2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
خوش به حالت من که نگران این حجم از بی علامتی ام😣 خدایا ببین کارم به کجا رسید حاضرم از تهوع داغون ب ...

نه عزیزدلم بقول یکی از دوستام دستاتو بگیر سمت آسمون خداروشکر کن ،تهوع خیلی سخته خیلی😢 دوست خودم سه ماه قبل من میکرو کرد دوقلو داره ، از اول بارداریش تا الان که رفته سونو و جنسیتشون مشخص شده کوچکترین علامتی نداره

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزدلم بقول یکی از دوستام دستاتو بگیر سمت آسمون خداروشکر کن ،تهوع خیلی سخته خیلی😢 دوست خودم سه ...

واقعا...

ان شاء الله که برای من همین باشه🤲

امیدوارم حالت تهوع شما هم کمتر بشه و اذیت نشید..شما کی میرید سونو برای ساک حاملگی و قلب؟

عزیزم پس علت مصرف انوکسا معلوم شد یه نکته واسه پردنیزولون بگم، اینه که سیستم ایمنی رو ضعیف میکنه و ...

زینب جان خوب هستی؟خوشحالم که سر میزنی.تو آخرین ویزیت، دکتر مشایخی برا من و همسرم دارو نوشت و همینطور گونال و سفارش کرد که همون روز تهیه کنیم و نگه داریم برا دوره بعدی.برا من اوابوست نوشته و اسید فولیک.ولی من نتونستم دارومو پیدا کنم.به نظرت کدوم قرص رو جایگزین کنم؟یه خورده م نا امیدم.اسید فولیکم‌نمیخورم.همسرم داروهاشو مرتب میخوره‌ولی من هنوز هیچی.

خدایا شکرت  
واقعا... ان شاء الله که برای من همین باشه🤲 امیدوارم حالت تهوع شما هم کمتر بشه و اذیت نشید..شما کی ...

ان شاالله همینه مطمئن باش ، من فردا مجبورم برم چون امروزم لک دیدم ، خیلی ناراحتم خیلیم ناامید😥

خب خداروشکر قطع شده .والا توابن شرایط دکتر نری بهتره من موقع خونریزی تا1هفته امپول زدم و چون برا من ...

نفسی جان ، من دوباره امروز لک دیدم ، واقعا فکر میکنم این امپول انوکسا یجوریه ؛ دقیقا اوندفعه سه روز زدم بعدش لک داشتم ،همون شب قطع کردم لک قطع شد ،فرداش زنگ زدم رویان گفت قطع نکن فقط یه شیاف اضافه کن ، الان دوباره سه روز گذشته انوکسا زدم باز لک دارم 😥😢 امشبم انوکسا نمیزنم تا فردا برم دکتر😢 چقد سخته این دوران ، فقط دعا میکنم خدا ناامیدم نکنه بچه هام سالم باشن 

من هفته یک هفته بعد از + شدن لک داشتم، البته خون قهوه ایی قرمز بود که جریان داشت یه کم آسپرين رو ق ...

زینبی جان دوباره امروز لک دیدم ، اول تخمدانهام بشدت درد میگیره یجوری که خودم میفهمم یه اتفاقی داره میوفته بعدش لک میبینم ، تو رو خدا راستشو بگو اینا نشونه سقط یا توقف رشد ؟

ان شاالله همینه مطمئن باش ، من فردا مجبورم برم چون امروزم لک دیدم ، خیلی ناراحتم خیلیم ناامید😥

لک که مشکلی نیست و کاملا طبیعیه، فقط استراحتت را بیشتر ان شاالله رفع میشه

لک که مشکلی نیست و کاملا طبیعیه، فقط استراحتت را بیشتر ان شاالله رفع میشه

اخه من تخمدانهام یهو قبلش درد میگیره ، این بنظرتون طبیعیه؟ منکه فکر میکنم یه مشکلی هست😢

زینبی جان دوباره امروز لک دیدم ، اول تخمدانهام بشدت درد میگیره یجوری که خودم میفهمم یه اتفاقی داره م ...

منم دقیقا مثه شما هستم،یه دردی که اصلا قابله تحمل نیست بعداز درد یه قطره خون میدیدم،خداروشکر چند روزی هست لکه بینیم خیلی کمتر شده،چارش فقط استراحته آنوکسانو قطع نکن اگه هماتوم داشته باشی باید بزنی تا هماتومت از بین بره

گلم یه ذره سخته قطعی بهت بگم نرو  ولی اگر من بودم و تو خانواده سابقه مشکل قلبی نداشتیم الان تو ...

سلام گلم، به نظرت سونوی ان تی ضروریه برم تو این شرایط؟! سونوی بعدی چیه؟ میشه اینو نرم بعدی رو برم

نفسی جان ، من دوباره امروز لک دیدم ، واقعا فکر میکنم این امپول انوکسا یجوریه ؛ دقیقا اوندفعه سه روز ...

عزیزم حالتومیفهمم منم  تاقبل برم سونو قلب همیینجور بودم پر از استرس بخاطر لک.بینی توعید بودم و همهدجا تعطیل چقد دیر گذشت برام

.منم انوکسامیزدم دوساعت بعدش ترشحاتم خونی میشد.دیگه بعد سونو قلب برام قطع کردن

نگران نباش انشاءالله هیچی نمیشه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹