2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
ای جان چه عالی مثبتیا دارن زیاد میشن مبارکت باشه ایشالا به خوبی این دوران و بگذرونی و بغلش کنی عزیزم

ممنون عزیزم، ان شاالله شما هم بعد از عید گل پسریا انتقال بدین و خبرای خوب برامون بیارید

ميارك باشه عزيزم دفعه چندم بود انتقال ميدادي يكم توضيح ميدي ايشاالله صحيح و سالم به بغل بگيريش

ممنون عزیزم، دفعه اولمه و خودم کمی تنبلی داشتم و شوهرم مشکلی نداشت و پی جی دی انجام دادم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم شمام درد سینه شدید داری  من از روز اول تا حالا بیشتر شده دردش  طبیعی هست؟؟ ...

سللم عزیزم منم درد دارم ولی  شدید نیست آره عزیزم طبیعیه واسه این داروهایی بوده که قبل انتقال مصرف کردیم و تخمدان هارو فعالتر کرده هرچی به موعد پریودمون نزدیکتر میشیم دردشم بیشتر میشه❤❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》

سلام اجی های مهربون نی نی سایت

من دوساله اقدام کردم ولی باردار نشدم...الان با میکرو و با موروفولوژی صفر ۷ تا جنین دارم....بنظرتون رشد میکنن؟؟؟

خیلی نگرانم لطفا کمکم کنید من تازه واردم....کیا لینجوری بودن؟؟

یه صلوات مهمونم کنین....امضای خدا پای همه ی ارزو هاتون❤
دوستان منم خدارو آزمایشم مثبت شدم، ان شاالله قسمت همه ی منتظرا🙏🙏🙏

ای جااانم.خداروشکرعزیزم مبارکه گل پسرات😍

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹