2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047020 بازدید | 684567 پست
چه جالب من این چند روز چند نفر رو دیدم این مسکل رو‌داشتن ولی تا غربالگری اول جذب میشه.ماشاالله دکترا ...

دکتر خودمون خوبه.ولی دکتر سونو انگار خیلی دلش میخواد بگرده یه چیزی برا نگرانی پیدا کنه بیماراشو قبض روح کنه.

منم که هفته پنجمم رفتم پیشش گفتم خانم دکتر نرماله همه چی؟؟! گفت نمیدونم خانم😒 فعلا که آره تا ببینیم بعد چی میشه!!!!

😐😐پیش خودم گفتم مگه قراره بعد اتفاق بدی بیفته!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا دیگه من دیدم هر لک دیده مثبت شده من هیچوقت ندیدم😞😞😞

نه عزیزم.اینطور نیس..من تو دوره انتقال هیچ.لکی ندیدم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
من خونریزیم بعد سونو قلب بود دور جمین نیست مال من پشت جفت راستش نمیدونم چجوریه ولی بگو با استراحت ج ...

روزای انتقالش هر روز زنگ میزدم و کلی امیدواریش میدادم..تا وقتی مثبت شد..

ولی الان دیگه خودمم نمیدونم چجوری امیدواریش بدم..فقط میتونم براش دعا کنم

عزیزم خیلی امضای قشنگی داری، قلمت عالیه، فقط اگر دوست داری ادیتش کن

حتما تو چندروز اینده ادیت میکنم زینبی جون 😘😘

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
به امید خدا🙏🙏 الان با دوستم حرف میزدم که اون ماه مثبت شده گفت من اصلن لک نداشتم هیچی  منم ...

آخه من سه بار قبلی که منفی شدم لک ندیدم😞

توکل به خدا، هرچی خیره پیش بیاد ...

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
نه عزیزم.اینطور نیس..من تو دوره انتقال هیچ.لکی ندیدم

خدا کنه منم اینجوری باشم نفسی جون😍

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
پس چی بوده کیست معمولی ؟

ظاهرا

نميدونم به كدومشون اعتماد كنم

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!
یه سوال دوستان الان ما با ای وی اف باردار میشیم برامون سزارین میکنن یا بازم باید طبیعی زایمان کنیم ا ...

تو ایران متاسفانه بیشتر سز ، ولی دلیل نمیشه چون با ای وی افه حتما سز بشن.

بچه هایی ک ایران نیستن اکثرا طبیعی میارن.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
مامان موفق روز چندم انتقالی؟

من ۴ ماهمه عزیزم 😍

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
خوبی عزیزم؟ جواب سلفری اومد؟ من میرم پیش دکتری که پانکچر و  لاپاراسکوپیم کرد.دکتر پورمطرود.مط ...

خوبم ، خداروشکر . تهوعم قطع شده. کمردرد داره میکشه منو. خدا بخیر کنه. آره سلفری اوکی بود خداروشکر. نی نی پسره 👶👶 

تو چطوری؟ حالت تهوعت بهتر شد؟ جنسیت چی شد؟

ممنون برا دکتر، اتفاقا بهم نزدیکه . 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
سارا پروفایلت عکس پسرته😍😍😍

اره 😂 😍 انگار از باباش کپی گرفتن😏😂فقط زحمتش با من شده..یادته هفته های اول میگفتم فکرکنم مثل مادر شوهرم ایناس 😂

عکس ۱۹ هفتگیشه 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
خوبم ، خداروشکر . تهوعم قطع شده. کمردرد داره میکشه منو. خدا بخیر کنه. آره سلفری اوکی بود خداروشکر. ن ...

خوب خداروشکر..مبارک باشه کاکل زریت..نی نی منم کاکلیه..عکس پروفایلمو ببین..قیافشو اخه کچلو 😂😍

منم چند روزه کمر درد دارم.دکتر گفت از چهارماهگی به بعد دیگه کمردرد میاد سراغ خیلی ها .منم که ماشاالله باید همه دردهارو بکشم دیگه 😑

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚