2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045193 بازدید | 684433 پست
مرسی عزیزم از راهنماییت گلم ان شاالله که خدا نی نیت رو سالم نگه داره متاسفانه من اون راه های شما ر ...

چقد شبیه منی تواین مورد😞

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا استرس نداشته باش انتظار هم نداشته باش که مثبت بشه بار اول ولی امیدتو از دست نده . من که دیگه سپ ...

ممنون عزیز دلم.دیگه منم سپردم به خودش.انشالله قسمتمون بشه

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
من تا 35روز که همش خونریزی داشتم...خب دیگه مگه بده تخمک گذاریت راه افتاده 

اره منم دقیقا تاروز ۳۵ داشتم و قطع شد بعدش روز۴۰ رفتم حموم چهل و اومدم عصرش پریود شدم😢😢اخه خیلی خون ازم رفت قبلش باز پریودمم با خونریزی زیاده 

کم خون نشم

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
منکه تا کامل پاک شدم بعد زایمان 40روزشد. بعدشم سر3ماهگی پسرم دوروز خیلی کم مثل لک بینی داشتم نمدونم ...

من تا۳۵ روزگی خونریزی داشتم بعدش قطع شد و حموم چهل و کا رفتم عصرش پریود شدم شدید اصلا توقع نداشتم میترسم کم خونی بگیرم

اره خدارو شکر بهتره اما خوب زور زیاد میزنه 😊همش تو خواب پا میشه زور نیزنه میخوابه

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
@نفسی835     @arameshemon     بچه ها شما چیا میخورید منکه مغزم دیگه نمیکشه ...

من سیرابی و کله پاچه چند تا بسته بندی کرده بودم که شیرم زیاد و چرب شه بچه وزن بگیره در میارم درست میکنم و توش زیره سبز میریزم هم شیرو خیلی زیاد میکنه هم نفخ و میبره🌷🌷خیلی سخته غذا چی بزاریم

من کلا زیره مییزم تو همه چیز و روغن زیتونم گرمه میخورم😘

من وارد هفته ۳۷ شدم .دکترمم از ماه چهار رفته بودم پیش اکرم شهامی .دیگه پیش همین زایمان میکنم دیگه نم ...

کلا نیکان تست کرونا میگیره ما هم بریم؟

داخل نیکان بیمار کرونایی بستری کردن؟

سلام زینبی جون،خوبی؟گل پسرت خوبه؟ نمیدونم منو یادت هست یا نه. ۱۴ آذر انتقال انجام دادم و خدا رو شک ...

سلام عزیزم بله کاملا یادم میاد، مامان زحمت کش و قوی که دانشگاه میرفتی

گلم سونو آنومالی نهایتا تا هفته 18 میشه انجام داد، و اگر خوب باشه و اکو قلب هم خوب باشه عملا میشه آزمایش غربال دوم رو نداد

ببین یه جای خلوت برو نوبت بگیر و حتما ماسک n95 و دستکش ببر

طرز درست پوشیدن ماسک هم حتما ببین و به صورتت هم دست نزن، خلاصه خیلی مراقب باش

اگر مردم با همین رویه عدم مراعات و سفرهای نوروزی پیش برن متاسفانه اتفاقات خوبی منتظر ما نیست😔😔😔 ولی اگر مثل چین باشیم حتما کنترل میشه

سلام زینب جان. خوبی؟ گل پسرت خوبه؟ وای نگرانم کردین در مورد شیر خشک. من بخاطر زردیشون‌ک بالا ن ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ ما هم خدا رو شکر خوبیم

عزییییییزم به سلامتی زایمان کردی، کی؟؟ 😍 😍 😍 😍 

گلم واسه دوقلو که حسابی سخته فقط شیر مادر و دقیقا درسته باید وزن بگیرن

کاپ شیردهی مخصوص نوزاد بگیر 

یا دستگاه sns تهیه کن، (بزنی تو نت میاره شکلش رو) 

اگر فکز میکنی شیرت کفاف دو تا بچه رو نمیده با این دستگاه با خیال راحت بچه هات بد عادت نمیشن

من وقتی فهمیدم که کار از کار گذشته بود

راستی قرص لاکتاول هم عاااااااااالیه برای افزایش شیر

من لیدی میل و اون قرص رو با هم میخورم، که شیرم زیاد میشه، رازيانه هم عالیه بخور و اینکه میگن اگر فرزند پسر داری و خوب نیست و فلان، کاملا غلط هست، من از متخصص اطفال پسرم پرسیدم و گفت با خیال راحت بخورم 

در مورد پرهیز غذایی هم گفت هر چیزی رو میتونم بخورم ولی شرط داره:اینکه یواش یواش غذاهای جدید امتحان کنم و بین هر ماده غذایی جدید 4 روز فاصله بدم و اثر نفخ و حساسیت رو روی بچه ببینم، اگر اوکی بود ماده غذایی جدید بعدی

مثلا با این روش فهمیدم پسرم به اینکه من شیره انگور بخورم یا ارده و کنجد حساسیت داره، پس نمیخورم، یا شیر گاومیش میخوردم که باعث نفخش میشد ناجور 

اما از اون طرف ماهی و آب هویج حسابی به شیرم کمک میکنه و... 

سلام گلم.قربونت برم .خداقوت.بچه داری مخصوصا دوماه اول خیلی سخته ؛تا قلق بچه بیاد دست مادر..به خودت خ ...

عزیزم ان شاالله که تا موقع زایمانت همه چی خوب و عالی شده باشه 

گلم دکترم مریم اشرفی تو محب کوثر هم کار میکنه، به نظرم از خود بیمارستان تلفنی پرس و جو کن ببین هنوز هم مریض قبول میکنه یا نه، یا زنگ بزن مطبش بعد از تعطیلات

خداییش هم خیلی ترسناکه طبابت تو این شرایط، دم اونایی که از جونشون مایه میذارن این روزا خیلی گرم 

عزیزم ان شاالله که تا موقع زایمانت همه چی خوب و عالی شده باشه  گلم دکترم مریم اشرفی تو محب کوث ...

سال نوتون مبارک عزیزم

مرسی از راهنماییت عزیزم.حتما 😘

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
من وارد هفته ۳۷ شدم .دکترمم از ماه چهار رفته بودم پیش اکرم شهامی .دیگه پیش همین زایمان میکنم دیگه نم ...

چه داستانی شده ها😣 خدانکنه کرونا داشته باشید.فکرکنم از همراهتم تست میگیرن.

به سلامتی زایمان کنی ان شاء الله. 😘بعدا بیا برامون تعریف کن از روند کارشون 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚