2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046071 بازدید | 684498 پست
باشه عزیزم ممنونم از انرژی مثبتت،،،  من چون یک بار هم آبان انتقال دادم و دقیقا شرایطم همینطوری ...

قربونت بشم 

اميدت به خدا باشه انشاالله همين الان مامان شدي 😍😍😍

ممنون از دعات گلم انشاالله همه منتظرا 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
دوستان قبل انتقال دکترتون بهتون چه قرصاي تقويتي داد بخوريد

قرص رويال ژل و ويتامين اي و اسيد فوليك 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قرص رويال ژل و ويتامين اي و اسيد فوليك 

این رویال ژلو باید تا کی خورد؟؟تو پریودم بخوریم؟؟و اینک تاثیرم داسته رو تخمک؟

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
ممنون عزیزم.نگران نباش همه ی مشکلات بچه ها ۶ماهگی تموم میشه

وای تازه۱ماهش گذشته 🤒🤒🤒🤒🤒😷😷😷🤕🤕🤕🤕😁😁😁😁خداروصدهزار مرتبه شکر انشالله سالم باشن فدای سرشون😍😍😍

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
@نفسی835   سلام عزیزم خداروشکر که حالتون خوبه مواظب خودتون باشبد گلم  کاکلی رو‌ببوس از ...

عزیزم چه اسم قشنگی چند کیلو به دنیا اومد عزیزم و ۱ماهگیش چقدر شد؟🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
ای جانم نامدارباشه😚 پسر منم.لاغره😁 اون جوشا ک.میگی پسرمنم.اوایل میزد بدجور کل صورتش قرمزمیشددیگه ...

عزیزم چند کیلو به دنیا اومد و دقیقا ۱ماهگیش چقدر شد؟🌷🌷🌷

سلام بچه ها  من به پیشنهاد پزشکم قرار شد جنین شناسی جایی دیگه برم کسی با دکتر عارفی تو بهمن ا ...

نیکا جان شما بعد منفی شدنت رفتی دکتررر باز بودن مطبا؟؟قراره بعد عید شروع کنی برا اینور سال توصیه ای نداشتن ؟؟منم میخواستم برم منتها میگم اول زنگ بزنم ببینم پریرش میکنن چی میگن برا اون سوال پیش اوند برام

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
دوستان کسی میدونه تا چند ماهگی باید پرژسترون ادامه بدیم؟ 

عزیزم مال من که سری پیش شیافشوداده بود تا سه ماه استفاده کردم بعدش برام قطع کرد

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
جنین نداشتن خیلی بده درکت میکنم. ایشالا اینبار نتیجه صبرت رو میگیری عزیزم گرچه شب تاریک است  & ...

متاسفانه دیگه شوهرم راضی نمیشه بیاد

منم نگران همینم

میگه فقط طبیعی

باز خوبه تو شوهرت همراهته با اینکه ایراد نداره

واقعا قدرشو بدون

حالا هزینه هاشم خودم میدم ولی همراهم نیست

عزیزم مال من که سری پیش شیافشوداده بود تا سه ماه استفاده کردم بعدش برام قطع کرد

ممنون عزیزم، الانم دارم روزی یه دونه شیاف استفاده میکنم،پس حالا حالاها دارم😍

فداااات مامان ماهک جونم. ممنون از محبت و دلگرمی که بهم میدی عزیزم. انشالله به زودی شازده پسرت قدم رن ...

خخ قوربونت ایشالا خدا یه دوقلو نصیبت کنه وقت نکنی سرتو بخارونی 😉

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
بله انتقالم منفی شد، ولی فرحنادو احتمالا عوض کنم برم نقاب ، یکم به روش انتقالش شک دارم ، یه اشکالشم ...

..اتفاقا منم دکتر نقاب تو فکرم بود درموردش دارم پرس وجو میکنم....

اتفاقا دکتر فرحناد تو کلینیک دیدم..

عزیز دلم همچنین شما دوست خوبم. یکی از کسایی که همیشه تو ذهنمه و منتظر بارداریشم شمایی به خدا. پست می ...

عه چه جالب 

منم شما رو همش دنبال میکنم تو تاپیک ،همش منتظر خبر خوبت هستمم

خداجونم شکرت       
ببین نمیشه تخمک هات رو فریز  کنن که هربار فقط همسرت نمونه بده؟ آخه خدایی 33 تا تخمک حیف بود مخص ...

سری اول که33 تا تخمک داشتم دکترای رویان طبقه اول کم کاری کردن فریز نکرند منم زیاد سردر نمیاوردم سر انتقالم دکتر اشرفی بهم گفت سری بعد تخمکاتو فریز میکنیم که سری دوم به دکترا و کارشناسای طبقه پائین هرچی میگفتم اهمیت نمیدادن اصن باورشون نمیشد دکتر اشرفی به من گفته باشه ، تا این حد بی مسئولیت 

تا اینکه از خود دکتر اشرفی وقت گرفتم بنده خدا تو پروندم با خط درشت نوشت بقیه تخمکا فریز که 18 تا تخمک داشتم8  تا جنین شد دکتر اشرفی خودش اومد بالاسرم گفت اسپرم همسرم این سری خوب بوده همه تخمکارو استفاده کردن 

چقد زیاد تایپ کردم 🤣🤣🤣 بقیه شم که شد دو بار انتقال جنین منفی 

ولی این سری به دکترم بازم میگم اگه امکانش بود فریز کنن 

ممنونم لی لا جون😍😍😍😍 امید وارم سال99 بهترین سال باشه برات👶👶

خداجونم شکرت