2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046556 بازدید | 684527 پست
منم یه سوال از زینبی بابا داشتم .برا انتقال جنین فریز مکمل یا ویتامینی لازمه بخورم؟ دوستان اگه میدون ...

من یک روز درمیون فمیبیون ۱ و اووژن میخوردم. ویتامین دی هم چون کمبود داشتم میخوردم. از دکترتون بپرسین حتماً.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@زینبی_بابا    خانومی به نظرت من برای این آزمایشم آنتی بیوتیک بخورم? به دکترم دسترسی ندار ...

عزيزم یه مقدار خیلی کم عفونت ادراری داری، و اگر لکه بینی نداری، احتمالاً شن یا سنگ کلیه هم داری، اگر درد داری، یعنی زیر دلت میدونی درد میکنه سفکسیم 400 روزی یه دونه بخور ولی اگه درد نداری، نیازی نیست فقط مایعات بخور 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
عزيزم یه مقدار خیلی کم عفونت ادراری داری، و اگر لکه بینی نداری، احتمالاً شن یا سنگ کلیه هم داری، اگر ...

ممنونم که جواب دادین. ۷ روزه درد پهلوی راست دارم که از کلیه شروع میشه میزنه به تخمدان راستم.سونو رفتم چیزی نبود. اصلا سوزش ادراری هم ندارم. ترشحاتم یکم زیادتر شده ولی لک بینی نیس

من یک روز درمیون فمیبیون ۱ و اووژن میخوردم. ویتامین دی هم چون کمبود داشتم میخوردم. از دکترتون بپرسین ...

تواین وضعیت نمیتونم برم دکتر .حتی انتقالمم کنسل کردم .به هرحال ممنون جواب دادین

ممنونم که جواب دادین. ۷ روزه درد پهلوی راست دارم که از کلیه شروع میشه میزنه به تخمدان راستم.سونو رفت ...

پس عزیزم عفونت ادراری داری، خودمم همینطور شدم بدون هیچ‌گونه سوزش ادراری، پس سفکسیم رو بخور 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
قربونت برم مهربون حتما میرم واقعا دیگه خسته شدم با این همه درد هر ماه ممنون ک‌راهنماییم کردی

من بیست سال تموم زجر کشیدم.... 

فکر کن هر ماه چند روز زمینگیر بودم.... 

هم درد میکشیدم هم بالا میاوردم هم زجه میزدم.... 

بعد فکر کن اطرافیان خیلی فکر میکردن نازنازی هستم.... 

الان وقتی پریود میشم ببخشینا بعد اینکه خودمو کثیفی کردم تازه میفهمم پریود شدم.... 

اون زمانا چند روز قبل درد کشیدنم شروع میشد... 

بعدشم شروع میشد درد میکشیدم.... 

به نطرم دنبالشو بگیر.... 

ارزششو داره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انشاالله خیری هست،من رفتم متاسفانه ساک حاملگی تشکیل نشده بود گفت احتمالا به خاطره خونریزی که کردی دف ...

عزیزم مطمئنی زود نرفتی؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها خوبید ایشالله امسال پراز اتفاقای خوب باشه براتون من یه سوال دارم من باردارم خونریزی که ک ...

عزیزم دقیق نمیشه گفت باید دکترت با توجه به علت خونریزیت تصمیم بگیره.... 

مثلا برا من که خونریزی شروع شد سلکسان رو قطع کرد بعد که قطع شد شروع کرد بازم به خونریزی افتادم.... 

چند بار این قطع و وصل کردن بود تا اینکه تو سونو مشخص شد هماتوم دارم دیگه قطع شد تا رفع کامل هماتوم... 

بعد غربال اول که هماتوم رفت سلکسانم شروع شد.... 

سلام بچه ها  ی سوال خنده دار اما حیاتی 😂🙈 میخوام شیر روشویی و عوض کنم که بچه رو برا شستشوی ...

عزیزم از همین شیرهای سینک آسپزخونه بگیر ما از همونا خریدیم فقط علمکش کوچیکتر بود.... 

و اما ترنجبین مرنچبین من توصیه میکنم اصلا ندی.... 

چون به نظرم اصلا کار درستی نیست.... 

ببین عزیزم اگه بچه بخواد زردی بگیره میگیره و تنها راهشم اینه شیر مادرشو بخوره که بیرون روی و ادرار داشته باشه و بیلیروبین رو دفع کنه... 

اما به صورت طبیعی.... 

نه اینمه بیش از حد بخواد بیرون روی داشته باشه ممکنه حتی بچه دور از جون جونشو از دست بده اگه مایعات بدنش زیادی دفع بشه.... 

سلام ازمایش دادید؟

سلام آره رفتم اومده بود پایین از ۵۱۵ اومده بود روی ۲۹۳ دکتر هم رفتم گفت داره دفع میشه دارو داد ولی نمیدونم دلم نمیاد استفاده کنم میگم نکنه یکیشون از بین رفته ولی هرچی هم فکر کنم دیگه باید تا دیروز حتی ساک خالی هم تشکیل میشد

عزیزم مطمئنی زود نرفتی؟ 

آنا جان من ۲۱ بهمن آخرین پریودیم بود ۵ اسفند هم انتقال دادم دیروز که سونو رفتم ۶ هفته و ۶ روزم بوددیگه کمه کم باید ساک بارداری تشکیل میشد،امروزم بتا دادم افت کرده بود از ۵۱۵ اومده ۲۹۳،قسمتم این بود امید دارم طبیعی باردارشم

عزیزم دقیق نمیشه گفت باید دکترت با توجه به علت خونریزیت تصمیم بگیره....  مثلا برا من که خونریز ...

خب منم هماتوم دارم یعنی آسپرین نخورم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
من بیست سال تموم زجر کشیدم....  فکر کن هر ماه چند روز زمینگیر بودم....  هم درد میکشیدم ه ...

آنا جان میگم من ۱۵ اسفند انتقال دادم اگه بخوام ۱۸ فروردین برم سونو فقط ساک رو میبینند یا صدای قلب رو هم میشنوند؟ به نظرتون برم سونوگرافی یا برم دکتر زنان که خودش سونو کنه کدوم دقیق تره؟ اخه من تهران انتقال دادم و شهرستانم به خاطر شرایط فعلی دیگه نمیتونم برم پیش دکتر اصلی خودم..ممنونم میشم راهنماییم کنید.⚘

و اینکه اصلا علائمی ندارم..