2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046597 بازدید | 684531 پست
درست میگی اخه جنین قبلیام گریدa بودن ک نشد این دوتا بی بود ک یکیش bdبود یعنی نزدیک c

ان شاالله صحیح و سالم بغلش میگیری.دیگه بهش فکر نکن.هر چی بوده گذشته.برا ما هم دعا کن😙😙😙

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان چرا هر روز یه مشکلی پیش میاد برای آدم تو پرسه 

من امروز، روز ۸ پریودیم هستش تا دیروز لکه بینیم به صفر رسیده بود دوباره همین الان بیدار شدم دیدم کلی خون اومده 😭😭😭😭😭😭 کمرمم درد گرفته حسابی 

به نظرتون طبیعیه ؟ به خاطر قرص ها نیست ؟

قرس asa میخورم و استرادیول😔😔😔

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
ان شاالله صحیح و سالم بغلش میگیری.دیگه بهش فکر نکن.هر چی بوده گذشته.برا ما هم دعا کن😙😙😙

ممنونم حتما انشالله بزودی خبر مامان شدنتونو میذارید

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
خانما من میرم برای انتقال التماس دعا 😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙

خداپشت پناهت

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
مبارک باشه عزیزم.ان شاالله که هممون مثبتیم😍😍😍

دلارام سلام خوبي؟ خيلي براي مثبت شدنت دعا ميكنم پيگيرت هستم كلا چون شمام مثل من تو شهرستان جنين با كيفيت نداشتين بعد رفتين رويان مثل من البته ما هنو سيكلمونو شروع نكرديم چون مشكل ايمني دارم گويا، به هاطر سابقه ي خانوادگي ارثي از لحاظ زمينه ي ايمني بررسي شدم بايد دارو بخورم ولي دوس دارم منم روزي رو ببينم كه تو رويان بگن جنين خوب دارين و مثبت بشم انشالله😭😭😭😭😭 سومين. ميكروي من هست ايندفعه ديگه جون ندارم داغون شدم

...
دوستم چخبرا خوبی بهتری غذبالگری رفتی؟

سلام شماخوبی منم شکر بهترم امروز ساعت۲میرم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
گونال اف که تو رویان داره تهران..بنی هاشم ..۱۵۰ میخریدیم اونجا تو مرکز کلا داروخانه داره میتونی تهیه ...

آخه یک ماه پیش داروخونه رویان نداشت من چندتا دونه به سختی تو داروخونه 13 آبان گیر آوردم البته دوستان گفتن اینجا رویان هم آورده ولی گفتم شاید تا الان تموم شده باشه ، ممنونم عزیزم ، پس شما به تازگی اطلاع دارید که موجوده ؟

سلام.مگه داروخانه رویان نداشت؟

من هفته دیگه باید برم رویان میخواستم بدونم اگه اونجا نداشته باشه ببینم کجا میتونم تهیه کنم ، آیا یکماه پیش داروخونه رویان نداشت درواقع خیلی کمیاب بود داروخانه های دیگه هم نداشتن 

آره.بخاطر آزمایش خونم متخصص خون برام تجویز کرده.تا قبل از انتقالم مرتب میخوردم نمیدونم الانم بخورم ی ...

پس فعلاً ادامه بده، بعد از مثبت شدن با دکترت مشورت کن ببین نظرش چیه، برای کسیکه مشکلی نداره از هفته 16 به بعد آهن شروع میشه و تا 3 ماه بعد از زایمان ادامه داره، برای شما حتماً باید دکترت تصمیم بگیره 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
دوستان چرا هر روز یه مشکلی پیش میاد برای آدم تو پرسه  من امروز، روز ۸ پریودیم هستش تا دیروز لک ...

Asa رو قطع کن 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏