2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045232 بازدید | 684439 پست
سلام دوستای گلم عیدتون مبارک من نزدیک ۱۰ ماهه اقدام به بارداری کردم و از ماه سوم اقدام متوجه شدیم ک ...

عزیزم عید شما هم مبارک ان شاء عید ۱۴۰۰ رو با نوزاد سرسفره هفت سین بنشینید.

اگه خودتون مشکلی ندارید احتمال موفقیت میره بالا..

بلاخره اعضای این تایپیک با مشکلات متفاوت هستند که اکثرشون نتیجه گرفتند و حتما شما هم جزء اکثریت خواهی بود..توکل کن به خدا...از همین الان رژیم غذایی سالم داشته باش شرینی مصنوعی کم بخور چربی کم مصرف کن و غذاهای سالم بخور..همسرت هم خودش رو تقویت کنه

سلام دوستان من ازمایش اول رو بعد انتقال سه شنبه دادم که عدد۶۸ بود مرکز به من گفت چون عدد کمه سه روز ...

عزیزم هرجا ازمایش اولو دادی باید همونجا ازمایش دومو بدی 

چون رنج عددی ازمایشگاه ها با هم فرق داره 

و اینکه باید ازمایشت تکرار بشه 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم عید شما هم مبارک ان شاء عید ۱۴۰۰ رو با نوزاد سرسفره هفت سین بنشینید. اگه خودتون مشکلی ندارید ...

مرسي قربونت از اينكه جواب دادي 

نه خودم مشكلي ندارم 

عكس رنگي هم گرفتم سالم بودم 

فقط مشكل شوهرمه 

عزیزم هرجا ازمایش اولو دادی باید همونجا ازمایش دومو بدی  چون رنج عددی ازمایشگاه ها با هم فرق د ...

ازمایش اول ازمایشگاه خصوصی بود سه شنبه ازمایش دوم رو گفتند سه روز بعد که می شد امروز نرفتم فردا باید برم که ازمایشگاه ها تا پنج روز اول عید تعطیلند چکار کنم به نظرتون؟! گرفتار شدیم به خدا کرونا و تعطیلات و...

سلام به روی ماه تک تک مامانای حال و آینده...  انشالله سال جدید دور از هر درد و سختی و حسرتی با ...

سلام تورک‌اناجون خوبی عزیزم؟عیدت مبارک.من یه سوال دارم بی زحمت جواب بدین.من یه بار ای وی اف کردم دوبارانتقال منفی شد ازمایشات تکمیلی دادم خودم همه چی نرمال شد شوهرمdfi۳۰ بقیه ی چیزهانرماله با مورفو۴درصد و تحرک آ وب صفره.به نظرتون باید چیکارکنیم؟کسی هست بااین شرایط باردارشده باشه

ازمایش اول ازمایشگاه خصوصی بود سه شنبه ازمایش دوم رو گفتند سه روز بعد که می شد امروز نرفتم فردا باید ...

خب برو ی ازمایشگاه که بازه 

دوباره ۴۸ ساعت بعد برو همون ازمایشگاه 

عزیزم سلام من تا هفته 9 استرادیول و آس آ داشتم بعدش قطع کردن برام کلگزان فکر کنم حالا حالا ها داری

من آسپیرین و کلگزانمو همراه با استرادیولم قطع کرد.هفته۹.

اما من خودم ترسیدم هفته ای یه کلگزان میزنم روزی یه آ اس آ هم میخورم.خیلی میترسم از سقط.

بنظرت مشکلی پیش میاد!؟؟

خب برو ی ازمایشگاه که بازه  دوباره ۴۸ ساعت بعد برو همون ازمایشگاه

یعنی سه بار باید برم ازمایشگاه؟ ازمایشگاه خصوصی ۵ فروردین به بعد بازه و الان فقط بیمارستان خصوصی باید برم که ان شاء الله خلوت باشه..ممنونم بابت راهنماییتون..

یعنی سه بار باید برم ازمایشگاه؟ ازمایشگاه خصوصی ۵ فروردین به بعد بازه و الان فقط بیمارستان خصوصی بای ...

ببین عزیزم کلا وقتی بتا پایینه دکتر میگه هر ۴۸ ساعت تکرار بشه که روند رشد بتا یا خدایی نکرده کاهش بتا رو بفهمه 

خواهش عزیزم‌

سلام عزیزم خوبی کجایی نبودی خانم پس با هم هستیم منم هفته ۱۷ ازمایشمو هفته ۱۶ انجام دادم  و ...

سلام عزیزم

تو خوبی؟آره یه مدت نیومدم اینجا

به سلامتی آنومالی رو دادی؟

راستی تو سل فری هم داده بودی؟

جنسیت فسقلیت چیه؟

سلام گلم عیدت مبارک باشه ایشالا سال خوب وبارداری خوبی داشته باشی وعید ۱۴۰۰با دل خوش وتن سالم درکنار ...

خیلی ممنونم عزیزم، لطف دارید که به یادم هستید، واقعا معجزه خدا شامل حالم شد و دعای شما دوستان در حقم مستجاب شدش،،،  خدا حاجت دل شما و بقیه دوستان را هم بزودی برآورده کنه،،،  محتاج دعاتون    هستم تا این بچه برام بمونه عزیزم،،،،    

عزيزم سن بارداریت رو از تاریخ اولین روز آخرین قاعدگیت حساب کن والسلام، کاری به عددها نداشته باش  ...

پس برای من که میکرو هم انجام دادم سن حاملگی همون اولین روز آخرین قاعدگی هست؟؟  من فکر میکردم این فرمول برای افرادیه که طبیعی باردار میشن نه منی که سيكل لانگ داشتم و میکرو انجام دادم

عزيزم لطفاً لطفاً نمیخواد جایی بری، مجدداً 48 ساعت دیگه تکرارش کن، اینهمه بچه ها مثبت شدن دیگه باید ...

باشه عزیزم ممنونم، من که ۱۰ اسفند پانکچر شدم پ ۱۲ اسفند هم انتقال دادم و ۲۶ بهمن هم اولین روز آخرین پریودم بود چه زمانی باید برای شنیدن قلب جنین سونوگرافی برم؟؟؟