2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست

دوستانی که جدیدا نیکان زایمان داشتن بیمارستان برا نوزاد و مادر چیا میده و خودمون چیا باید ببریم . 

البته هنو خیلی مونده .اما بدونم وسایلمو اماده کنم 🙈

استرس زایمان زودرس .کرونا ‌و هر چی فکر بد ....امونمو برید.اوووووف شما هم اینجورید یا من دارم دیوونه میشم

دوستانی که جدیدا نیکان زایمان داشتن بیمارستان برا نوزاد و مادر چیا میده و خودمون چیا باید ببریم .&nb ...

اینو توی سایت خودشون نوشتن.

http://www.nikanhospital.com/Content/media/image/2019/05/5052_orig.pdf

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها یکی از دوستام که میکرو کرده و حامله شده الان بهم گفت جنینش سه روزه بوده از روز هشتم بی بی چکش ...

گذاشتی بی بی چک،؟منم روز دوم انتقالمه یه عالمه بی بی چک گرفتم از روز ۹ شروع کنم به بی بی چک زدن

یعنی یه روز منم مامان میشم  
ليانا جون الان سه هفته است همش دراز كشم اما لكه بينيم قطع نميشه خيلي اعصابم رو خرد كرده  از وق ...

فکر نکنم ضرر داشته باشه

دکتر من هم سری اول کا انتقال دادم هم این سری شیاف داد روزی سه تا با دوتا امپول

ليلا جون شما ميدوني علامت آزمايش غلظت خون چيه ؟  من تو بارداري قبليم همش لخته دفع ميكردم يا هم ...

لیانا جان دکتر من از همون اولش خودش آسپرین داد تقریبا تا سه ماه هم میخوردم

آمپول انوکسا هم میزدم تا این که دوتا هماتوم کوچیک بود اوایل دیگه بعد سه ماه دوتا دگزا گفت بزن بعد آسپرین و انوکسا رو قطع کرد

سلام دوستان

من قبلا سقط داشتم

الان باردارم روزی ی امپول هپارین ۶۰۰۰میزنم

دوفاستون سه تا در روز

اسیدفولیک و اینا

دیروز رفتم سونو شکمی زد بین ۵تا۶هفته و ساک و جنین رویت شده 

بنظرتون قلب تشکیل میشع؟مشکل انعقادی داشتم

بعد اینکه من باید اسپرین بخورم یانه؟از چند هفته باید بخورم

دوستان لطفا جواب بدین الان دیگه نزدیک عیده و بخاطر کرونا دکترم نیس سونوگراف هم وقتش پره افتادم واسه بعد عید میترسم

دارم میمیرم از استرس

من یک مامان هپارینی‌ام
لیانا جان دکتر من از همون اولش خودش آسپرین داد تقریبا تا سه ماه هم میخوردم آمپول انوکسا هم میزدم تا ...

مرسي عزيزم 

منم تا ٦هفتگي آسپرين و انوكسا رو داشتم بعد به خاطر هماتوم به خونريزي افتادم كه دكتر قطعش كرد 

شايد دليل اون لخته ها اين بوده كه بايد انوكسارو ادامه ميدادم 

جالبه دگزا واسه چي تجويز كردن ؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام دوستان من قبلا سقط داشتم الان باردارم روزی ی امپول هپارین ۶۰۰۰میزنم دوفاستون سه تا در روز ا ...

عزيزم زود حتما قلب تشكيل ميشه 

در مورد آسپرين نميدونم دكترتون قبلا چيزي نگفته ؟ كه بايد استفاده كني 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
اصلا ضرر نداره من دوتا دكتر ميرفتم هر جفتشون گفتن استفاده كن  من روزي دوتا آمپول داشتم تو يه س ...

ليانا جون جفتت نرفت بالا؟! كي متوجه شدي جفتت پايينه؟!

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
اصلا ضرر نداره من دوتا دكتر ميرفتم هر جفتشون گفتن استفاده كن  من روزي دوتا آمپول داشتم تو يه س ...

بعد اينكه رنگ خونريزي يا لكه بينيت چجوري بود؟!

فکر نکنم ضرر داشته باشه دکتر من هم سری اول کا انتقال دادم هم این سری شیاف داد روزی سه تا با دوتا ام ...

پاييز جون تا هفته چند استفاده كردي؟!