2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
چرا؟

چون پروسه بیهوده و مزخرفیه 

چرا باید ۱۰ بار دیگه دارو بگیرم منفی شم این بار ۲ تا بلاست عالی انتقال دادم دفعه پیشم یه بلاست خیلی خوب بود وقتی قسمت نیست اصرار فقط آسیب جسمی و روحی میزنه این همه بچه بی سرپرست یکی رو آدم میاره بزرگ میکنه قبل اینکه له شه شاید خدا بخواد اونا هم صاحب خانواده بشن

سخته واقعا نی نی شما اذیت نمیکنه؟ کولیک یا رفلاکس نداره  شبا میخوابه؟ بچه من خیلی زور میزنه ب ...

آره دختر منم کولیک داره طفلی خیلی اذیت بود اینجا رفتم واسش یه قطره گرفتم که تو ایران چندساله نیست.گرون بود ولی واقعا ارزش داشت بچه آروم شد.رفلاکسم جدیدا پیدا کرده.آره اینم زور میزنه و گریه میکنه بیقراری میکنه تا بیرون میره.دیگه یواش یواش میاد دستت.شیکمشو رو دستت نگه دار یکم پشتشو ماساژ بده تا آروم شه خودش پی پی میکنه.ناز میکنن این بچه های ما

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان منم خدارو آزمایشم مثبت شدم، ان شاالله قسمت همه ی منتظرا🙏🙏🙏

چقدر برات خوشحال شدم عزيزدلم 😍😘

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
سلام کیانا جان خوبی..از اخرین شبی ک گفتی ی خرده درد داری دیکه پیامی ازت ندیدم  .زایمانت خوب بو ...

سلام عشق من.فدای تو.آره همون شب اورژانسی شدم.رفتم دیدن فشارم بالاس دیگه سریع سزارینم کردن.منتهی دیگه چندروز بستری شدم و آنوکسا و کلی دارو و دردسر...شما خوبی؟نی نی گلی خوبه؟

بچه ها جون من صبح آزمایش دادم جوابم منفی شد الان بخوام دارو هامو قطع کنم آسپرین و آنوکسا چطور باید ...

عزيز تو نبودي چند روز پيش گفتي مثبت شدي؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
چون پروسه بیهوده و مزخرفیه  چرا باید ۱۰ بار دیگه دارو بگیرم منفی شم این بار ۲ تا بلاست عالی ان ...

عزیزممم می دونم چقدر ناراحتی و واقعا سخته بزار یکم زمان بگذره حال و هواتون عوض بشه از فکرش چند ماه بیا بیرون 

ایشالا طبیعی باردار میشی

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
نه عزیزم من امروز تازه آزمایش دادم

چي بگم چقد ناراحت شدم برات چند سالته ؟ خدا صبرت بده جمله اي برا تسکين قلبت ندارم بگم

منم ایشالا بعد عید دوتا انتقال میدم گرید جنینات چی بود؟

گرید a و B بودن، ولی از دوازده تا جنین 2 تا پسر شد و 3تا دختر، البته مشکلات کروموزومی هم بررسی کردن، جنین‌های مشکل دار هم جدا کردن