2777
2789

من شنیدم ابرسان کلینیک خوبه

بقیه چیزارو نمیدونم برا پوست چرب چندتا چیز عالی پیشنهاد بدین سرم پوستیم همینجور ضد جوش اینا بگین لطفاا

من حس میکنم محصولات گرون خیلی تاثیر قابل توجهی رو پوست نمیزارن درحد چیزای معمولی

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چطور؟ تجربه داری؟

اره خالم قبلا ماهی ۴.۵ تومن زلم زیمبو میزد ب پوستش خیلی تاثیر خاصی نداشت روش اونم چندین بار روتین هاشو عوض کرد بازم فایده نداشت

یعنی میدونی اثر معمولی دارن معجزه نمیکنن

بنظرم پوست بیشتر ب ژنتیک بستگی داره

البته بازم رو هرکسی یطوری جواب میده 

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

من حس میکنم محصولات گرون خیلی تاثیر قابل توجهی رو پوست نمیزارن درحد چیزای معمولی

خییییلی تاثیر می ذاره. از زمین تا آسمون فرق می کنه. پوست صاف و درخشان و بدون لک می شه. احتیاجی به آرایش پیدا نمی کنه دیگه.  البته اگه فیک نباشن.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
خییییلی تاثیر می ذاره. از زمین تا آسمون فرق می کنه. پوست صاف و درخشان و بدون لک می شه. احتیاجی به آر ...

دقیقا میشه بگی چه چیزایی خوبن و استفاده میکنی البته اگ پوستت چربه

شوینده دقیقا کدومش عالیه؟

اينا جزء بهترين هان

من خودم تقريبا يك ساله بيودرما مخصوص پوست چرب استفاده مى كنم كه عاليه (رنگش ابيه)

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅
خییییلی تاثیر می ذاره. از زمین تا آسمون فرق می کنه. پوست صاف و درخشان و بدون لک می شه. احتیاجی به آر ...

جدی؟ من خالم خیلی دور پوستش بود تاثیر ندید دیگ منم اراده نکردم برم سمتش یطورایی خورد تو ذوقم

گفتم شاید سال دیگ رفتم پیش ی متخصص خوب هم روتین مخصوص خودمو بگیرم هم در کنارش محصولات با کیفیت بزنم ب صورتم ببینم چی میشه

من از بمب آبرسان نیتروژنا

تونر بی نظیر و فوق العاده خوبِ فارمسی چای سبز

و یه سرم ضد لک اوردینری که نوعش یادم نیس

و دور چشم نیتروژنا

و شوینده صورت نیتروژنا

برای پوست چرب بی نهایت راضی ام

مرطوب کننده هم فعلا سیمپل می زنم

اینا رو واقعا دوس داشتم