2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
گوشت و فیله مرغ و سعی کن سفیده رو بخوری منم خیلی حالم بد میشد ولی سعی کن  شوری من از بچه ها شن ...

باور کن اسمش مياد عوق ميزنم فقط نيمرو شدشو بخورم زوري 

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂😂😂😂

بنظرت بگم بهم روزي سه تاالبومين بزنن بعد پانکچر

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
شیاف اندومترین داشتم تا آخر هفته ۱۴ دیگه کامل قطع شده بود.

یعنی الآن بجز مکمل ها دارویی نداری؟؟ 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
قربونت، انشاالله❤ کاشکی قبل از شروع این آزمایشارو برامون بنویسن نه وسط کار یادشون بیفته، من که جنین ...

اره واقعا بنظرمن قبل از انتقال اول باید اینا رو انجام بدیم نه اینکه وقتی جنینا رو ازدست دادیم اونوقت

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
ببین من دو بار از رضوی دادم، بار اول کیتش رو نداشتن فرستادن تهران بعداز یه ماه جوابش اومد بار دوم خو ...

تو خودت درخواست دادی این ازمایشو یا دکتر نوشت،،ذخیره چند باشه خوبه؟؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
قدم 163 وزنم الان ۶۷ هفت کیلو میخوام کم کنم تا انتقال 

خیلی خوبه من خیلی چاق شدم هیچوقت انقدر خودمو ول نکرده بودم متاسفانه ۱۷۰ قدمه ۷۶ وزن نتسفانه خیلی باید مواطب باشم تو بارداری وزنم زیاد نشه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
خواهش می کنم  حدود 200 تومن بیمه تامین اجتماعی نمیده ولی بعضی از بیمه تکمیلی ها پرداخت می کنن. ...

ممنون عزیزم❤❤