2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
منم دقیقا مثه شما هستم،یه دردی که اصلا قابله تحمل نیست بعداز درد یه قطره خون میدیدم،خداروشکر چند روز ...

ممنون عزیزدلم لطف کردی 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

سلام خانما.من دیروز ۸روز از موعدم گذشته بود که آزمایش تیتر دادم عددش ۸۲۰۰ بود بعدش رفتم سونو گفت ۵ هفته و ۵ روزته،ساک و کیسه زرده تشکیل شده ولی جنین هنوز تشکیل نشده ۱۰ روز دیگه بیا.الان من خیلی نگرانم اولا بابت بتا که انقدر زیاده بعدم به خاطر اینکه جنین تشکیل نشده.کسی بوده اینطوری باشه؟میترسم خدایی نکرده پوچ یا مول باشه اینطور که خوندم

خدااااایا صدهزار مرتبه شکرت بابت معجزه قشنگت😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم حالتومیفهمم منم  تاقبل برم سونو قلب همیینجور بودم پر از استرس بخاطر لک.بینی توعید بودم و ...

ممنونم عزیزدلم ، خداروشکر اینجا هست ادم اروم میشه ، این پیامها رو برا همسرم میخونم طفلی یه نفس راحت میکشه😢 برام دعا کن ان شاالله بخیر بگذره این دوران😘😘😘

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
سلام خانما.من دیروز ۸روز از موعدم گذشته بود که آزمایش تیتر دادم عددش ۸۲۰۰ بود بعدش رفتم سونو گفت ۵ ه ...

تبریک میگم گلم.مبارکت باشه.انشاا.. صحیح و سالم بغلش کنی.من پنج هفته و سه روز بودم که به خاطر خونریزی و درد های شدید پریودی بتا دادم عددش ۸۰۵۰ بود تو سونو هم ساک حاملگی و کیسه زرده رو دید.نگران نباش.انشاا.. که همه چی عالی پیش بره.

خدایا شکرت.ازت میخوام همونطوری که دل ما رو با یه تو دلی شاد کردی دل همه آرزومندها رو شاد کنی‌.
سلام خانما.من دیروز ۸روز از موعدم گذشته بود که آزمایش تیتر دادم عددش ۸۲۰۰ بود بعدش رفتم سونو گفت ۵ ه ...

مبارک باشه🥳🥳🥳

شماهم از انتقال منفیا بودین که طبیعی باردار شدین؟؟😃

نگران نباش. من دقیق ۶هفته رفتم ازمایش دادم بتام ۱۵/۰۰۰ بود

بعدش ۶هفته و ۴روز رفتم که تازه جنین رو دید

بتا مهمه که خوبه😊

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
تبریک میگم گلم.مبارکت باشه.انشاا.. صحیح و سالم بغلش کنی.من پنج هفته و سه روز بودم که به خاطر خونریزی ...

ممنون عزیزم.یعنی عددش طبیعیه؟برای شما جنین چند هفتگی تشکیل شد؟

مبارک باشه🥳🥳🥳 شماهم از انتقال منفیا بودین که طبیعی باردار شدین؟؟😃 نگران نباش. من دقیق ۶ه ...

ممنونم گلم.خدا از زبونت بشنوه.نه عزیزم انتقالی نبودم ولی بعد عید قرار بود میکرو کنم که با معجزه خدا طبیعی باردار شدم.واسم دعا کنید خوب پیش بره.انشاالله به حق همین روزا قسمت همگی بشه

ان شاالله همینه مطمئن باش ، من فردا مجبورم برم چون امروزم لک دیدم ، خیلی ناراحتم خیلیم ناامید😥

نگران نباش خواهرم ۴ ماهه باردار طبیعی اون هم حدودا دوماه لک بینی که درواقع خونریزی داشت دکتر حتی پروژسترون نداد بهش گفت طبیعیه و استراحت کن..در مورد انوکسا حتما بگو به دکترت.

ان شاء الله فردا طپش قلب نی نی ها هم میبینی تو سونو⚘🤲

ممنونم گلم.خدا از زبونت بشنوه.نه عزیزم انتقالی نبودم ولی بعد عید قرار بود میکرو کنم که با معجزه خدا ...

خب خداروشکر

وارد این پروسه پراز استرس و فشار عصبی و وووووو همه چیزای بد نشدین🥰🥰

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
ممنون عزیزم.یعنی عددش طبیعیه؟برای شما جنین چند هفتگی تشکیل شد؟

اره عالیه عددش.اصلا نگران نباش.راستش من دیگه به خودم استرس سونو ندادم.گفتم تو شرایطی که اصلا برام قابل تصور نبود باردار شدم پس همون خدایی که داده اگر ارادش باشه حفظش میکنه.گذاشتم برا آنومالی رفتم

خدایا شکرت.ازت میخوام همونطوری که دل ما رو با یه تو دلی شاد کردی دل همه آرزومندها رو شاد کنی‌.
خب خداروشکر وارد این پروسه پراز استرس و فشار عصبی و وووووو همه چیزای بد نشدین🥰🥰

خداروصدهزار مرتبه شکر میکنم و از ته دلم میخوام همه طبیعی باردار بشن.خدا انشاالله نی نی تو واست حفظ کنه عزیزم❤❤

اره عالیه عددش.اصلا نگران نباش.راستش من دیگه به خودم استرس سونو ندادم.گفتم تو شرایطی که اصلا برام قا ...

انشاالله به سلامتی نی نی نازتو بغل کنی.شما هم طبیعی باردار شدی؟منم تو شرایطی بیبی چکم مثبت شد که اصلا فکرشو نمیکردم.واقعا معجزه الهی بود.خدا نصیب همه بکنه انشاالله🤲🤲🤲

مبارکتون باشه مامان خانوم⚘

ان شاء الله بارداری سبک و خوبی در انتظارتون باشه..🤲

آرامش داشته باشید و توکل کنید به خدا.. 

مبارکتون باشه مامان خانوم⚘ ان شاء الله بارداری سبک و خوبی در انتظارتون باشه..🤲 آرامش داشته باشید ...

ممنون عزیزدلم.انشاالله.دعا کنید برام.الهی نصیب همه منتظرا بشه تو همین سال جدید🤲🤲