2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
باردار بودی؟ منم دلم میخواد قطع کنم دلم گرفته

نه فکر نکنم

الان روز 13 هستم ولی داروهاموقطع کردم

تو بذار روز14قطع کن

هرچند میگن تا آزمایش دوم صبرکنید

آخه من استراحتم نداشتم کار سنگین هم کرده بودم واقعا امیدی نداشتم

سیکل درمانمم کوتاه بود

دیگه بی بی چک منفی که شد بی خیال همه چی شدم

حالااینم بگم بخندی من خودم بی بی چکم روز12 منفی شد داروهامو قطع کردم با اینکه حداقل یه نفربوده غیر ...

سلام عزیزم من روز ده انتقال بتام ۴بود ز زدم دکتر گفت اصلا قطع نکن و روز شونزده انتقالت مجدد آزمایش بده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم امروز سیزدهم هستم

امروز بی بی چک نذاشتی دیگه؟

تو هم بلاست انتقال داده بودی؟

آخه من یه بی بی چک خارجی گذاشتم روش نوشته بود 2 روز قبل موعد پری نشون میده

یعنی تقریبا به دقت آزمایش خون میشه

بنظرت روز12 منفی بوده چقدراحتمالش هست بعدامثبت بشه؟

نمیگم محاله فقط میگم احتمالش کمه

خب امپول ازادسازی هم میگیرم میزنم دیگه اگر ازاد نشده باشن ازاد بشن اخه پس چرا هرکس میره پیش دکتر ن ...

والا من نمیدونم شیوه درمان دکتر نصر چطوریه ولی خودم چندتا دکتر مختلف رفتم و لتروزول خوردم همشون بعدش آمپول آزادسازی دادن، البته من خودم یکماه سرخود لتروزول خوردم و کیست نشد ولی به شما پیشنهاد نمیکنم همچنین کاری انجام بدید، اگه نت هم جستجو کنید نوشتن که نباید بدون تجویز پزشک باشه، شايد هم دکتری اگه آمپول آزادسازی سازی نده ولی سونو انجام بده و از وجود کیست مطمئن بشه،، بهرحال عزیزم از من گفتن بود که بدون تجویز پزشک استفاده نکن بازم صلاح خودتو بهتر میدونی،،، اوبوست و کیوتن تونستی پیدا کنی حتما بخور آن شاله که حتما بزودی مادر میشید و از این دغدغه ها خلاص میشید، این رو هم مدنظر بگیرید که توصیه همه اینه که در وهله اول نباید استرس داشته باشید، ان شالله بهترین براتون رقم بخوره میدونم اینا همه تلاش بابت چیه خودمم تپ شرایط شما هستم

خب امپول ازادسازی هم میگیرم میزنم دیگه اگر ازاد نشده باشن ازاد بشن اخه پس چرا هرکس میره پیش دکتر ن ...

دکتر نصر به من که گفت شش ماه بخور روزي دوتا از سوم تا پنجم فکر کنم ولي نخوردم رفتم پانکچر.

راستي هزينه دکتر نصر کي گفته چهل تومن ميشه چون من رفتم پرسيدم از يکي خانم ها که آي وي اف کرده بودگفت تمامش ده يازده تومن شده.

خدایا شکرت
قربونت بشم  اصلا تو نت هم نچرخ فقط توكل كن به خدا خواهر خودم جفتش پايين  بود و لك بي ...

آخي عزيييييزم خدا حفظش كنه 🙏

چشم انشالله كه خوش خبر باشم🙏

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
ليانا جون من حقيقتش خيلي ميترسم تو نت خيلي سرچ كردم ديدم كه خيليا با جفت پايين هم بارداري موفقي داشت ...

عزیزم شما بعد از مثبت شدن انتقال لکه بینی داشتید؟؟آخه منم بعد از مثبت شدن لکه بینی دارم یه روز صورتی بود الان دیگه قهوه ایه

سلام عزیزم به سلامتی فارغ شدی؟

اره ۲۰ بهمن سزارین شدم خیلی سخته تو چیکار میکنی تنهایی؟یا مامانت اینام هستن اونجا🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام عزیزم به سلامتی فارغ شدی؟

سخته واقعا نی نی شما اذیت نمیکنه؟ کولیک یا رفلاکس نداره 

شبا میخوابه؟

بچه من خیلی زور میزنه برا دستشوییش بعد مثلا یه ربع زور زدن دیتشویی میکنه طبیعیه؟ قرمز میشه

ولی یبوستم نیست خیلی شل هم نیست

ببخشیدا😁

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم