2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
الهی آمییین😌 ما بعد که باردار شدیم هر چی قرص و دارو گیاهی و شیمیایی بود رو انداختم دور..تمام آزمای ...

ای وای سحرجون کار شما که واقعا خیلی سخته ...خواهرشوهرای من عید به عید میان خونم دوری و دوستی انصافا خوبم هستن نه بهم گیر میدن نه میدونن مردم یا زنده ام😉😉😉..ولی کیف رمزدار خوب اومدی😂😂😂من فامیلای شوهرم خوبن اصلا بروم نمیارن اما امان از فامیلهای خودم یه حرفایی به گوشم میرسه ..دیگ هر حرفی میزنن بزنن فقط مامان بشم ..

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
ای جااااااانم عزیزم منم 19 بهمن بودم مبارکت باشه، قدمش پر خیر و برکت😍😍😍😍😍 آخ آخ یعنی اصلا نمی ...

زینب جون بازم مبارک باشه ..انشاءالله شیرت هم زیاد میشه ..زینب اسم کاکل زری مون چیه؟؟ما همه خاله اش هستیم دیگر مثلا😍😍😍😍

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اها اوکی پس موفق باشین نکنه مال منم روزی دوتاس با روز انتقالم بشه شیش روز به شک افتادم ولی تو برگم ر ...

نه عزیزم نگران نباش، تو برگت نوشته یکی، هر دکتری داروها فرق میکنه

😣😣😣من هنوز کمر درد دارم دارم میمیرم دلم میخواد پاهام از بدنم جدا شه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭تا حالا اینجوری نبودم پشت هم 😥😥😥😥😥😥😥😥نمیدونم چمه ای خدا نه لکه بینی دارم نه هییچی نمیدونم 

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
😣😣😣من هنوز کمر درد دارم دارم میمیرم دلم میخواد پاهام از بدنم جدا شه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭تا حالا ای ...

آخی عزیزم میدونم چی میکشی ان شاءالله که بارداری منم امروز درد قاعدگی رو دارم از ترسم زدم خودم زیر پتو فقط خدا کمکمون کنه 😞😞😔

❤اللهم صل علی محمد و علی آل محمد ❤
😣😣😣من هنوز کمر درد دارم دارم میمیرم دلم میخواد پاهام از بدنم جدا شه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭تا حالا ای ...

عزیزم یه سوال. شما هم قبل از انتقالتون روزی یه دونه آمپول پرژسترون داشتی یا گفتن دوتا تو یه سرنگ؟

آخی عزیزم میدونم چی میکشی ان شاءالله که بارداری منم امروز درد قاعدگی رو دارم از ترسم زدم خودم زیر پت ...

منم امروز رفتم زیر پتو از ترسم که پری نشم بخدا خیلی بده خیلی ماهای پیش قبل پریودم انقدر درد کمر نداشتم انگار لقد زدن میگیره نیم ساعت اروم میشه باز میگیره  سینه هامم درد میکنه مگه شما انتقال دادین روز چندم هستین ...من ۱۷ انتقال دادم ۳اسفند ازمایشمه اصلا عجیب عریب ریختم بهما یعنی ۹ ماه این کم دردو قراره تحمل کنم 😣😣😣😣

آخی عزیزم میدونم چی میکشی ان شاءالله که بارداری منم امروز درد قاعدگی رو دارم از ترسم زدم خودم زیر پت ...

عزیزم چند ۵روز قبل انتقال میزدم تا الان ۱۰ انتقالم ۱۱ انتقالم اما یه دونه تو برگم نوشته در صورت دیدن لک و خونریزی ۳تا بکش تو سرنگ بزن