااااااان پری نشدم و علاعمی هم ندارم کی بی بی بزنم دقیق در بیاد😉😉این برج انگار قص ...

سلام عزیزم،،  فکر کنم فردا حدود پنج روز بشه که تاخیر دارید؟  فردا بی بی بزنید ولی اگه منفی شد و بعد از تعطیلات آخر هفته بازم پری نشدید حتما برید آزمایش بتا بدید،،،  حقیقتش من اصلا سر خودم به بی بی اعتمادی ندارم چون روز ۱۴ انتقالم بی بی منفی شدش ولی روز ۱۶ با آزمایش بتا مثبت بودم،،، البته اگه بی بی تون مثبت بشه قابل استناده ولی اگه منفی بشه بهش اکتفا نکنید، ،   ان شالله که باردارید وای خدا اگه باردارید باشید یعنی من یکی سجده شکر میکنم

بچها تو  این وضعیت خواهر شوهرم اومده قهر خونه ما با سه تا بچه ؟ترو خدا دعا کنید زودتر بره هروز ...

عزیزم اینجا جایگاه خاصی برامون داره اینجا یه جورایی خونمونه.... 

من خیلی وقته به خاطر یه سری مشکلات کمتر میتونم بیام اینجا ولی واقعا اینجا به حس خاصی بهم میداد و میده.... 

پس راحت باش و هر چه میخواهد دل تنگت بگوعزیزم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آخرین آزمایشم ۵۱۵ بود،خونریزی در حده چند قطره بود دیگه تبدیل به لک بینی شد

عزیزم پس عدد بتات مثل بعضی مامانت کم بوده عجله نکن و داروهاتو سر خود قطع نکن چون ممکنه دیرتر تو سونو خودی نشون بده.... 

انشالله یکی دو هفته بعد میایی و با شادیت شاد میشیم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من ۳ ماهی هست انوکساپارین می زنم من فقط تزریق رو طرف چپ وراست شکمم انجام میدم اونم یه ناحیه ...

عزیز ببین دورتا دور نافم میتونی بزنی بالا و پایین اما چون معمولا چگ و راست درد کمتره اون ور میزنن اما من بعضا که کبود میشد رو رون پاهام میزدم تا شکمم یه استراحتی بکنه.... 

اگه لاغره زاویه دار بزن نگرانمنباش.... 

تا اهرین روزم میتونی به شکمت بزنی نگران نباش من سر دخترم استرس داشتم اما دیگه سر پسرم ترسم ریخته بود و راحت تا آخرش زدم چون میدونستم هیچی نمیشه... 

ببخشید عزیزم من از صفحاتیکه نخوندم هر وقت میام میخونم و وقتی جواب میدم باز میزنم رو جوابم که برم همو ...

سلام مامانی خوبی؟ 

سلام عزیزم اتفاقا ما هم عوض کردیم ولی سایزش بستگی به رو شور داره  والا همسرم انجام داد و اون م ...

دمت گرم عزیزم خوب و کامل توضیح دادی انصافا مدیریت این چیزا خصوصا سر بچه اول خیلی سخته.... 

ادم نمیدونه چطور مادربزرگهارو قانع کنه..... 

سلام آنا گلی خوبی؟  عيدت خودت و همسرت و فرشته هات مبارک دوست مهربونم😍😍😍😍😘😘😘😘 امان از ...

فدات بشم عزیزم.... 

سال نوی شمام مبارکت عزیزم.... 

من دستمو حالت کاسه میکردم میزدم همچین صدا میداد همه دعوام میکردن.... 

میگفتن کشتیش..... 

میگفتم نترسین اصلا دردش نمیاد اگه درد داشت صداش در میومد.... 

میگفتم این صدا داره نگران نباشین..... 

اما آخرش اروغشو میگرفتم بعضا حتی نیم ساعتم طول میکشید اما خیلی وقتها همون اولش آروغ میزد.... 

سلام  دوستان اینجا کسی هست برای فاکتورهای انعقادی خون متل pai-1 و mthfr هموزیگوت بوده باشه و نت ...

بله عزیزم زیاد بودن..... 

یکیش خود من.... 

حتی دومیم هوایی اومد سورپرایزمون کرد.... 

منم یه سوال از زینبی بابا داشتم .برا انتقال جنین فریز مکمل یا ویتامینی لازمه بخورم؟ دوستان اگه میدون ...

عزیزم اگه دکترت تجویز کرده طبق شرایطت بخور....