2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046072 بازدید | 684498 پست
گل پسری خوبه ،؟خودت جایه بخیت خوب شده؟

فدات عزیزم پسرم.خوبه خداروشکر..

خودمم والا بخیم ک خوبه ولی کمردرد وزانو درد امونمو بریده. نمدونم براچیه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
فدات عزیزم پسرم.خوبه خداروشکر.. خودمم والا بخیم ک خوبه ولی کمردرد وزانو درد امونمو بریده. نمدونم بر ...

خداروشکر 

چرا وزنت زیاد شده ؟ اپیدورال کردی؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هنوز انتقال ندادم...تو فریزه انتقالم برا بعد عید

بسلامتی بهد ایشالا انتقالی زیاد داریم من و چندتا از بچه هااا ایشالا هممون مامان میشیم 

خداروشکر  چرا وزنت زیاد شده ؟ اپیدورال کردی؟

نه اتفاقا وزن خیلی اضاف نکردم سریع هم.برگشتم ب وزن قبل..دکتر هم ک.نمیشه بری تو این اوضاع ولی خیلی اذیتم  یعنی خم ک.میشم پسرمو بذارم تخت و بلند کنم میمیرم از درد کمرم راست نمییشه دیگه

بیحسی از کمر بودم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بسلامتی بهد ایشالا انتقالی زیاد داریم من و چندتا از بچه هااا ایشالا هممون مامان میشیم 

ایشاالاک همه تون با خبر مثبت شدن خوشحالمون کنین😍

شما شرایطتون چطور بود؟؟؟

یه صلوات مهمونم کنین....امضای خدا پای همه ی ارزو هاتون❤
نه اتفاقا وزن خیلی اضاف نکردم سریع هم.برگشتم ب وزن قبل..دکتر هم ک.نمیشه بری تو این اوضاع ولی خیلی اذ ...

ماله همونه به مرور زمان بهتر میشی تو بلند کردن و گذاشتن بچه باید درست خم بشی بعد عید خوب نشدی حتما یه دکتر برو 

ایشاالاک همه تون با خبر مثبت شدن خوشحالمون کنین😍 شما شرایطتون چطور بود؟؟؟

ایشالا من تو بهمن انتقال داشتم که منفی شدم ایشالا بعد عید انتقال میدم 

ماله همونه به مرور زمان بهتر میشی تو بلند کردن و گذاشتن بچه باید درست خم بشی بعد عید خوب نشدی حتما ی ...

وااای خیلی سخته 😫تو هم سزبودی؟

اینجا کسی بوده که با موروفولوژی صفر باردار شده باشه با ای و ی اف

عزیزم مدیر تاپیک اناجون با مورفو بین صفر و یک اول دخترشو با مبکرو باردار شد بعدهم پسرشو طبیعی

سللم عزیزم منم درد دارم ولی  شدید نیست آره عزیزم طبیعیه واسه این داروهایی بوده که قبل انتقال مص ...

مرسی عزیزم

خیلی دوست دارم لک‌ لانه گزینی ببینم 

امیدوار میشم اگه ببینم😩😩

خدایا شکرت