2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046095 بازدید | 684498 پست
سلام صبح بخیرخوشابه حالتون شماهامادرشدیدرفته😍😍التماس دعا.منم دعامیکنم کوچولوت صحیح سالم بیادبغلت. ...

سلاااممم خوبی؟نی نیت خوبه؟؟؟😍

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا نکنه عزیزم ،یه چیزی کشف کردم وقتی پاهام یخ میشه و سینه هام شل میشه صد در صد علامت پری خانوم هستش ...

جالبه منم همینطوری میشم موقع پری پاهام یخ میزنه. توکل بخدا انشالله ایندفعه نوبت خود خودته 😘😘😘😘

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
برای من ۴ تا توی نی بود. گذاشتن بلاست شد . ۳تاش بلاست شد ، یکیش کامپکت. دو تاش رو انتقال دادن، دو ...

دقیق نمیدونم عزیزم ولی ظاهرا کیفیتشون افت میکنه 

خداروشکر که شما به نتیجه رسیدی و دیگه نیازی به جنینهات نداری ولی ما که هنوز نتیجه ای نگرفتیم خیلی باید دقت کنند اینجوری جنینها رو هدر ندند چون معلوم نیست در پانکچر بعدی چه نتیجه ای بگیریم 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
رفتم پانکچر شدم امروز فقط دوتا تخمک شد معلوم نیست جنین بشه یا نه از صبح کلی تو بیمارستان گریه کرد ...

سلام عزیزم برگه اتاق عمل رو ازشون بخواه

توی اون دقیق نوشته که وضعیت تخمکها چی بوده

مال من ایندفعه دو تاش نارس بود از 7 تا که با M1 , GV مشخص کرده بودند 

ذخیرت چنده؟ روزی چند واحد دارو میزدی؟ چند روز کامل زدی؟ و چند روز با دوز کمتر همراه با ستروتاید و منوتروپین؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام عزیزم برگه اتاق عمل رو ازشون بخواه توی اون دقیق نوشته که وضعیت تخمکها چی بوده مال من ایندفعه ...

خلاصه پروندمو بهم میدن

ولی نمیدونم توش نوشته یا نه

داروهامو این سری دو برابر کرده بوئد

اون سری 11 تا تخمک شد که ازش 3 تا جنین تشکیل شد

دیروزم که پانکچر شدم با اینکه داروهامو دوبرابر کرد فقط 2 تا تخمک شد

اخه این سری هم 6 تا فولیکول داشتم،بهشون گفتم که ازاد شدن و دیر پانچ شدم ولی زیر بار نمیرن میگن همینا بوده و حتما پوچ بودن و ..

داروهامم روزی سه تا سینال اف داشتم نصفشم که گونال اف پیدا کردم زدم

روزی یه دونه بازو  داشتم به اسم ستروتاید

روزی یه دونه عظلانی داشتم به اسم hmg

که تو سونو گفتن 6 تا فولیکول داری

مگه میشه از 6 تا فولیکول فقط دو تا تخمک بده

اونم فکر کنم یه دونش جنین شد

در حالی که سری پیش از همون 6 تا فولیکولم 11 تا تخمک کشیدن

دیگه خسته شدم

نمیخوام دیگه برم ivf، تازه شوهرمم دیگه راضی نمیشه

دیگه میخوام طبیعی اقدام کنم با قرص لتروزول و...

به دکترم گفتم

من تنها مشکلی که دارم اندومتریوزه، اونم خفیف که سمت چپم بود ولی از وقتی رفتم ivf کردم بدتر شده که گفتن سمت راستم داری

بخدا دیگه موندم چیکار کنم

خیلی خسته ام خیلی

دخترا گل بانو ها من اومدم دیشب ترشحاتم کمی بیشتر شد و یهو دوباره قطع شد فکر کردم دیگه امروز پریود میشم صبح بیدار شدم هیچ خبری نیست انگار استراحت میکنم قطع میشه کلا ،یه چیزی بگم صورتم انقدر تیره و زشت شده ها اصلا دلم نمیخواد خودمو تو آینه ببینم 😔😔😔

دیروز دوتا بی بی چک خریده بود دوباره صبح هم چک کردم هیچی اصلا انگار نه انگار ،میگم دیروز خواهرم واسه دخترش کاچی درست کرد منم دیدم بی بی چک منفیه گفتم بزار یه کاسه بخورم بلکه زودتر پری بیاد اومدم خونه دیدم یه کم بیشتر شد اما دوباره قطع شد ،ای کسانی که متاسفانه سقط رو تجربه کردین ممنون میشم از تجربیاتتون بگین

حالا هیچکس نیست 😛😛😛خوابالوها کارمندا خانه دارا بیاین دیگه ، بچه ها میگم بهم امید دارین خبری باشه؟منم که یه چیزی میره تو مخم دیگه ول نمیکنم که 🤨🤨دیشب یادم افتاد اولین بار که بی بی زدم و مثبت بود روز ۹ انتقال بود بعد از چند دقیقه یه هط صورتی کمرنگ انداخت اولش اصلا ننداخت طوری که من گفتم منفیه دیگه ،بعدش رفتم آز دادم بتام ۵۱۹ بود فک کنم حالا الان رفته تو مخم که این بی بی چکا به درد نمیخورن روشون نوشته بتا بالای ۲۵ اونوقت بتای ۵۱۹ رو به زور نشون داد در نتیجه من باید برم آز بدم حالا بازم صبر میکنم 

دوست جونا از زینبی جون چه خبر؟ خوبه؟ نی نی اش دنیا اومده؟   @زینبی_بابا   چطوری عزیزم؟

اره نی نی گلش ۱۹ بهمن به دنیا اومده.فعلا درگیر مسئله شیر دهییه و شب بیداری ها

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.