2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
زینب جون من یه کتاب دارم میخونم از دکتر جواد فیض به اسم کودک من.برا من چون کسی نیست که ایشالا بعد از ...

چشم عزیزم حتما😘😘😘😘 

مطالعه برای تمام مامان ها واجبه، من اشتباهی تو دوران بارداری همش راجع به بارداری مطالعه میکردم، و ماه آخر شروع کرده بودم جمع آوری اطلاعات برای بعد از تولد، که پسرم فقط یک هفته گذاشت ماه 9 رو تجربه کنم و تندی اومد😍😍😍😍

خانما ی سوال  من به دکتر زنانم نگفتم که میکرو کردم ،این مشکل ساز میشه به نظرتون؟ و اینکه اگر ...

سلام عزیزم به نظرم حتما بگو چون بیشتر حواسشون رو جمع می کنن

اگر بچه اول زایمان طبیعی داشتین با خیال تقریبا راحت دومی هم طبیعی برید جلو، چون زایمان دوم اغلب راحت‌تر هست گلم

برای غربالگری بله تو تفسیر آزمایش خون اثر داره

از دکترت هیچ وقت هیچ وقت هیچ چیزی رو مخفی نکن حتما حتما بگو

گاهی شده چیزی از نظر ما بی ربط هست ولی از نظر پزشکی مهم هست دونستنش

من حتی به متخصص اطفال پسرم گفتم ivf کردیم تا به دقت بیشتری چک آپ های پسرم رو انجام بده، ولی به بهداشت و اینا نگو لازم نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان میشه راهنمایی کنید من که الان مثبت شدم تو این دو هفته که تعطیلاته چه کاری باید انجام بدم و چه ...

تیارا جان عزیزم مبارکت باشه 😍 😍 😍 😍 خوشحال باش مامان گل

منم هنوز باورم نشده مامان شدم، دنبال باور کردن نباش

داروهات هم مثل قبل ادامه بده

من آسپیرین و کلگزانمو همراه با استرادیولم قطع کرد.هفته۹. اما من خودم ترسیدم هفته ای یه کلگزان میزنم ...

عزیزم به دکترت اعتماد کن، آسپرین که نهایت تا هفته 28 مجازی

کلگزان هم وقتی دکترت گفته قطع کن نیازی نیست نترس 

عزیزم تو کجا رفتی برا آنومالی؟ میشه چند تا جای خوب رو اسم ببری؟

عزیزم من آنومالی رفتم رویان پیش دکتر احمدی

خیلی خیلی عالیه و قبولش دارم، حسابی هم فرز هست هم دقت داره و وقت به اندازه کافی میذاره، فقط نمیدونم الان رویان سونو میکنن یا تعطیل کردن کامل

جای دیگه سراغ ندارم، دوستان میان راهنماییت

سلام سال نو همگی مبارک انشاالله سال ۹۹ سال خوبی برای همتون باشه و همیشه سلامت باشین و به آرزوهاتون برسین

موناجونی و آرزوووووو و elit۷۷ و لیانا۲۱ و چشمانم سوره مریم رو براتون خوندم انشالله به برکت ماه رجب خداوند مهربون نظر لطفش رو شامل حالتون کنه و بزودی طعم نادر شدن رو بچشین. الهی آمین

دخترا من دو روزی میشه در طول روز یکبار یکی از تخمدانم اذیت میکنه میگیره چند دقیقه بعد ول میکنه

امروز هم ۳ ساعته اونجوری هستم درد رکتوم هم اضافه شده درس مثل پریودی نشونه چی میتونه باشه?

@زینبی_بابا    

بچه ها تو رو خدا کمکم کنید😭😭😭😭 صبح پا شدم خونریزی دارم ، قهوه ای رنگ ، مثل موقعی که پریود میشدم ،اولش خونریزیم قهوه ای بود ، تو رو خدا کمک کنید دارم دق میکنم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
مرسي ليانا جون  ديدم زير سونو آنومالي نوشته بهتر هفته ٢٤ دوباره مراجعه بشه پس برا همينه

گلم اکو قلب اگر بخواییم ایده آل باشیم دو بار توی بارداری بهتره انجام بشه 

یک بار در هفته 18 برای رد مشکلات ماژور قلب (اگر خدای نکرده مشکلی باشه دستور سقط میدن) 

یک بار هم در هفته های 22تا 24 برای رد مشکلات مینور و جزئی قلبی(اینجا اگر مشکلی باشه بعد از تولد بسته به نوع و شدت مشکل اقدامات لازمه انجام بشه) 

سلام عزیزم من که دوتا شیشه و دوتا پستونک گرفتم از الان گذاشتم کنار واسش . معلومه تنبل تشریف داره فس ...

نه گلم اصلا کار بدی نیست دستگاه sns بخر تا هم سینه خودت شیرش زیاد بشه بر اثر مکیدن نی نی هم خیالت راحت باشه به اندازه کافی شیر خورده

من نمیدونستم پسرم دو روز گرسنه بود، خدا رحم کرد بهمون

ولی بعدش که طبق توصیه دکتر شیر خشک با شیشه دادم با چنان علاقه ایی شیشه میخوره که انگار به محبوبش رسیده😁😁😁😁 منم از حرصم به شیشه حسودیم میشه

قشنگ حس مادر شوهریم میزنه بالا

منم میخوام حتمن اولششیر کمکی کمکی بدم اخه مطمانم اولش شیرم سیرش نمیکنه واقعا

عزیزم خیالت راحت اگر حتی اندازه یک قاشق شیر بیاد روز اول کافیه

من هیچی هیچی نداشتم، روز دوم تازه به زور ماساژ سینه یه قطره اومد، بلد نبودم به خیال خودم فکر میکردم شیر دارم 😢😢😢 ولی بگو حتما برات چک کنن شیر داری یا نه، اگر کم بود حتما شیر خشک بده ولی با شیشه نده که دیگه سینه رو نمیگیره و مثل من حسرت به دل میمونی