2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046067 بازدید | 684498 پست

@نفسی835  

سلام عزیزم خداروشکر که حالتون خوبه مواظب خودتون باشبد گلم  کاکلی رو‌ببوس از طرفم 😍🌹😘

ننع منم اوراقی شدم مچ دستم درد میکنه 😩😩

امیدوارم حالشون خوب باشه هرکجا که هستن خیلی از بچه های قدیمی نیستن واقعا جاشون خالیه کنار هم بودیم نمیشه فراموش کرد هرچند دوست مجازی هستیم 😍

کولیک خیلی بده طفلیلا چقدر ازیت میشن 😒 خداروشکر پسرت زود خوب شده دختر من فردا ۴۰ روزه میسه هیچ تغییری ندیدم بدترهم شده 😢خودمم باهاش گزیه میکنم اصلا اروم نمیشع با هر روشی 😔

دخترم لاغره گلم اسمش صوفیا هست !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
عشقم عکسشو برات فرستادم.ببین من دمرش میکنم رو دستم شیکمشو یکم پشتشو ماساژ میدم دیگه یواش یواش خودش پ ...

فدات گلم خیلی ممنون 😍❤️امیدوارم جواب بده 

این قطره سریع جواب داد ؟ 

صورتش هم جوش نوزادی در اومده خیلی درشت شده و‌ زخم شده 😢دکترس یه نرم کننده داد میگه نرماله دیگه هیچی نداد   بدنش هم داره جوش درمیاد اصلا موندم چه کنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدااات عزیزم. بعید بدونم تو 41 سالگی دیگه جنینی در کار باشه. به همسرمم میگم جدا شیم میگه مگه من بخاط ...

به ۴۱ساله ها توهین نکن خانمممم، ببخشیدا اتفاقا اگه ندیدی من و تو سال دیگه این موقع بچه بغل تو تاپیک هی راه نرفتیم و به جونترا امید ندادیم حالا ببین ، تازه شما که فعلا یه قدم از من هم جلوتری

من که تازه برای بار سوم میخوام برم سیکل پانکچربا ذخیره صفر 

به ۴۱ساله ها توهین نکن خانمممم، ببخشیدا اتفاقا اگه ندیدی من و تو سال دیگه این موقع بچه بغل تو تاپیک ...

عزیز دلم ببخشید منظوری نداشتم. انشالله امیدوارم واقعا همینطور بشه که میگی. راستی جلوتر که نیستم ذخیره دارم اما نمیتونن ازش تخمک درست درمونددربیارن چه فایده. امیدوارم میکرو رو از رو ببریم واقعا. بعدم امیدوارم اگه حتی دوسه تا تخمک هم داشتی از لحاظ کیفیت بهترین باشه و جنین های گوگولی برات تشکیل بشه خانومم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
 من تحت نظر دکترمرمضی هستم کلینیک مهزیار، نه عزیزم..دوبار انتقال دادم که هر دوبارش منفی شدم. ...

بله انتقالم منفی شد، ولی فرحنادو احتمالا عوض کنم برم نقاب ، یکم به روش انتقالش شک دارم ، یه اشکالشم اینه هی میگه برو اهدایی بگیر ! در صورتی که خودش ۴ سال پیش بچمو بدنیا آورد و  میدونه طبیعی باردار شدم ،اگه مهزیار میری چرا نرفتی دیباوند؟؟ خیلی تعریفشو شنیدم 

ببین نمیشه تخمک هات رو فریز  کنن که هربار فقط همسرت نمونه بده؟ آخه خدایی 33 تا تخمک حیف بود مخص ...

عزیزممم اصلا چنین حرفی رو نزن من اینحا خانمایی رو دیدم از شما سنشون بالاتره دوقلو اورده فقط قوی باش از خواسته ات دست  نکش ان شالله بحق ابروی مادرم زهرا دامن شما دوست گلم سبز بشه و همه ی  دوستان منتظر عزیز 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

عزیز دلم ببخشید منظوری نداشتم. انشالله امیدوارم واقعا همینطور بشه که میگی. راستی جلوتر که نیستم ذخیر ...

توکل بر خدا، من که دکتر نیستم ولی برام عجیبه اینهمه فولیکول بعد تخمک صفر! نمیشه کلا آمپول نزنی و بزاری طبیعی فولیکول تولید بشه و با iui ساده باردار بشی ؟ منظورم اینه تخمدان رو تحریک نکنه دکتر 

عزیزممم اصلا چنین حرفی رو نزن من اینحا خانمایی رو دیدم از شما سنشون بالاتره دوقلو اورده فقط قوی باش ...

مرسی عزیزم. امیدوارم همینطور باشه که دعامون کردی. گل دختری رو دستش رو ببوس از طرف خاله لیلاش چون دلم نمیاد هیچوقت صورت نوزاد رو ببوسم مخصوصا اینکه صورت ماهش جوش هم زده. راستی نذار کسی صورتش رو ببوسه چون دیدم اونایی که ته ریش دارن صورت نوزاد رو زخم میکنن

توکل بر خدا، من که دکتر نیستم ولی برام عجیبه اینهمه فولیکول بعد تخمک صفر! نمیشه کلا آمپول نزنی و بزا ...

عزیز دلم لوله هام بسته است آی یو آی نمیتونم بکنم نازنین.من خودمم هنگم راستش. یه دوستی میگفت نکنه گونال تقلبی بهمون دادن.آخه اونم مثل من شد فقط به پانکچر نرسید دکتر سیکلش رو کنسل کرد

چون دیدم نوشتی اسپرم همسرت قویه ، یعنی میگم چندتا داروی ایرانی مثل سینال اف و اینا استفاده کن بعد ای ...

فعلا که قصدش رو هم ندارم! فقط اگه بشه یه روز تو همین روزا برم پیش دکترم ببینم نظری داره؟

عزیز دلم لوله هام بسته است آی یو آی نمیتونم بکنم نازنین.من خودمم هنگم راستش. یه دوستی میگفت نکنه گون ...

گونال تقلبی چه بگم والا ، اینجا که کلاااا گونال و پیورگان نایاب شده ... توکل بر خدا کاش جنین شناس و دکترتو عوض کنی 

اگه میشد و جا داشت پستت رو هزار بار لایک میکردم خواهر خوبم

قربونت برم عزیزم،،،  بخدا درکت میکنم، از صمیم قلب برات بهترینهارو آرزو میکنم، ان شالله که به خواسته دلت برسی، خدا همسرتونم خیر بده که همه چیو بچه نمیدونن و معنی واقعی زندگی مشترکو درک میکنن

@نفسی835   سلام عزیزم خداروشکر که حالتون خوبه مواظب خودتون باشبد گلم  کاکلی رو‌ببوس از ...

ای جانم نامدارباشه😚

پسر منم.لاغره😁 اون جوشا ک.میگی پسرمنم.اوایل میزد بدجور کل صورتش قرمزمیشددیگه خودش رفع شد..الانم میزنه ولی کم اما دبگه قرمز نیس

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹