2777
2789

سلام دوستان

قضیه اینه که من یه دوست صمیمی داشتم ولی یه ساله که مدرسه هامون ازم جدا شده و از وقتی رفته بود رفتاراش خیلی تغییر کرده بود بی تفاوت بود بی محلی میکرد درست حسابی باهام حرف نمی زد میگفتم بیا ببینمت نمیومد من بعد رفتنش خیلی حالم بد بود افسرده بودم تا حد مرگ پیش رفتم حالا امسال من با یکی از هم کلاسی هام یکم صمیمی شدم وقتی حالم بد بود کنارم بود حالم خوبه کلا باهاش رفیقم وقتی اینو فهمید گفت تو رفیق فروشی و... میگه اگه میخوای دوستیمون از نو شروع بشه باید باهاش بغل نکنی تو گوشی باهاش حرف نزنی تو مدرسه هم فقط در مورد درس و اینا خیلی ساده حرف میزنی

میگه نمیخوام صمیمی باشی باهاش منم میگم نمیتونم که تنها باشم در ضمن اون روزای سختم کنارم بود

نمیدونم چه تصمیمی بگیرم چیکار کنم هر دوتاش برام عزیزن خیلی دوسشون دارن نمیخوام از دستشون بدم ولی رفیقم میگه یا اون یا من چیکار کنم؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۱۷

والا ما دبستان بودیم مثل شما رو دوستامون غیرت داشتیم 

ولی منم همسن خودتونم تاحالا از دوستام همچین رفتار هایی نه دیدم نه داشتم 

دیگه بزرگی دیگه این کارا چیه 

خیلی وابسته هستین انگار 

والا ما دبستان بودیم مثل شما رو دوستامون غیرت داشتیم ولی منم همسن خودتونم تاحالا از دوستام همچین رفت ...

همین دیگه میگم بزرگ شدیم میگه من با کس دیگه ای تورو قبول ندارم

بله 

همین دیگه میگم بزرگ شدیم میگه من با کس دیگه ای تورو قبول ندارمبله

لطفا انقد وابسته دوست نباش 

دوست خوبه ولی نه اینجوری 

برو دوست مکان های مختلف دوست های مختلف پیدا کن و وابسته به یکی نباش 

میخواد باهات دوست بمونه میخواد نمونه 

نباید رو زندگیت انقد تاثیر داشته که

لطفا انقد وابسته دوست نباش دوست خوبه ولی نه اینجوری برو دوست مکان های مختلف دوست های مختلف پیدا کن و ...

دقیقا الان که به این نتیجه رسیدم میخوام وابسته نباشم 

فقط با یکی نباشم

نمیزاره یعنی با حرفاش بهم عذاب وجدان میده حس میکنم من خیلی بدم که حرفای اونو قبول نمیکنم

دقیقا الان که به این نتیجه رسیدم میخوام وابسته نباشم فقط با یکی نباشمنمیزاره یعنی با حرفاش بهم عذاب ...

بهش توضبح بده 

بگو حالا که مدرسه هامون جدایه نمیتونیم دائم پیش هم باشیم 

دو روز دیگه وارد دانشگاه میشین باید روابط اجتماعی و گسترده ای داشته باشیم 

بهش توضبح بده بگو حالا که مدرسه هامون جدایه نمیتونیم دائم پیش هم باشیم دو روز دیگه وارد دانشگاه میشی ...

به خدا میگم اینارو 

میگم دانشگاه هم بریم نمیزاری من با کسی باشم میگه نه 

چی بگم به خدا خیلی رو دادی بهش

مثلا میگه ما ۳ ساله دوستیم با اون یه ساله چرا اونو انتخاب میکنی منو نه نمیفهمه که من کسی و انتخاب نمیکنم فقط میخوام دیگه راحت باشم وقتی وابسته بودم خودم آسیب میبینم