2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045846 بازدید | 684485 پست
من یه موقعی که روزی سه تا شیاف پروژسترون داشتم دقیقا اینطوری بودم.منم رکتال میزاشتم.به خاطر شیاف.شای ...

ممنونم عزیزم از پاسختون،،،  هیچ وقت اینجا نخونده بودم کسی ترشح نارنجی برای شیاف داشته باشه نگران شدم یکدفعه بعد از چند روز استفاده اینطوری شده ولی الان با راهنمایی شما دوستان نگرانیم رفع شد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه بابا خطرناک نیست کیستو نمیدونم واقعن برمیدارن یا نه ولی میدونم هر زائده ای تو آندومتر میتونه مان ...

آهان پس برم بهتره

ببین بر من دوبار گرفت حتی بی بی چکم مثبت شد و بتا ۲۰ شد

اینکه بعدش دفع میشه رو نمیدونم چرا

علتش چیه نمیدونم که بعدش میفتم به لکه بینی و نمیشه

بچه ها من دیروز روز ۳ چریودیم بود بعد رفتم دکتر سونو واژینال کرد گفت سمت راستت ۸ تا تخمک میبینم عالیه

مگه میشه روز ۳ پری بدون دارو ۸ تا تخمک داشته باشی

مگه همه به طور طبیعی بدون دارو هر ماه یه دونه فولیکول ندارن؟

من به یه نتیجه ای رسیدم.معمولا وقتی آدم‌ حس مثبت داره و احساس میکنه حامله شده و امیدواره آخرش منفی م ...

آخی امیدواری که خوبه

منم دیدم تو زندگی هروقت دست از چیزی کشیدم و رهاش کردم اتفاق افتاده

حتی بیخیال ازدواج شده بودم که شوهرم عاشقم شد دیگه همه چیو قبول کرد

کدوم مرکز رفتی اهدایی گرفته بودی؟ چرا دو تا دوتایی نکرد که هر دفعه دوتا انتقال بدن

اره اهداییه

کلا ۱۱ جنین بود 

دوتا ۴تایی یه سه تایی

الان ۳تاییه مونده

رفتم مطب دکتر که پانکچر و انتقالو بیمارستان ابان انجام میده

خب به قول بچه ها کاش یه آزمایش انعقادی بدی

اره پس بدم بهتره

میدونی پارسال که تازه اقدام کرده بودمم یه بار پریودیم عقب افتاد بعدش درد شدید داستم که راهی بیمارستان شدم کلی مسکن بعدش دوبار دردم گرفت دو روز درد داشتم که با مسکن خوب نمیشدم تا اینکه دیدم دو تا لخته شبیه جیگر ازم خارج شد اون که خارج شد حال من خوب شد تا یک ماهم خون ریزی داشتم بند نمیومد

بعدشم یکی دو ماه پریود نشدم

دیگه نفهمیدم سقط بود یا نه

اخه ازمایشم ندادم ببینم بارداری بوده یا نه