2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045889 بازدید | 684488 پست
بله انتقال دادن گریدشم نگفتن،  دفعه قبل هم ۱۰ تا تخمک و دوتا جنین شدش،  دوتامونم مشکلی ندا ...

فکر کنم بهت قبلا گفتم دیگه نرو رویان! یادم نمیاد به شما گفتم یا یه نفر دیگه! ولی دیگه خوشبین باش، اگر همینا واست نی نی بشن چه نیاز داری به چندتا فریز دیگه! ان شاالله که نتیجه اش عالی میشه

بله انتقال دادن گریدشم نگفتن،  دفعه قبل هم ۱۰ تا تخمک و دوتا جنین شدش،  دوتامونم مشکلی ندا ...

دکترت کيه

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انتقال دادی؟ ان شاالله همینا واست دوتا نی نی ناز بشن سیکلت لانگ بود؟ نگفتن دلیلش چیه ؟ آمپول چی زدی ...

بله انتقال دادن،  سیکلم لانگ بود،  دفعه قبل هم دوتا تشکیل شدش و فریز نداشتم اینبار هم فریز ندارم فقط بدنم داغون شدش،،،  رویان فقط آدمو پاس میدن بهم، دکتر میگه مشکلی ندارید برید جنین شناسی بپرسید جنین شناسی میگه مشکلی نیست برو عز دکتر زنانت بپرس،   با تمام وجود از رویان و تمام پرسنل بی مسئولیتش متنفرم آن شالله خیر نبینن،،،  قرص اوابوست خوردم و ۱۲ تا آمپول گونال زدم بعد گونال دیگه پیدا نکردم و ۶ تای آخر رو سینال اف زدم،  برای ۱۳ روز هم هم زمان با گونال آمپول اچ ام جی هم زدم،، فقط داغون شدم چخ از لحاظ جسمی چه روحی،،  همسرم قاطی کرده بد،،،،،

آره عزیزم ابن سینا پیش دکتر ذنوبی میرم

ااا جدی میگی الان تو چه مرحله ای هستی منم دکترم ذنوبی چقدر خوشحال شدم درخواست دوستیمو قبول میکنی

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
منم از ده تا ،پنج تا جنین شد فکر میکردم حداقل 8 تا بشه، نمیدونم دلیلش چیه! سیکلم هم دو هفته بود و فق ...

منم خیلی امید داشتم با گونال معجزه بشه برام ولی کسی که مثل من بدبخته فرقی نداره داروش چی باشه،،، زندگیم از دستم رفت کارم داره به جدایی میکشه، هیچ دکتری هم تو رویان جواب درست نمیگه

بله انتقال دادن،  سیکلم لانگ بود،  دفعه قبل هم دوتا تشکیل شدش و فریز نداشتم اینبار هم فریز ...

وای همه چیز که خوب بوده هم سیکلت و هم آمپولات که خوب بودن! شوهرت آزش چطوریه؟ دی اف آی هم داده؟ (البته رویان دی اف ای اهمیت نمیده) ، الان پوچ بودن مابقی یا لقاح انجام نشده؟

دیگه صد در صد ده تا اسپرم خوب بوده، چون دی اف آی هم خوب بود

همش دي اف اي نيست من سه تا پالت اسپرم داشت همسزم نتونستن اسپرم خوب پيدا کنن چيزي نزديک چند مليون اسپرم خوب

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
ي چيزي بگم فک کنم جنين شناس هاشون بدرد نميخوره من 34تا تخمک با سه پالت اسپرم داشتم پنج تا جنين دادن ...

واقعا به حرف همسرم رسیدم که دفعه اول میگفت اینا فقط دنبال پولن کلی مریضو هول هولی پذیرش میکنن معلوم نیست جنین شناسش واقعا کار انجام میده یا میریزه بیرون، بدتر از همه رفتم با جنین شناسی صحبت کردم جواب نمیگن میگن برو از دکتر زنان بپرس،  اون دفعه از زنان پرسیدم میگفت برو از جنین شناس بپرس، اصلا انسان نیستن خدا لعنتشون کنه

منم خیلی امید داشتم با گونال معجزه بشه برام ولی کسی که مثل من بدبخته فرقی نداره داروش چی باشه،،، زند ...

رویان شاید واسه بار اول خوب باشه ولی با شرایط تو که هم تهرانی هم کارمندی تعجبم که چرا یه مرکز خلوت و قوی انتخاب نکردی! فقط تحت نظر یه دکتر میتونه مشکلت پیدا کنه وگرنه این دکترا بهم پاس میدن الکی مخصوصا تو که مشکل هم نداری

ااا جدی میگی الان تو چه مرحله ای هستی منم دکترم ذنوبی چقدر خوشحال شدم درخواست دوستیمو قبول میکنی

عزیزم من روز هفتم انتقالم

درخواست دوستی نیومده برام

بذار ببینم خودم پیدا میکنم کجاست بهت درخواست بدم 😁

منم خیلی امید داشتم با گونال معجزه بشه برام ولی کسی که مثل من بدبخته فرقی نداره داروش چی باشه،،، زند ...

منم با گونال شروع کردم اولش خيلي اميد داشتم ولي وختي پنج تا جنين رو فهميدم به کلي نااميد شدم حالا چرا انقدر ناراحتي نکن اتفاقي نيفتاد که دو تا ني تپل برات انتقال دادن بخدا من شرايطم بدتر از توهه من هزار کيلومتر راه رو دارم ميام سرما گرما تحمل ميکنم ميام ولي وختي هايپر شدم روز سوم از درد اونجا مراجعه کردم پرستار اتاق عمل گفت ناز ميکني بخدا ميخاستم بترکم از حرص

فکر کنم بهت قبلا گفتم دیگه نرو رویان! یادم نمیاد به شما گفتم یا یه نفر دیگه! ولی دیگه خوشبین باش، اگ ...

عزیزم واقعا میدونم داری بهم انرژی مثبت میدی ولی حقیقت اینه وقتی از ۱۲ تا تخمک به ۲ تا جنین رسیدن یعنی این دوتا هم امیدی بهشون نیست، میدونم هرچی خدا بخواد همون میشه ولی اینبار هم مثل دفعه قبله برام میدونم سر موعدم پری میشم،،، از آبان تا الان دوبار پانکچر شدم ولی بدون نتیجه و جنین،،،  اصلا هرچی بچه هست ریختن تو رویان یه عده آدم زبون نفهم، فقط به فکر چاپیدن هستن،،،  فقط فقط اون بار که منفی شدم یه شکاف بزرگ بین منو همسرم ایجاد شد اینبار که رسما از الان....

دکترت کيه

یه دکتر اونجا اسمشو میزنن رو پرونده که محیطی هست که خیلی هم گیجه ولی پانکچر رو یه دکتر دیگه انجام داد و انتقال هم یه دکتر دیگه، دکتراشون بدرد نخورن من با خیلی هاشون ویزیت شدم خدا ازشون نگذره

رویان شاید واسه بار اول خوب باشه ولی با شرایط تو که هم تهرانی هم کارمندی تعجبم که چرا یه مرکز خلوت و ...

عزيزم دکتر خصوصي پول گردن کلفت ميخادا