2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045349 بازدید | 684460 پست
از چه بابت دو دلي؟بيمارستان يا دكتر؟

بیمارستان.اخه شنیدم عرفان الکی بچه رو میبرن ان ای سیو..میگن نسبت به هزینه ای که میکنی بهت نمیرسن .تو نی نی سایت سرچ کردم دیدم ناراضین.دودل شدم 😣

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
خانوما دکتر اصلا بدون توجه به وضعیت یا معاینه ای چیزی به من گفت میکرو بودی باید سزارین کنی من دلم ن ...

اره میتونی طبیعی هم بیاری.الان که حتی ای وی افی رو هم سخت سزارین میکنن واسه بچه اول.برو یه متخصص دیگه.

مرجان هزار ماشاء الله دوقلوهاشو طبیعی دنیا اورد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان عزیزم یک مشوت میخوام ازتون: من ۱۵ اسفند انتقال داشتم و از دور قبل تا الان اصلا از خونه بیرون ...

عزیزم برو .نگران نباش.فقط کارسنگین نکن

ممنون از راهنماییت دلمو بزرگ کردی⚘پس میرم اقام تردید داره میگه میری کار میکنی مواظب نیستی کلی قول دا ...

اره عزیزم برو نگران نباش ، اونجام به بهونه کمردرد یا دل درد کار نکن ،ان شاالله بزودی خبر شادی بهشون بدی دلشون شاد بشه 😍😍😍

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
سلام عزیزم من که دوتا شیشه و دوتا پستونک گرفتم از الان گذاشتم کنار واسش . معلومه تنبل تشریف داره فس ...

عزيزم از الان نميتوني بفهمي شيرت خوبه يا نه ، نظر من اين هست كه شبها رو اگر شيرت كم بود بهش شيرخشك بده و نگذار الكي گريه كنه ولي اگر ديدي آروم هست و شيرت سيرش ميكنه سعي كن شير خودت رو بدي ، شير من پسرم رو سير نميكرد ولي من عاشق شيردهي بودم مخصوصا اگر عادت كنه لااقل نصف شبها كه از خواب بيدار ميشه شير خودت رو بخوره بهتره شير خشك درست كردن نيمه شب هم خودش يك داستاني هست ولي خوب اگر بچه خوبي باشه و مثل دختر من هر دوش رو بخوره كه خيلي خوبه .

سلام عزیزم خدا رو شکر خودت خوبی‌؟ نی نی خوبه؟  آره گلم بهمن ماه دنیا اومد و حسابی مشغول‌ش شدم& ...

زینب جان یه قرص و پودر دکتر داده برا افزایش شیر عکسش و بزارم بخوری شیر و زیاد میکنه خیلی💋💋💋

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
نه عزیزم. اصلا شبیه نیستن. یکی شبیه پسر اولمه.  اون یکی بورتره چشاشم طوسیه.احتمالا روشنه بشه ...

وایییییییی عزیزم بغلش کرده بود🤣🤣🤣🤣🤣🤣خیلی مواظب باش

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
نذر کردم ان‌شاالله اگر جوابم امروز مثبت بود ۵۰۰۰تاشو من برات میفرستم عزیز جون البته اگر قابل بدونی

انشالله که مثبتی به حق این ماه رجب برات ایه الکرسی خوندم 

ممنون انشالله حاجت رواشی

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍

آستاره۷۲و تیاراتیام عزیزانم براتون سوره مریم رو خوندم الهی که به برکت این سوره قرآن کریم نظر لطف خداوند شامل حالتون بشه و صاحب فرزندانی زیبا و سالم بشین

۳۱۳ عزیزم برای شما هم خوندم انشاالله که صدای قلب نی نی های عزیز تو میشوی و بارداری راحتی داشته باشی