2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045417 بازدید | 684464 پست

سلام بچه ها خوبین؟من ماه پیش میکرو کردم متاسفاته منفی شد . الان ۳۶ روز گذشته هنوز پریود نشدم . کسی بوده بعد از میکرو اینطوری شده باشه ؟؟من پریودام همیشه منظم بود. نمیدونم چیکار کنم حالا تو این شرایط کرونا.اصلا علائم پری هم ندارم جز این که ترشحاتم زیاد شده🙄🙄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم از الان نميتوني بفهمي شيرت خوبه يا نه ، نظر من اين هست كه شبها رو اگر شيرت كم بود بهش شيرخشك ب ...

اره خداکنه بچه خوبی باشه هردوشو بگیره.ممنون عزیزم 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام سارا جون  پس چرا طرازی میگه ای وی آفی ها نباید طبیعی زایمان کنن

سلام عزیزم.خوبی؟تازگی ها خیلی سخت میگیرن که سزارین کنن بچه اولو.حتی تو بیمارستانهای خصوصی.من تو یه گروهم که اکثرا ای وی اف کردن.هرچقدر به دکترهاشون اصرار میکنن که سزارین شن قبول نمیکنن.میگن دیگه ای وی اف دلیل سزارین نیست.قبل تر ها میگفتن بچه های ای وی اف گلدن بی بی اند.ریسک نمیکردن واسه طبیعی.ولی الان اگه اندازه لگن و بچه متناسب باشن زیر بار سزارین نمیرن دکترها 

واقعااااا🙄🙄🙄🙄پس احتمال زیاد بشه اخه من تا حالا هیچ مشکلی نداشتم 

اره عزیزم..اگه شرایطت اوکی باشه زایمان طبیعی اولویته اکثر دکترهاست.

سلام عزیزم.خوبی؟تازگی ها خیلی سخت میگیرن که سزارین کنن بچه اولو.حتی تو بیمارستانهای خصوصی.من تو یه گ ...

قربانت

شما چطوری 

بهتر شدی انشاله 

آره منم قرار بود بقیه ا.. سزارین بشم گفتن نامه اومده ک میکرو دیگه دلیل موجهی واسه سز شدن نیس 

من اجبارا بیمارستانمو عوض کردم 

سلام دوستای گلم

من جوابم منفی بود

باتوجه به اینکه زیر یک بود دیگه امیدی به اینکه زود دادم و ایناام نیست

ان‌شاالله مثبتیا به سلامتی پیش بره براتون

منم میرم تا بعد کرونا ببینم خدا چی برام رقم زده 

😘😘😘

دعاگوی همتونم

پروردگارا! درآغوشم بگیر
اره عزیزم برو نگران نباش ، اونجام به بهونه کمردرد یا دل درد کار نکن ،ان شاالله بزودی خبر شادی بهشون ...

ممنون عزیزم ان شاء الله🤲

..رفتم گفتم نزدیک پریودمه کمردرد دارم(خدامنو ببخشه🙊)

ولی نمیدونم چرا خیلی بی حال بودم.زود برگشتم..

سلام دوستای گلم من جوابم منفی بود باتوجه به اینکه زیر یک بود دیگه امیدی به اینکه زود دادم و ایناام ...

عزیزم داروهات رو قطع نکن بگذار ۱۵ روز بگذره شاید جواب داد اخه شما گفتی ۱۱ روز از انتقال گذشته شاید تا چهار روز دیگه اتفاقات خوبی بیفته..

با دکترت تماس نداشتی مشورت کنی؟

خیلی ناراحت شدم..

سلام عزیزم دشمنت شرمنده والا از لحاظ ساک بیمارستان، نیکان همه چی میدن فقط لوازم آرایش و لباس ببر که ...

زینب جون من یه کتاب دارم میخونم از دکتر جواد فیض به اسم کودک من.برا من چون کسی نیست که ایشالا بعد از اکمدن نی نی چیزی یادم بده خیلی خوبه.اگه مطالعش نکردی میتونی یه نگاه بش بندازی

خدایا شکرت.ازت میخوام همونطوری که دل ما رو با یه تو دلی شاد کردی دل همه آرزومندها رو شاد کنی‌.
ممنون عزیزم ان شاء الله🤲 ..رفتم گفتم نزدیک پریودمه کمردرد دارم(خدامنو ببخشه🙊) ولی نمیدونم چرا خی ...

عیب نداره عزیزم🤣 خوبه روحیتم عوض شد ،ان شاالله دفعه بعد سرحال تر میری

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

خانما ی سوال 

من به دکتر زنانم نگفتم که میکرو کردم ،این مشکل ساز میشه به نظرتون؟

و اینکه اگر بچه اول طبیعی زایمان کرده باشم ،دومی رو که میکرو کردم میتونم طبیعی زایمان کنم یا ریسکه ،

و ی سوال دیگه ،سونو ان تی یا انومالی باید به دکتر بگم که میکرو کردم؟؟؟تو عدد ان تی تاثیر گذاره؟؟

@زینبی_بابا    

خانما ی سوال  من به دکتر زنانم نگفتم که میکرو کردم ،این مشکل ساز میشه به نظرتون؟ و اینکه اگر ...

سوال من هم همینه من تهران آی واف کردم و در صورت بارداری قراره برم تحت نظر پزشک شهر خودم و نمیخوام بگم آی وی اف کردم نمیدونم چطور میشه؟ فقط دوست خوبم دکتری که انتخاب میکنی حتما متخصص نازایی هم باشه حتما پیش دکتر زنان معمولی نرو..