2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گرید a و B بودن، ولی از دوازده تا جنین 2 تا پسر شد و 3تا دختر، البته مشکلات کروموزومی هم بررسی کردن، ...

منم دوتا پسر با گرید aو یکیم‌گریدabدارم بلاست امیدوار شدم‌

بتات چند بود؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم کل هزینه شما چقدر شد؟ راستی خود دکتر رستمی سونو و انتقال جنین رو انجام میدن یا دستیارهاشون؟

حدودا 25.بله،خود دکتر رستمی هم پانکچر و هم انتقال با سونو انجام میدن

اصلا نگران نباش من هیچگونه لکی ندیدم و خدارو شکر مثبت شدم، بدن با بدن فرق میکنه جانم

مبارکت باشه عزیزم 💖💖💖راستی فعالیت و استراحتت در چه حد بود ?از علایمتم بگو ممنون 

مبارکت باشه عزیزم 💖💖💖راستی فعالیت و استراحتت در چه حد بود ?از علایمتم بگو ممنون 

سه روز اول را کاملا استراحت کردم و نماز هم نشسته خوندم ولی دسشویی ایرانی استفاده می‌کرد، علائم هم کمی درد پریودی که تاریخ پریودم دردم خیلی زیاد شد، هفته ی دوم به بعد هم سینه درد و کمی حالت تهوع

۳۸  ایشالله شما مثبت بشی

عزيزم منم ٤ بار منفي شدم يبارم iui kمنفي شدم تو اين راه بايد قوي باشيم شما دفعه چندمت بود 

ايشاالله بعد از عيد با انرژي مضاعف شروع كن و مطمءنم كه سري بعد مثبتي 

[QUOTE=127350537]بچه ها بعد از آمپول hmg چقدر باید بگذره بعد بی بی چک بزنیم؟[/QUOTE من تو آی یو آی ...

ممنون عزیزم ، شما علائمی داری ،منکه هیچیییی یعنی هیچیاا😑😑 خیلی عادیم حتی قبلا تخمدانم تیر میکشید الان اونم ساکته

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘