2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
اصلا عجله نکن استرس بدترين چي هست منم جنين هام فريز هست دکترم گفت ارديبهشت بيا سيکلت لانگ هست احتمال ...

همون اون منتظر یودن سخته ایشالا مثبت بشه چرا بهت گفت سیکلت لانگه؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
همون اون منتظر یودن سخته ایشالا مثبت بشه چرا بهت گفت سیکلت لانگه؟

نميدونم پانکچرم هم لانگ بود شما لانگ نبودي؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نميدونم پانکچرم هم لانگ بود شما لانگ نبودي؟

پانکچرم نه ولی قبل انتقال چرا لانگ بدد ال دی داد بهم بنظرت خودم پری بعدی شروع کنم به خوردن ال دی؟

حالا امروز زنگ می زنم مطبش ببینم هست دکتر ببینمش 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
پانکچرم نه ولی قبل انتقال چرا لانگ بدد ال دی داد بهم بنظرت خودم پری بعدی شروع کنم به خوردن ال دی؟ ح ...

ن به هيچ عنوان کاره الکي نکن شايد دکترت بخاد اين يکي سيکلتو شورت انجام بده فک کنم منو شما هم باهم انتقال داشته باشيم اکه سيکل شمام لانگ باشه منم پريودم 9تا دهم هست 

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
آز ۱۲ تا تخمک ۲تا جنین

انتقال دادن برات گلم ؟ چي بود گريد ها؟ بنظرم بازم خوبه منم 34تخمک داشتم 5تا جنين بود . شوهرتون ضعيفه؟

آز ۱۲ تا تخمک ۲ تا جنین مثل دفعه قبل

منم از ده تا ،پنج تا جنین شد فکر میکردم حداقل 8 تا بشه، نمیدونم دلیلش چیه! سیکلم هم دو هفته بود و فقط چندتا پرگووریس داشتم! کسایی که سیکل بلند با گونال داشتن فکر کنم جنین بیشتری هم دارن

انتقال دادن برات گلم ؟ چي بود گريد ها؟ بنظرم بازم خوبه منم 34تخمک داشتم 5تا جنين بود . شوهرتون ضعيفه ...

بله انتقال دادن گریدشم نگفتن،  دفعه قبل هم ۱۰ تا تخمک و دوتا جنین شدش،  دوتامونم مشکلی نداریم،  اصلا راضی نیستم،  ع از مرکز رویان متنفرم انقدر شلوغ بود حرفاشون همش تناقض داره، هیچ توضیحی برای هیچی ندارن، خیلی بی مسئولیت هستن

منم از ده تا ،پنج تا جنین شد فکر میکردم حداقل 8 تا بشه، نمیدونم دلیلش چیه! سیکلم هم دو هفته بود و فق ...

جنين بستگي ب کيفيت اسپرم ها داره

بله انتقال دادن گریدشم نگفتن،  دفعه قبل هم ۱۰ تا تخمک و دوتا جنین شدش،  دوتامونم مشکلی ندا ...

ي چيزي بگم فک کنم جنين شناس هاشون بدرد نميخوره من 34تا تخمک با سه پالت اسپرم داشتم پنج تا جنين دادن بهم نه من هر کس اونجا بود همين طوري بودن