2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
ممنون شما برای خودت بوده اما برای اهدایی شاید به ریسکش نیارزه میرم دکتر

خب من اطلاعات چندانی ندارم اما چون شما اهدایی میخوایی بنظرم نمی ارزه این همه هزینه کنی برا مثلا هفت تا تخمک.بنظرم بگرد دنبال یه کیس دیگه که حداقل ذخیره تخمدان بالایی داشته باشه بتونه تخمکای زیاد و خوبی بهت بده.آخه شما این همه میخوای هزینه کنی بعد حیفه که فقط مثلا هفت تا تخمک داشته باشی

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
به نظر منم یه نفرو پیدا کن که اقلا تخمک زیادی بتونه بده چون معلوم نیست چندتاشون جنین بشن اقلا تعداد ...

پیدا کردن کسی که بیوه باشه بچه داشته باشه  به دلت بشینه و قبول کنه کمکت کنه اصلا آسون نیست

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب من اطلاعات چندانی ندارم اما چون شما اهدایی میخوایی بنظرم نمی ارزه این همه هزینه کنی برا مثلا هفت ...

واییی دلارام‌ چه حسی داری نزدیکه انتقالتهه😍😍😍😍

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
آخه شادن لکه بینی که خوب نیست داشته باشیم من الان از ترسم یک شیاف هم استفاده کردم اضافه بر دو ت ...

چرا دیگه من دیدم هر لک دیده مثبت شده من هیچوقت ندیدم😞😞😞

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
به نظر منم یه نفرو پیدا کن که اقلا تخمک زیادی بتونه بده چون معلوم نیست چندتاشون جنین بشن اقلا تعداد ...

شادن خانم

شما دوباره انتقال دادی؟

دفعه قبل خیلی دنبالت کردم که خبر خوب بشنوم که متاسفانه نشد

ان شاالله تا عید نی نی داشته باشی

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
شادن خانم شما دوباره انتقال دادی؟ دفعه قبل خیلی دنبالت کردم که خبر خوب بشنوم که متاسفانه نشد ا ...

آره عزیزم بار چهارممه، جنینامو گفتن ضعیفن مگه خدا برام بخواد...

ممنون یه دنیا❤❤❤

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
اره زیر ۴ سانت با دارو خوب میشه.بالای ۴ رو من تو صارم هم دیدم که میفرستادن عمل.میگفتن خطرناکه. به خ ...

سارا پروفایلت عکس پسرته😍😍😍

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
واییی دلارام‌ چه حسی داری نزدیکه انتقالتهه😍😍😍😍

هیجان آخه دارم مامان میشم😍😍😍😍

و البته ترس وونگرانی از رفتار شوهرم.هنوز هیچی نشده میگی بعد از انتقال باید بمونی خونه استراحت کنی.نمیزارم سر کار بری .با هواپیما خطرناکه بریم.نمیتونی تو ماشین بشینی.دست انداز هست تو خیابونا بچه هامون سقط میشن.دیوونم کرده.نمیدونم این چرا رفتارش این طور شده😒😒😒 حالا خوبه که خودش پیشم بود که جنین شناس گفت هیچ کدوم اینا موردی نداره فقط کار سنگین نکن

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
هیجان آخه دارم مامان میشم😍😍😍😍 و البته ترس وونگرانی از رفتار شوهرم.هنوز هیچی نشده میگی بعد از ان ...

واییییی دقیقااا شوهر منم میگه یکم سخت بگیری بهتره جایی نمیریم میگم وااا مگه مریضم میگه عزیزممم تو بارداری و تموم کن بهد هرکاری خواستی بکن منم شوهرم خیلی سخت گیره خدا بخیر بکنه من که یه بچه دهرم انقدر ذوق دارمممممم

هیجان آخه دارم مامان میشم😍😍😍😍 و البته ترس وونگرانی از رفتار شوهرم.هنوز هیچی نشده میگی بعد از ان ...

یگم آمپول پروژسترون خارجی بهتره یا ایرانی البته سارا گفت فک کنم خارجی نداره آمپول

ممنون عزیزم بله رفتم ازمایش ایمنی انعقادی رو دادم هم انوکسا داد بهم و پروژسترون و گفت تا عربالگری ...

سلام عزیزم..ان شالله بری غربالگری کلا از نگرانی در بیای

میگم یکی از دوستام با یه بدبختی باردار شده از طریق میکرو.الان هفته پنجمه

چند روز پیش افتاد به خونریزی!بعد رفت سونو دکتر سونو بهش گفت دور جنین لخته خونی گرفته احتمال پنجاه پنجاهه که بمونه یا نه.!!

میگم این همون هماتومه!!دکترا هم تو رو اینجوری ترسوندن!؟

قراره ده روز دیگه بره سونو قلب