2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
وااای خیلی سخته 😫تو هم سزبودی؟

اره منم سز بودم اپیدورال ولی فک کنم ماله سن کمم بوده مشکلی نداشتم ولی اکثرا که بی حسی از کمر هستن کمر درد و سر درد میشن 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مدیر تاپیک اناجون با مورفو بین صفر و یک اول دخترشو با مبکرو باردار شد بعدهم پسرشو طبیعی

وااای یعنی امیدوار باشم....چند بار میکرو کردن

یه صلوات مهمونم کنین....امضای خدا پای همه ی ارزو هاتون❤
مرسی عزیزم خیلی دوست دارم لک‌ لانه گزینی ببینم  امیدوار میشم اگه ببینم😩😩

اصلا نگران نباش من هیچگونه لکی ندیدم و خدارو شکر مثبت شدم، بدن با بدن فرق میکنه جانم

مرسی عزیزم خیلی دوست دارم لک‌ لانه گزینی ببینم  امیدوار میشم اگه ببینم😩😩

انشالله هرچی که خیره 🙏🙏🙏❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
پسرمنم همینطور بود 

چیکار کردی خوب شد؟ 

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
ممنون جانم، خیلی از سوالاتمو با حوصله تو این مدت جواب دادین،خدا گل پسرتو حفظ کنه عزیزم

عزیزم کل هزینه شما چقدر شد؟ راستی خود دکتر رستمی سونو و انتقال جنین رو انجام میدن یا دستیارهاشون؟