2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست

@نفسی835    

@arameshemon    

بچه ها شما چیا میخورید منکه مغزم دیگه نمیکشه چی درست کنم بدون نفخ باشه از طرفی هم قرنطینه هستیم نمیتونیم زیاد بریم بیرون خرید 😩😩 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
هومت جان شما هم بی بی زدی متوجه شدی؟یا رفتی آز؟بعد از چند روز تاخیر فهمیدی؟

نه والا

بی بی چک چی😁

بچه های قدیمیتر یادشونه

مامانم نذری داشت کلی کار کردم. قابلمه های بزرگ بزرگ شستم

چندبار حیاط شستم. تی کشیدم. گااااااز به اون بزرگی و سنگینی با کمک بردم بالای طاقچه

وووووو. چه کارا که نکردم🤣🤣🤣

بعد از ۴۳ روز که از پریودم گذشت همسرم میخاست بره ماموریت گفتم بیا قبل از رفتن منو ببر طب سنتی که بادکش رحم برام انجام بده توهم یاد بگیری

ولی قبلش بریم یه آز بدیم همیییییین جوری. که خدای نکرده بعدا پشیمون نشیم

خلاصه رفتم از دادم بتام ۱۵/۰۰۰ بود😅😅

دیگه خواست خدا بود

ان شالله برا شماهم همینجوریه😉

البته بهاطر این پیگیر نبودم چون میگفتم پریودی بعد از منفی شدن خیلی طولانیه🙃

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه والا بی بی چک چی😁 بچه های قدیمیتر یادشونه مامانم نذری داشت کلی کار کردم. قابلمه های بزرگ ...

ان شاءالله سالم و سلامت به دنیا بیاد منم امسال خودم تنهایی یه عالمه کار کردم . خونه تکونی کردم 😂😂

ممنون عزیزم انشالله خیر باشه و بارادار باشی.من دکترم بیشتر امپول میده قرص فقط اسید فولیک وا اس ا داد ...

اصلا استرس نداشته باش انتظار هم نداشته باش که مثبت بشه بار اول ولی امیدتو از دست نده . من که دیگه سپردم به خدا😍 ان شاءالله شما هم زودتر نتیجه بگیری

@نفسی835     @arameshemon     بچه ها شما چیا میخورید منکه مغزم دیگه نمیکشه ...

اخی عزیزم

ببین حبوبات نخور

سعی کن غذاهای ابکی بیشتر بخوری

چلوگوشت و اینجور چیرا

زیره و رازیانه نداری؟؟

ایناهم خیلی خوبن. عرق نعناهم

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

سلام دوستای گل و عزیز و نازنینم، سال نو مبارک، عید مبعث هم مبارک 

ان شاالله که سال پر خیر و برکتی داشته باشین در کنار خانواده و عزیزان و به زودی شر این ویروس از سر جهان کم بشه و دوباره به آغوش هم برگردیم و همه مامان های منتظر هم صاحب اولاد صالح و سالم بشن

@نفسی835     @arameshemon     بچه ها شما چیا میخورید منکه مغزم دیگه نمیکشه ...

سیلام ننه جان خوبی؟گل دخملی چطوره بهتره؟شیرخشک دادی بهش؟

من الان ک دیگه همه چی میخورم..ولی اونموقعا خیییییلی سخت بود همش برنج و وخورشت مرغ ساده.یا ابگوشت

صبحا هم.تخم مرغ فقط

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
اهان  خداروشکر ترسیدم زیاددد  ممنونم گلم واقعااا 😘 راستی خوشحالم میبینت تو تاپیک 😍😍

آره گلم خیالت راحت، فقط تاکید می‌کنم استراحت کن و تو خونه قرنطینه باش خیلی وسواس گونه رعایت کنین مسائل بهداشتی رو

فدات شم ما هم خوبيم😊 آخي الهي زير سايه پدر مادر بزرگ بشه خدا حفظش كنه🙏🙏🙏 خيلي منتظر خبرت شدم و ...

الهی عزیزم، ببخشید حسابی گیر وروجک شدم

والا عرفان یه کم بد اخلاق، نیکان بهتره، من از بخش شیردهی و آموزشش گله دارم وگرنه بقیه چیزا راضی بودم خصوصا دکترم

محب کوثر خیلی تعریف شنیدم

دوست خوبم مبارکت باشه قدم نو رسیده ات.سایه تون رو سرش باشه تا همیشه...نگران نباش دوستم.من تا ده روز ...

مرسی عزیزم از راهنماییت گلم

ان شاالله که خدا نی نیت رو سالم نگه داره

متاسفانه من اون راه های شما رو انجام دادم ولی به دلم موند لباسم خیس بشه 😢😢😢

کلا شیرم زیاد نیست، طفلی شده دو ساعت مک زده باز بعدش گرسنه است

دیگه دارم کج دارو مریض پیش میرم ببینم تا کی از خودم شیر میخوره

الهی عزیزم مرسی مهربونم خودت خوبی‌؟ الان هفته چندمی؟ دکتر و بیمارستان انتخاب کردی؟  

من وارد هفته ۳۷ شدم .دکترمم از ماه چهار رفته بودم پیش اکرم شهامی .دیگه پیش همین زایمان میکنم دیگه نمیشد تو دو ماه اخیر از خونه بیرون رفت .نیکان زایمان میکنه

اما دبروز منشیش پیام داد قبل زایمان باید بری نیکان تست کرونا بدی .زنگیدم گفتن روز قبلش برا تست بیای. وگرنه پذیرش نمیکنن . هزینشم پانصد و اندی .... فقط اگه کرونا داشته باشم چ خاکی تو سرم کنم😇😇 .من سز اختیاریم 

اونموقع کجا برم 😔 مجبورم کنن به طبیعی چی .😭😭استرسم ده برابر شده .کرونا کم بود الان پذیرشه هم اضافه شد