2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان مگه شما نمیگفتین که تزریق پروژسترون درد داره ؟؟من عصری اولیشوتو درمونگاه  تزریق کردم با ...

صداش بعداً در میاد! 😉

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
منم امروز رفتم زیر پتو از ترسم که پری نشم بخدا خیلی بده خیلی ماهای پیش قبل پریودم انقدر درد کمر نداش ...

منم ۱۷ انتقال دارم من حاضرم همه درد رو ۹ ماه تحمل کنم ولی حامله باشم دیگه خسته شدم 😔

❤اللهم صل علی محمد و علی آل محمد ❤
عزیزم hcg برای سیکل انتقال، برای خیلیا تجویز میشه، همون مدلی که بهت گفتن تزریق کن دوست گلم ببخشید د ...

سلام عزیزم.خوبی گل پسری خوبه..ببین اصلا نگران شیر نباش.هر چ بریی جلو بیشتر میشه..فقط سعی کن شیرخشک.وشیشه زیاد ندی.یااگرم میدیاز این شیشه ها ک.مثل سینه مادر طراحی شده بدی مثل اونت و سرشییشه هم طوریی باشه راحت شیرنیاو بیرون. ک دیگه شییرتو نمخوره

من اصلا حتی یک قطره هم نداشتم روزای اول.شیرخشک.دادیم ازهمون بیمارستان بعدشیرم ب مرور بیشترشد ولی.ازیکماهی ب اونطرف دیگه پسرم شیرمنو فقط تو.خواب میخورهِ چون خوردن شیشه براش راحت تره.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
منم ۱۷ انتقال دارم من حاضرم همه درد رو ۹ ماه تحمل کنم ولی حامله باشم دیگه خسته شدم 😔

فردا روز ازمایشته پس ایشالا باخبر خوش میایی😍😍😍😍

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
یکم کمر درد دارم، ولی آندرومتریوز خفیف دارم قبل پریودی دردش شروع میشد ماهای قبل .. الانم یکم درد دار ...

منم اندومتریوز خفیفم یه کیست ۴ سانتی رو تخمدانم هست اما پیشروی نکرده

منو ول میکنه دو ساعت اکثرا بین ساعت ۵ تا ۱۰ شبه😂😂😂بچه هام زلزلن از الان معلومهبخدا تا الان گفتم باز داره میگیره

یکم کمر درد دارم، ولی آندرومتریوز خفیف دارم قبل پریودی دردش شروع میشد ماهای قبل .. الانم یکم درد دار ...

کاش من یکم بود ببین در حدی نیستم که زندگیمو بریزه بهم اما دردش کمم نیست خوشبحالت عزیزم ..از روز چند کمر درد داشتی