2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045418 بازدید | 684464 پست

دوستان عزیزم یک مشوت میخوام ازتون:

من ۱۵ اسفند انتقال داشتم و از دور قبل تا الان اصلا از خونه بیرون نرفتم به بهانه کرونا خونه ی من و پدرم تقریبا ۱۰ دقیقه راهه پیاده، پدرم سالمنده امروز زنگ زد اصرار که بیاناهار اینجا دلمون تنگ شد و ..کسی در جریان انتقالم هم نیست.

خونه خودم کمی پله داره به نظرون برم یا بهانه بیارم از طرفی واقا پدرم دلتنگم شده و خودش هم از این قرنطینه کمی افسرده چکار کنم؟ ممکنه برای بارداریم و جنین مشکل داشته باشه این پیاده روی و اونجا رفتن و اینکه عملا اونجا نمیتونم دراز بکشم.

خواهرانه راهنماییم کنید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی کمه کبودی هبپارین برای من..ولی پروژسترون از داخل انگار گره گره میشه..

قبل اینکه پروژسترونو بکشی تو سرنگ با دستت قشنگ گرمش کن چون روغنیه روان میشه،بعد تزریقم کمپرس سرد بذار

من این انتقال همینکارو کردم خیلی راحتتر بودم هم کبودی کمتر بود هم قلمبه هاش

دوستان عزیزم یک مشوت میخوام ازتون: من ۱۵ اسفند انتقال داشتم و از دور قبل تا الان اصلا از خونه بیرون ...

سلام عزیزدلم مطمئن باش هیچ مشکلی نداره ، پله ها رو فقط اروم برو بیا ،منم ۱۳ اسفند انتقال داشتم کسی نمیدونست ،۵ روز بعدش طاقت نیاوردم رفتم خونه مامانم ، خونه خودمون اسانسور هم داره ولی من از پله ها رفتم😐😐 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
خانوما دکتر اصلا بدون توجه به وضعیت یا معاینه ای چیزی به من گفت میکرو بودی باید سزارین کنی من دلم ن ...

کلا اکثر پزشکان آی وی اف و میکرو ها رو بدون درنظر گرفتن سن و ..سزارین میکنند علتش رو نمیدونم..باز هم روزهای اخر بارداریتون با یک جراح و متخصص زنان مشورت بگیر..

سلام عزیزدلم مطمئن باش هیچ مشکلی نداره ، پله ها رو فقط اروم برو بیا ،منم ۱۳ اسفند انتقال داشتم کسی ن ...

ممنون از راهنماییت دلمو بزرگ کردی⚘پس میرم اقام تردید داره میگه میری کار میکنی مواظب نیستی کلی قول دادم که کار نکنم و مواظب باشم😁

ولی خودم استرس داشتم..ان شاء الله این روزها بگذره صدای قلب جنین رو بشنوم به خانواده میگم دیگه راحت میشم از این پنهان کاری ها..

اهان.دکتر من عرفان نیایش سزارین رو انجام میده.دو دلم که برم پیشش یا نه.

از چه بابت دو دلي؟بيمارستان يا دكتر؟

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
هنوز؟؟؟ خدا بخیر کنه تمام امیدم اینه که سه ماهگی تمومشه😒 مرسی عزیزم انشالله زودتر خوبشی۱❤❤❤❤

خوب میشی ان شاء الله.من استثنام.گفتم هنوز دارم یعنی اینکه حال الانتو درک میکنم..غذاهای ابکی نخور.غذاهای کباب شده و خشک بخوری برات بهتره..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚