2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046062 بازدید | 684498 پست
وای تازه۱ماهش گذشته 🤒🤒🤒🤒🤒😷😷😷🤕🤕🤕🤕😁😁😁😁خداروصدهزار مرتبه شکر انشالله سالم باشن فدای سرش ...

خداحفظش کنه تا سه ماهگی طول کشید پسرم خوابش تنظیم شد

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستید🌺
دقیقاااا منم اون هفته انتقال دادم و بشدت متعجبم که چرا هیچچچچچ علامتی ندارم ، بقول شما کاری به منفی ...

فکر کنم شما سه شنبه انتقال دادید؟؟ آخه من دفعه قبل هم که انتقال داده بودم هیچ علائمی نداشتم و سرموعد پریودم پری شدم الان که هیچ علائمی ندارم میدونم مثبت بودن به علائم نیست ولی اینقدر قبلش برای پانکچر داروی هورمونی استفاده کردیم اینقدر هم الان استفاده میکنیم باید یه تاثیری متوجه بشیم ،،، ان شالله که این بار هممون مثبت میشیم و از این درگیری های فکری خلاص میشیم عزیزم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مبارکه بسلامتی، خدا رو شکر، همش تو فکرت بودم ، دلم خیلی روشن بود که تستت مثبت میشه، خدا رو شکر، ان ش ...

ممنون عزیزم، ان شاالله شما هم نینیت را به سلامتی بغل بگیری، بتا هم 4693

عزیزم از فردا میتونم گوشت قرمز بخورم؟😥

گوشت قرمز ممنوعیت نداره عزیزم. هروقت بخوای میتونی بخوری. فقط باید کامل مغزپخت شده باشه.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
به ۴۱ساله ها توهین نکن خانمممم، ببخشیدا اتفاقا اگه ندیدی من و تو سال دیگه این موقع بچه بغل تو تاپیک ...

اون دوبار قبلی ذخیره ت بالا بود؟

من همش میگم ماکه اینقد خرج کردیم کاش یبارم خودم امتحان میکردم بلکه یه تخمکی پیدا میشد

گوشت قرمز ممنوعیت نداره عزیزم. هروقت بخوای میتونی بخوری. فقط باید کامل مغزپخت شده باشه.

ممنون گلم

اینقد تو نت چیزای عجیب میخونم واقعا گیج میشم و نمیدونم چیکار کنم و چیا بخورم 

هرچی میخوام بخورم نوشته مضره 😟

گوشت قرمز نه تنها مشکلی نداره، منبع پروتئین هست و عااالیه، بخور، نوش جووونت

ممنون گلم چشم

واقعا امیدم فقط ب این صفحه و کاربرای مهربونی مث شماست ک همه سوالاتو بی منت همیشه جواب میدن 

ممنون گلم اینقد تو نت چیزای عجیب میخونم واقعا گیج میشم و نمیدونم چیکار کنم و چیا بخورم  هرچی ...

به چیزایی که توی نت نوشته کاری نداشته باش، بدتر به آدم استرس میده!

همه چیز در حد معقولش بخور، زیاده روی نکن. فقط حواست به آب هویج، آب زرشک و آب انار باشه و دمنوشها.

من هیچ تغییری توی تغذیه‌ام ندادم تا الان...

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
به چیزایی که توی نت نوشته کاری نداشته باش، بدتر به آدم استرس میده! همه چیز در حد معقولش بخور، زیاده ...

دقیقا همینطوره

ممنون گلم

ایشالا بسلامتی و ب موقع نی نی قشنگتو بغل 😍