2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046777 بازدید | 684548 پست
تو خودت درخواست دادی این ازمایشو یا دکتر نوشت،،ذخیره چند باشه خوبه؟؟

من سر خود دادم یه دکتر برام نوشت دکتر خودم گفت لازم نداری فعلا".

بستگی به سن و شرایط داره حدود 3 خیلی خوبه 6 به بالا میتونه یکی از نشونه های پلی کیستیک باشه ولی نه به تنهایی در کنار بقیه نشونه ها. زیر 1 هم ذخیره پایین هست. وقتی خیلی کم باشه مثلا" 15 صدم یا ده صدم میتونه نشونه یائسگی باشه. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای قشنگم روزتون بخیر امروز با کلی سوال اومدم خدمتتون امیدوارم که راهنماییم کنید😍امروز روز ۳ انتقالم هست ...احساس گوش درد و گلو درد دارم مثل اینکه گرمی بخوری بگیره در صورتی که من شیر سویا نشاسته و اب الو ..گلابی و عداهای نونی و سبک میخورم..یبوست تو این دوروز نداشتم..یه کوچولو هم گر گرفتگی دارم داعم نه همیشه ها اما عین کرختگی سرما خوردگی 😊تب ندارم اما کرخم میشه برای امپول پروژستون باشه من روزی یه دونه میزنم با استرادیول روزی ۳تا قرص تیرووید و فولیک اسید میخورم..

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
به نظر من که بهترین کارو میکنی باهاشون حرف میزنی..تازه من کلی وعده وعیدم بهشون میدادم😂😂😂 میگفتم ...

اخییی چه کارخوبی مرسی گفتی باشه به همسرم نمیگم گناه داره طفلکی.منم حرف یمزنم میگم خوشگلافردامیان تودلم هامحکم بمونیدقربون هردوتون بشم,مهم نیست همین اگه یه روزه هم باشه خیلی حس خوبیه بدونی مادری.منم اینکارمیکنم هم امیدوارمیشم وحرف میزنم همم نشه خداروشکرحتماصلاحم این بوده.راستی ببخشیدیه سوال من که فرداانتقال دادم پنجشنبه مراسم عروسی داریم برم اروم بشینم??

راستی من افتضاح نفخ دارم چیکارکنم؟؟!

من سر خود دادم یه دکتر برام نوشت دکتر خودم گفت لازم نداری فعلا". بستگی به سن و شرایط داره حدود 3 خی ...

روز خاصی باید بری این ازمایشو انجام بدی؟؟مثلا موقع پریودی یا نه؟قبلش نزدیکی داشته باشی یا نه؟؟

ببخشید عزیزم خیلی سوال میکنم اخه اصلا نمیدونستم چطوریه،،،بعدشم برم ازمایشگاه بگم میخام این ازمایشو انجامبدم بدون نسخه واسم انجام میدن؟؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
افرین عزیزم..تا میتونی از خدا مهربون بخواه.و با اون جنینا حرف بزن..من دوستم مسخرم میکرد میگفت اون جن ...

واقعا؟نمیدونم منم چیکارکنم برم یانرم.توکل برخدا.

چرامعلومه که میفهمن مهم خداشونه که میدونه تودل ماچی میگذره خداخودش الرحم الراحمینه الهی هیشکی دست خالی برنگرده

سلام دوستای قشنگم روزتون بخیر امروز با کلی سوال اومدم خدمتتون امیدوارم که راهنماییم کنید😍امروز روز ...

اینا همش علائم سرماخوردگی، آب نمک غرغره کن تا بدتر نشدی، آبلیمو با چایی یا آب جوش بخور، مایعات بخور، آب لیمو شیرین و پرتقال رو میکس کن بخور، جلوشو بگیر که بدتر نشه، شاید نتونی دارو بخوری، من 3 روز نابود شدم، آخرشم دکتر بهم کو آموکسی کلاو داد، خیلی مراقب باشید 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
نه عزیزم اول انتقالا رو انجام میدن.به منم گفتن هفت و نیم اونجا باش.ساعت نه و نیم برام انتقال دادن.بع ...

جدی؟؟پس اینجاچرابرعکسه؟چون پنجشنبه اول ماهاپانکچرشدیم بعدگفتن انتقالیابیان.خواهش میکنم همدیگه رودعاکنیم بحق ایام نزدیک ولادت حضرت زهرانتیجه بگیریم.

راستی ازمایش تیروئیدم ۴.۱ هستش،،رنج ازمایشگاه۱.۷

بنظرت کم کاره یا پرکار؟

تمام هزمایشم همه بهم ریخته اس شانس من یا خیلی بالان یا پایین😭😭😭خدایا چه کنم با این همه درد خسته شدم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
روز خاصی باید بری این ازمایشو انجام بدی؟؟مثلا موقع پریودی یا نه؟قبلش نزدیکی داشته باشی یا نه؟؟ ببخش ...

نه برخلاف fsh  و lh تو کل دوران میشه انجام داد. نزدیکی هم مهم نیست. فکر کنم بری آزمایشگاه برات انجام بدن ولی اگر بیمه تکمیلی داری بده دکترت بنویسه حتما حیفه این همه پول بدی. 

راستی ازمایش تیروئیدم ۴.۱ هستش،،رنج ازمایشگاه۱.۷ بنظرت کم کاره یا پرکار؟ تمام هزمایشم همه بهم ریخت ...

عزيزم 4 و یه دهم هست، یا یک و چهار دهم؟؟ 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
راستی ازمایش تیروئیدم ۴.۱ هستش،،رنج ازمایشگاه۱.۷ بنظرت کم کاره یا پرکار؟ تمام هزمایشم همه بهم ریخت ...

کم کاره تیروئیدت من هم قبل اقدام tsh ام 4.3 بود رفتم متخصص غدد گفت اگه نمیخواستی باردار شی دارو نمی دادم بهت ولی چون قصد بارداری داشتم بهم دارو داد الان روی 1.7 هست. خیلی بالا نیست نگران نباشو برو متخصص غدد زود تنظیم میشه. اگه تهرانی دکتر خودم رو بهت معرفی کنم.