2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045857 بازدید | 684486 پست
بچه ها کسی مرکز نوین مشهد نمیره ایا به خاطر این ویروس تعطیل که نکردن؟من تو چند روز اینده پریود میشم ...

بزار بعد عید برو منم بعد عید میرم ارمغان

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پاييز جون تا هفته چند استفاده كردي؟!

تا اخر سه ماه استفاده کردم همش...

در نهایت به آمپول پروژسترون حساسیت شدید پیدا کردم که جای آمپول زخم شد و عفونت کرد که رسیده بود به استخون

دیگه خیلی شرایطم بد شده بود می ترسید دکتر عفونت از طریق خون برسه به جنین قطعش کرد

ولی شیاف میزاشتم روزی سه تا

بعد یه مدت کرد روزی دوتا

دوباره این اواخر روزی سه تا شد

دو هفته هفته ای یکی میزاشتم

دیگه آخر ۳۷ هفته گفت قطع کن

ولی در کل ضرر نداره نگران نباش

سلام دوستان من قبلا سقط داشتم الان باردارم روزی ی امپول هپارین ۶۰۰۰میزنم دوفاستون سه تا در روز ا ...

اره عزیزم چرا تشکیل نشه وقتی جنینم رویت شده نگران نباش

اگه دکترت اسپرین داده اره باید بخوری اگه نه همون هپارین و باید بزنی

انشالله به سلامتی به دنیا بیاد بدون استرس  تو دوران بارداری🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
ليانا جون جفتت نرفت بالا؟! كي متوجه شدي جفتت پايينه؟!

نه نرفت 

من ١٨هفتگي متوجه شدم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خیلی زیاد ۶ بار انتقال داشتم ی بار مثبت شد زایمان زودرس کردم بچم نموند

عزیزم منم ۷ بار انتقال داشتم اما همه منفی شد. کاملا درکت می کنم خیلی خیلی سخته هر بار به امید مثبت شدن میرم برای انتقال ولی بی نتیجه. برای منم دکتر گفت ناباروری به دلایل ناشناخته دارم البته من سه سال پیش یک بار طبیعی باردار شدم که توی ۸ هفته قلب جنین از کار افتاد و کورتاژ کردم و چند ماه پیش هم لاپاراسکوپی کردم که گفتن جفت لوله هام بسته شده.

برای قبل انتقال هام هر کاری که بوده انجام دادم مثل لنفوسیت تراپی، خراش آندومتر، سرم ای وی ای جی، آمپول دیفرلین ولی هیچ کدوم فایده نداشته. شوهرم هم سالمه ولی الان خودم دیگه لوله هام بسته شده و آندومتریوز هم جدیدا اضافه شده.

الان که منفی شدم باز دکتر گفت که عکس رنگی بگیرم حالا فردا میرم برای عکس رنگی ولی خیلی استرس دارم با این کرونا و اینکه لوله هام هم بستس پس حتما خیلی درد داره البته با بیهوشی انجام میدم ولی خوندم که بعدش درد زیاده. 

دکتر به شما علت منفی شدن ها رو چی گفته به من که توضیحی نمیدن فقط میگن انتقال بده این دفعه میشه.

امبدوارم که برای شما این بار مثبت بشه و نتیجه سختیهایی که کشیدی برات شیرین بشه 🙏

عزیزم منم ۷ بار انتقال داشتم اما همه منفی شد. کاملا درکت می کنم خیلی خیلی سخته هر بار به امید مثبت ش ...

دکترا چیزی نمیگن عزیزم عکس رنگی برای کسی ک چسبندگی نداشته باشه درد نداره من ۳ بار انجام دادم و زیاد اذیت نشدم مگه ۵ دقیقه اونم بدون بیهوشی انجام دادم الهی ک شمام درمان بشی و دیگه اینهمه راهو باز تکرار نکنی 

میشه برای سلامتی نی نیم و سالم و ب موقع ب دنیا اومدنش صلوات بفرستین 
دکترا چیزی نمیگن عزیزم عکس رنگی برای کسی ک چسبندگی نداشته باشه درد نداره من ۳ بار انجام دادم و زیاد ...

منم بار دومه که انجام میدم دفعه اول بدون بیهوشی بود که خیلی درد نداشت ولی چون الان چسبندگی خیلی شدید دارم با بیهوشی گرفتم. مرسی عزیزم ایشالله که برای شما هم همه چیز به خوبی پیش بره و جوابت مثببببببت مثبت بشه

تا اخر سه ماه استفاده کردم همش... در نهایت به آمپول پروژسترون حساسیت شدید پیدا کردم که جای آمپول زخ ...

عزيزم تو هم خيلي سختي كشيدي، خدارو شكر كه زحماتت به ثمر نشست🙏براي ماهم دعا كن

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
قربونت عزیزم ماهم خوبیم پسرم سه ماه ونیمشه الان😊 ما هم تو خونه قرنطینه ایم کلا.. ای جووونم خداحفظ ...

عزززززیزم😍 اسمشو چی کذاشتی؟ الهی که همیشه تندرست باشه

در حال حاضر نزدیک خونه بابا لم دادم😂 اگه خدا بخواد تا آخر اسفند اسباب کشی میکنم