2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046537 بازدید | 684523 پست
آنا جان من ۲۱ بهمن آخرین پریودیم بود ۵ اسفند هم انتقال دادم دیروز که سونو رفتم ۶ هفته و ۶ روزم بوددی ...

ان شاء الله به حق ماه مبارک شعبان این امکان برات فراهم بشه تا طبیعی باردار بشی⚘⚘🤲توکل کن به خدا..

به نظرت من یک بار دیگه برم بتا ازمایش بدم؟ من نگران شدم نکنه برای من هم پایین اومده باشه کلا علامتی هم ندارم..شما چه داروهایی استفاده میکردی؟؟

سلام عزیزم خوبی‌؟ عيدت مبارک  تولد کوچولوی نازت هم یادم نیست تبریک گفتم واسه همین بهت تبریک می ...

سلام عشق مهربون 

گل پسرت چطوره 

دلم واست تنگ شده بود ,♥️♥️♥️

خواستم بگم جنسیت بچم مشخص شد 

پسره ,،😍

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شاء الله به حق ماه مبارک شعبان این امکان برات فراهم بشه تا طبیعی باردار بشی⚘⚘🤲توکل کن به خدا.. ...

ممنون عزیزم،اگه لکه بینی یا خونریزی نداری تو فکر نرو من لکه بینی داشتم،اگه هم دلت آروم میشه برو ،داروهام استرادیول،فولیک اسید،آ اس آ،آنوکساپارین،با روزی ۲تا شیاف و ۲ تا آمپول پروژسترون

آنا جان میگم من ۱۵ اسفند انتقال دادم اگه بخوام ۱۸ فروردین برم سونو فقط ساک رو میبینند یا صدای قلب رو ...

عزیزم منم شرایط شمارو دارم به خاطر این اوضاع نمیتونم برم پیش دکتر خودم، مجبورم برم دکتر شهرستان، بعد میخواستم بدونم تکلیف داروهایی که داریم استفاده می‌کنیم چی میشه؟ دیگه همین دکتر شهرستان کم و زیادش میکنه؟ 

ممنون عزیزم،اگه لکه بینی یا خونریزی نداری تو فکر نرو من لکه بینی داشتم،اگه هم دلت آروم میشه برو ،دار ...

لکه بینی ندارم نه..

من هم هپارین شیاف امپول پروژسترون و پردنیزولون و استرادیول و فولیک اسید میخورم..مراقب خودت باش⚘

عزیزم منم شرایط شمارو دارم به خاطر این اوضاع نمیتونم برم پیش دکتر خودم، مجبورم برم دکتر شهرستان، بعد ...

اره فقط تو شهرتون پیش دکتری برو که تو کار ای وی اف هست یا بارداری پرخطر پیش دکتر زنان معمولی نرو..دارو هارو ظاهرا بعد تشکیل ساک و قلب با توجه به اوضاعمون اروم اروم کم میکنند ان شاء الله..

من که داغون شدم از این همه دارو و جای امپولام داغونم کرد خدا کنه کم کنه برام..

لکه بینی ندارم نه.. من هم هپارین شیاف امپول پروژسترون و پردنیزولون و استرادیول و فولیک اسید میخورم. ...

خداروشکر،تا میتونی استراحت کن تا وقتی که صدای قلبشو بشنوی،داروهاتم بعداز سونو قلب کمتر میکنن واست

سلام عشق مهربون  گل پسرت چطوره  دلم واست تنگ شده بود ,♥️♥️♥️ خواستم بگم جنسیت بچم مشخص ...

به به مبارکه انشاالله نامدار باشه 💕

به سلامتی و به موقع بغلش کنی 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
هرجا زنگ میزنم تعطیله 😓 فقط بیمارستانها انجام میدن که نمیرم ، دیگه مجبورم صبر کنم هفته دیگه مطبها ب ...

رها‌جون حالت چطوره بهتری؟ لکه بینی ها کم شد؟ تهوعت بهتر شد یا ادامه داره؟؟

اره فقط تو شهرتون پیش دکتری برو که تو کار ای وی اف هست یا بارداری پرخطر پیش دکتر زنان معمولی نرو..دا ...

خدا کنه کمتر کنن، نیست اینجا دکتر زنان که تو کار آی وی اف باشه متاسفانه، باید برم دکتر معمولی