2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046611 بازدید | 684532 پست
انشاالله به سلامتی نی نی نازتو بغل کنی.شما هم طبیعی باردار شدی؟منم تو شرایطی بیبی چکم مثبت شد که اصل ...

ممنون گلم.آره منم در کمال ناباوری  طبیعی باردار شدم انشاا.. همه ی منتظرا اینطوری غافلگیر شن و همه ی باردارها صحیح و سالم نی نی هاشون رو بغل کنن.

خدایا شکرت.ازت میخوام همونطوری که دل ما رو با یه تو دلی شاد کردی دل همه آرزومندها رو شاد کنی‌.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انتظار جان شما هم میکرو کردی؟ کی انجام دادی؟شما هم علائم داری؟

آره عزیزم میکرو کردم،۵ اسفند انتقال دادم،علائم تقریبا هفته پیش بود که درد کشاله ران داشتم الان چند روزه دیگه ندارم ۲ شبم هست که نفسم کمی میگیره دیگه هیچی نه تهوعی نه چیزه دیگه ایی

اره عالیه عددش.اصلا نگران نباش.راستش من دیگه به خودم استرس سونو ندادم.گفتم تو شرایطی که اصلا برام قا ...

سلام گلم، شما هم ان تی نرفتی؟ یه باره رفتی آنومالی؟ چرا نرفتی؟ میشه یه باره گذاشت فقط آنومالی رفت! منم تودوس ندارم تو این اوضاع برم 

سلام گلم، شما هم ان تی نرفتی؟ یه باره رفتی آنومالی؟ چرا نرفتی؟ میشه یه باره گذاشت فقط آنومالی رفت! م ...

من خیلی برا سونو بهم استرس وارد میشه.و با استرس رو لکه بینی میفتم..خیلی ها رو میشناختم که بعد از ان تی بشون گفته بودن باید سل فری بدن یا آمینوسنتز و بعد هم مشکلی نداشتن.من که ریسکش رو پذیرفتم و نرفتم  دکترمم خیلی دعوام کرد

خدایا شکرت.ازت میخوام همونطوری که دل ما رو با یه تو دلی شاد کردی دل همه آرزومندها رو شاد کنی‌.
من خیلی برا سونو بهم استرس وارد میشه.و با استرس رو لکه بینی میفتم..خیلی ها رو میشناختم که بعد از ان ...

آهان پس به خاطر استرس نرفتی، خواهر منم همین بلا را سرش آوردن ریسک زده بودن بعد کلی هزینه و استرس آخرش هم گفتن سالمه! آنومالی همه چی و نشون میده یا ان تی ربطی به اون پیدا نمیکنه؟ 

مرس گلم

آهان پس به خاطر استرس نرفتی، خواهر منم همین بلا را سرش آوردن ریسک زده بودن بعد کلی هزینه و استرس آخر ...

آنومالی برا سونو که همه چیز رو بررسی میکنه.یه سری آزمایشهای غربالگری هم هست که باید انجام بشه.ولی اینکه آنومالی میتونه جای ان تی رو بگیره یا نه من نمیدونم

بله گلی حتما  ببین یه جور شیشه شیر هست با دو تا شلنگ که سه تا سایز دارن توش شیر خشک درست میکن ...

سلام زینب جون. مبارک باشه قدم نی نی 🥰😍میگم من تقریبا 7یا8روزه گلو درد دارم. خشکی گلو و یکم خارش گوش. چای زنجبیل و غرغره آب نمک و سوپ تند و.... مصرف کردم خیلی تاثیر نداشت. به نظرت چه دارویی میتونم استفاده کنم؟ میترسم خیلی

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
سلام گلم، شما هم ان تی نرفتی؟ یه باره رفتی آنومالی؟ چرا نرفتی؟ میشه یه باره گذاشت فقط آنومالی رفت! م ...

عزيزم ببخشید، سونو ان تی خییییییلی مهم، حتی مهم تر از آنومالی 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
سلام گلم، به نظرت سونوی ان تی ضروریه برم تو این شرایط؟! سونوی بعدی چیه؟ میشه اینو نرم بعدی رو برم

ان‌تی خیلی مهمه‌ها!

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
نگران نباش خواهرم ۴ ماهه باردار طبیعی اون هم حدودا دوماه لک بینی که درواقع خونریزی داشت دکتر حتی پرو ...

ممنونم عزیزدلم ، ان شاالله که هممون با خوشی این دورانو بگذرونیم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

سلام بچه ها من امروز پری شدم بعد ۴ ماه🤪میخوام فردا برم مطب دکترم واسه سیکل انتقالم دعا کنید به حق این شبای عزیز  اینبار مثبت بشه 🙏🏻😭

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕