2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046773 بازدید | 684548 پست
سلام شماخوبی منم شکر بهترم امروز ساعت۲میرم

سلام عزيزم ي سوال دارم آدم ميتونه تو حالت عادي بدون مصرف هيچ دارويي 16تا فولي داشته باشه

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ، چون اونجا تیمی کار میکنن من یک بار که دکتر خودم نیومد با ایشون ویزیت شدم

دکترای اونجا خوبن؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزيزم ي سوال دارم آدم ميتونه تو حالت عادي بدون مصرف هيچ دارويي 16تا فولي داشته باشه

بنظرم جز محالات، چون تو سیکل عادی یکی یا نهایتا دو فولیکول باشه، البته گاهی شاید سه، چهار تا هم باشه ولی بالغ نمیشن 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
دکترای اونجا خوبن؟

نمیدونم والا، من قبل از اینکه برم رویان چندتا دکتر بیرون رفتم و نتیجه نگرفتم ، رویان هم رفتم نتیجه نگرفتم فعلاً ، هیچکدوم دلیل قانع کننده ای نمیارم دیگه ، کلاً رویان امکاناتش خوبه دکتراشم که تیمی کار میکنن هرسری یکی کار انجام میده ، درواقع نه میتونم بگم بدن نه خوبن البته این نظر منه 

ممنونم عزیز دلم انشالله قسمت خودت...من اسفند۹۵عمل شدم تا۲سال باردار نشدم بعدش..... رفتم سراغ میکرو ب ...

مبارکتون باشه عزیزم ، ببخشید شما میکرو اولتون چه فرقی با میکرو دومتون که مثبت شد داشتید ؟؟ منظورم از نظر دارو و مراعاتات خودتونه ، چون منم یه میکرو منفی دارم میخوام دومین بار انجام بدم 

امکانش هست اما کم مهم تخمکه که ازاون فولیکولها بالغ میشه ک معمولا بدون دارو یک یادوتاش تخمک میشه

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
مبارکتون باشه عزیزم ، ببخشید شما میکرو اولتون چه فرقی با میکرو دومتون که مثبت شد داشتید ؟؟ منظورم از ...

عزیزم من توی میکروی اولم کلی استراحت داشتم و همش بفکر مثبت شدن آزمایش بودم همش دنبال علایم بودم وواقعا خیلی علایمم داشتم اما تو میکروی دوم اصلا ب تنها چیزی ک فکرنکردم بچه بود چون یه سری مشکلات برام پیش اومد بعدشم من اصلا استراحت نداشتم جز۲روزاول ولی شیر سویا و نشاسته خیلی خوردم بعدم قبل از انتقال یکماه قرص فرتیل سی ام خوردم بالاتراز همه اینا خداست ک بنظرم حکمتش تواین بود ک من الان باردار بشم نه اون موقع ...دعا وقرآنم خیلی خوندم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
بسلامتی عزیییزمممم خوش خبر باشی❤️

فدای تو دعام کن

عزیزم من توی میکروی اولم کلی استراحت داشتم و همش بفکر مثبت شدن آزمایش بودم همش دنبال علایم بودم وواق ...

منم شنبه یا یک شنبه انتقال دارم 

دفعه اول که میخوام انتقال بدم ولی خیلی نمیخوام استراحت کنم 

دعا کنید بشه 😊😊

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم