2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام عزیزم..ان شالله بری غربالگری کلا از نگرانی در بیای میگم یکی از دوستام با یه بدبختی باردار شده ...

راستش دکتر من که هی میگه چیزی نیست

تو سونوش چی نوشتن

تو سونو من نشوته هماتوم

دکترای سونو میترسونن

ولی دکتر خود من میگه من بدتر از اینشو داشتم بچه طرف مونده

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
سلام عزیزم..ان شالله بری غربالگری کلا از نگرانی در بیای میگم یکی از دوستام با یه بدبختی باردار شده ...

چه جالب من این چند روز چند نفر رو دیدم این مسکل رو‌داشتن ولی تا غربالگری اول جذب میشه.ماشاالله دکترا چقد روحیه میدن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه هااا میگن‌نی نی های ای وی افی بچه های خوشگلین چون بهترینارو میزارن راسته؟

من كه ماشاالله خودم چشمشون نكنم هم دخترم خيلي نازه كه آي وي افي بوده و هم پسرم كه طبيعي باردار شدم يعني من و همسرم قيافمون معمولي هست ولي بچه هامون ماشاالله نازترن . 

البته سالم باشن و عاقبت به خير قيافه زياد مهم نيست خدا بالاخره به همه بنده هاش در يك حدي زيبايي داده .

واییییی دقیقااا شوهر منم میگه یکم سخت بگیری بهتره جایی نمیریم میگم وااا مگه مریضم میگه عزیزممم تو با ...

منم پدرمو دراورده😧

میخوام این سری که میرم پیش دکتر.اجازه بگیرم شوهرمم بیاد تو اتاق دکتر.بعد از دکترم بخوام قشنگ توضیح بده استراحت باید در چه حد باشه!!

البته اگه دکترم نزنه کار و خرابتر کنه😅😅 میترسم یهو بگه یعنی اینکه از جات تکون نخوری

من خونریزیم بعد سونو قلب بود دور جمین نیست مال من پشت جفت

راستش نمیدونم چجوریه ولی بگو با استراحت جذب میشه نگران نباشه

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
منم پدرمو دراورده😧 میخوام این سری که میرم پیش دکتر.اجازه بگیرم شوهرمم بیاد تو اتاق دکتر.بعد از دکت ...

شوهر من کاری نداره میگه اگه دکتر گفت ۱ هفته تو دوهفته استراحت کن کلا اونی که خودش میگه رو قبول داره 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
راستش دکتر من که هی میگه چیزی نیست تو سونوش چی نوشتن تو سونو من نشوته هماتوم دکترای سونو میترسونن ...

نمیدونم چیزی نگفت از نوشته های سونوش.

ولی اره دکتر سونو حسابی ترسونده بودش.ولی دکتر با حرفاش بهش روحیه داده بود که اینجور مشکلات زیاد پیش اومده و خداروشکر اکثرا ختم به خیر شدن.

خدا کنه قلب بچش بزنه و به سلامتی به دنیاش بیاره..ان شالله هممون به سلامتی به دنیا بیاریم بچه هامونو😍😍

ولی این طفلی خیلی دلم براش میسوزه..تک فرزندشو از دست داده،خیلی کم طاقت شده

خدا اینو براش نگه داره