2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045268 بازدید | 684442 پست
اره عزيزم همه چي خوبه خيالت راحت  اگه دكترت گفته برو اكو قلب چون بيشتر تو اي وي اف ميفرستن&nbs ...

فدات😘فعلا كه چيزي نگفته براي هفته ٢٣ بهم وقت داده فكر كنم اون موقع ميخواد بگه

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم میشه اسم دکترت رو بگی ممنون فقط عرفان هست؟

عروس جون دكتر پريرخ رامزي هستن من فقط عرفان رو ميدونم شايد بيمارستان ديگه اي هم باشن

عزیزم بمن گفت ۲۴ هفته ی سونو چک جنین دارم دیگه چی هست چیزی نگفتن

راستي شكا رفتي رستاك؟ خدارو شكر راحت سونوت انجام شد؟

سلام عزیزم خوبی راستش من همسرم و خانواده رو هم بسیج کردم کمکم تک و تنها سخت بود روزی 3300 تا صلوات ...

ممنون 

من عزمم روجذب کردم وبه تنهایی میفرستم خداکنه خدا حاجتم بده 

زینبی وقتی به پسرگلت شیرمیدی براما منتظرا دعاکن چون واقعا عذاب میکشیم...من دیگه تحملم تموم شده😔😔😔

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
ممنون  من عزمم روجذب کردم وبه تنهایی میفرستم خداکنه خدا حاجتم بده  زینبی وقتی به پسرگلت ...

نذر کردم ان‌شاالله اگر جوابم امروز مثبت بود ۵۰۰۰تاشو من برات میفرستم عزیز جون

البته اگر قابل بدونی

پروردگارا! درآغوشم بگیر
منم رفتم آزمایش دادم روز ۱۲ انتقاله تازه اگر درست حساب کنیم از زمان انتقال ۱۱روز گذشته اما همه آزم ...

خیر باشه ان شاء الله ..امیدوارم جوابت مثبه..

میتونستی دیرتر بری برای من هم دوازده روز انتقال رفتم بتام پایین بود گفتند زود اومدی..در هر صورت باید ۴۸ ساعت دیگه تکرار کنی که مجبورا به ازمایشگاه بیمارستان یا درمانگاه باید مراجعه کرد..

نه عزیزم. اصلا شبیه نیستن. یکی شبیه پسر اولمه.  اون یکی بورتره چشاشم طوسیه.احتمالا روشنه بشه ...

مبارکتون باشه تولد نی نی هاتون ان شاء الله به سلامتی باشه بزرگ بشند صحیح سالم و خودتون هم همیشه سالم باشید و سایه تون بالا سر بچه هاتون..برای ما منتظران هم دعا کنید⚘⚘

درکت میکنم.جز تحمل کاری نمیشه کرد!من هنوز روزی دوتا دمیترون میخورم..

هنوز؟؟؟ خدا بخیر کنه تمام امیدم اینه که سه ماهگی تمومشه😒 مرسی عزیزم انشالله زودتر خوبشی۱❤❤❤❤

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش