2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
نه برخلاف fsh  و lh تو کل دوران میشه انجام داد. نزدیکی هم مهم نیست. فکر کنم بری آزمایشگاه برات ...

خوبه پس 

نه دفترچه بیمه سلامت دارم فکر نمیکنم قبولش کنن

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کم کاره تیروئیدت من هم قبل اقدام tsh ام 4.3 بود رفتم متخصص غدد گفت اگه نمیخواستی باردار شی دارو نمی ...

ای بابا حالا همه میگفتن اگه پرکار باشه بهتره واسه حاملگی،،یعنی دکترخودم که این ازمایشا رو نوشته واسم نمیتونه دارو بده حتما باید دکتر غدد برم؟؟متاسفانه شهرستانم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
عزيزم شمام موقعه امپولاي گونال اف ميزدين درد هاي پي در پي سمت چپ راست تخمدونت داشتي ؟

بله عزیزم طبیعیه این درد ها نشون میده که تخمدان ها دارن بیش از حد فعالیت میکنن 

تازه روزهای اخر که به پانکچر نزدیک میشی هم بیشتر میشه . نگران نباش 😊

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
استرس برای چی خوش باش😄😄سعی کن استرست رو کنترل کنی..من با این فکر که خیلی از چیزایی که ما برای رسید ...

اره واقعا اینجوری فکر کنی خیلی خوبه ، سعی خودمو میکنم یکم سرگرم بشم . ببینم میشه یا نه 🤗🤗😇😇😇 

با استرس جواب مثبت نمیگیری خودم میدونم 😐

اره عزیزم میفرستن تکتر غدد

اینم یه دردسر دیگه 😔😔خدایا چی میشد ماهم مثله این همه زن که بی دردسر مامان میشن مامان میشدیم😭😭

البته ناگفته نماند منم یه وقتایی استرس داشتم..مخصوصا روزی که رفتیم ببینیم چندتا جنین تشکیل شده برامو ...

این که استرسش خیلی طبیعیه . چون معلوم نیست اصلا جنین ها بگیره یا نه . 

من ۹ تا داشتم که ۶ تا جنین تشکیل شد 

۴ تاش گرید a دوتا b

اینم یه دردسر دیگه 😔😔خدایا چی میشد ماهم مثله این همه زن که بی دردسر مامان میشن مامان میشدیم😭😭

تیرویید چیزی نیست عزیزم

خیلیا میگیرن

دوستای من اکورا تو بارداری تحت نظر بودن

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
ای بابا حالا همه میگفتن اگه پرکار باشه بهتره واسه حاملگی،،یعنی دکترخودم که این ازمایشا رو نوشته واسم ...

نه باید تنظیم باشه نه پرکار خوبه نه کم کار خیلی هم زیاد نیست نگران نباش. من هم میدونم داروت چیه فقط نمیخوام بگم چون اخلاقی نیست   دیگه دکتر عمومی هم حتی میتونه بهت دارو بده اگر دکتر خودت متخصص زنانه برو پیش خودش. 

تیرویید چیزی نیست عزیزم خیلیا میگیرن دوستای من اکورا تو بارداری تحت نظر بودن

اخه من اصلا سابقه تیروئید نداشتم تا حالا

پناه برخدا دیگه

ممنون عزیزم بابت جوابت🌹🌹

نه باید تنظیم باشه نه پرکار خوبه نه کم کار خیلی هم زیاد نیست نگران نباش. من هم میدونم داروت چیه فقط ...

چه میدونم عزیزم هرکی یه چیزی میگه

اره دکترم متخصص هستش،،ممنونم که وقت گذاشتی جوابمو دادی ،،انشالله خدا خیرت بده وحاجتت رو براورده کنه عزیزم

بببین هایپر شدن خیلی خیلی بده 

واي توروخدا😓😓😓😓چيکار کنم

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون