2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046071 بازدید | 684498 پست
ممنون عزیزم ، شما علائمی داری ،منکه هیچیییی یعنی هیچیاا😑😑 خیلی عادیم حتی قبلا تخمدانم تیر میکشید ا ...

خواهش میکنم  عزیزم ...منم علامت خاصی ندارم جز درد خفیف سینه ها☹

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
خواهش میکنم  عزیزم ...منم علامت خاصی ندارم جز درد خفیف سینه ها☹

اهان اره دقیقا منم یکم سینه هام درد میکنه  که احتمالا واسه پروژسترونه ، ای خدا ، ان شاالله هممون مثبت بشیم 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اهان اره دقیقا منم یکم سینه هام درد میکنه  که احتمالا واسه پروژسترونه ، ای خدا ، ان شاالله هممو ...

احتمالا.....‌انشالله🙏❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
آره دختر منم کولیک داره طفلی خیلی اذیت بود اینجا رفتم واسش یه قطره گرفتم که تو ایران چندساله نیست.گر ...

اره واقعا دختر منم همینجوریه انشالله هر چه زودتر خوب شن👐🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
وااای خیلی سخته 😫تو هم سزبودی؟

نفسی

من از درد دارم میمیرم تمام مفاصلم،بندبندانگشتهای دستام.زانوهام.....دردمیکننداااااا

تمام استخونهام خشک شدن.کل جسمم خشک شده.میشینم نمیتونم پاشم.پامیشم نمیتونم بشینم.نمیت.نم از خشکی دستام چیزی دستم بگیرم.میشینم گریه میکنم الان نزدیک دوماهه اینطورم

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
دیگه هر چی خدا بخواد☺️

مبارکهههههههههه.تبریک میگم

کسی که جنین فریز داره.میخوادتعیین جنسیت کنه.هزینه تعیین جنسیت چقدرمیشه؟ 

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
۳۸  ایشالله شما مثبت بشی

قربونت برم انشاللع به حق فاطمه زهرا هرچي بخاي اون بشه برات که دوس داري

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
نفسی من از درد دارم میمیرم تمام مفاصلم،بندبندانگشتهای دستام.زانوهام.....دردمیکننداااااا تمام استخو ...

بعد زایمان بدن کم میاره حتما فولیک اسیدت و بخور ویتامین بخور چیزای مقوی نه چاق کننده بخور خوب میشی 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ممنون جانم، خیلی از سوالاتمو با حوصله تو این مدت جواب دادین،خدا گل پسرتو حفظ کنه عزیزم

خواهش میکنم گلم کاری نکردم...خیلی خوشحال شدم برات

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
وااای یعنی امیدوار باشم....چند بار میکرو کردن

اره چراناامید باشی . تو این راه صبر و امیدواری خیلیی مهمه.

فک کنم 3بار..البته خودشونم مشکل ایمنی و اندومتریوز داشتن

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام عشق من.فدای تو.آره همون شب اورژانسی شدم.رفتم دیدن فشارم بالاس دیگه سریع سزارینم کردن.منتهی دیگه ...

قربونت عزیزم پسرم خوبه خداروشکر ولی خودم بدنم خیلی تحلیل رفته انگاری

خب خداروشکر ک بسلامتی زایمان کردی🌼

نفسی من از درد دارم میمیرم تمام مفاصلم،بندبندانگشتهای دستام.زانوهام.....دردمیکننداااااا تمام استخو ...

واااای دقیقا عین من😫