2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
بله خيلي تاثير داره روي كيفبت باروري  من از روز اول كه وارد سيكل انتقال شدم خوردم تا مثبت شدن ...

من خوده ژلشو خریدم

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم. امیدوارم همینطور باشه که دعامون کردی. گل دختری رو دستش رو ببوس از طرف خاله لیلاش چون دلم ...

حتما عزیزدلم ❤️منو پدرش خیلی وقته بوس نکزدیم ولی فکرکنم وقتی نیستم بوس میکنه سرصورت دخترو اخرش منکر درمیاد 😂قربان ترس بشم 😂

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
ای جانم نامدارباشه😚 پسر منم.لاغره😁 اون جوشا ک.میگی پسرمنم.اوایل میزد بدجور کل صورتش قرمزمیشددیگه ...

سلامت باشی عزیزم 😍🌹

طفلک صورتش پوست پوست شده بعد کلا نازک شده و قرمز 😒حالا بدنش هم داره درمیاد از دست منم کاری برنمیاد نمیدونم با این دکتره چیکار کنم حرف خودشو میزنه 😕

عزیزم چه اسم قشنگی چند کیلو به دنیا اومد عزیزم و ۱ماهگیش چقدر شد؟🌷🌷🌷🌷

ممنون عزیزم 🌸😘

سه کیلو ۲۹۹گرم بدنیا اومد ....بعد یک ماهگیش ۳۸۰۰بود !

مبارکه ، پس بسلامتی دوقلو هستن، ماشالله ، الله اکبر، بازم دکتر برات دارویی تجویز کرد؟ شیاف و امپول و ...

گفتن همون داروهای قبلیو ادامه بدم که ان شاالله بعد از عید برم برای سونو قلب

بله عزیزم 

میتونم چندتا سوال بپرسم دوست داشتین جواب بدین

چندتا سقط داشتین؟

طبیعی باردار میشدین؟

من اولین بارداریم موفق بود و خداروشکر دخترم بدون هیچ مشکلی به دنیا اومد بعد از دخترم ۳تا سقط کردم یکی ۵ هفته یکی ۱۱ هفته و یکی ۱۵ هفته این دوتا آخر ضربان قلبشون متوقف شد 

حالا میخوام بدونم شما چیکار کردین یا پیش کدوم دکتر رفتین برای سقط مکررتون

ببخشیدشما از دکترتون درمورده اپلاسیون نپرسیدی  که خطر داره یا نه ؟؟؟

عزیزم اپلاسیون برا دست وپا اگه اذیت نشی اشکال نداره ولی ممنوعه ضرر داره ب ادم فشار میاد نباید انجام بدی

منم چندسال اپلاسیون میکردم ولی ازبارداری باز برگشتم ب ژیلت😣

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلامت باشی عزیزم 😍🌹 طفلک صورتش پوست پوست شده بعد کلا نازک شده و قرمز 😒حالا بدنش هم داره درمیاد ا ...

عزیزم.خب پمادی چیزی نداده بزنی.؟

بعد هم من ی چیزی شنیدم بچه هایی ک زیاد جوش قرمز میزنن ممکنه ب پروتئن گاوی حساسیت داشته باشن و مادر نباید لبنیات گاوی و گوشت گاو و این چیزا بخوره ..البته اینو باید دکتر تشخیص بده

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

سلام دوستان امروز تخمک کشی انجام دادم ۱۳ تا تخمک گرفتن گفتن شرایط هایپری داری چیکار کنم چرا به من گفتن کم نمک بخور بچه ها میگن پر نمک  بخور  تخم مرغ و پروتین و اب گفتن بخور

خدایا شکرت
سلام دوستان امروز تخمک کشی انجام دادم ۱۳ تا تخمک گرفتن گفتن شرایط هایپری داری چیکار کنم چرا به من گف ...

به سلامتی عزیزم، خوب کم نمک بخور، به ما هم کم نمک گفته بودن، دوغی که با ماست محلی درست میکنی و بدون نمک باشه، سفیده تخم مرغ، گوشت مرغ و کبابی و...